Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

25 - PLEASE DON'T LEAVE

Previous: "Justin", min röst var en andlös viskning. "Åh, herregud", tjöt hon panikslaget. Kvinnan som satt sig på knä bredvid mig trevade längs mina höfter med sina varma händer. Slutligen hittade hon någonting i min högra ficka."Är det Justin?" viskade hon. "Dezteny är skadad, hon måste till sjukhus." Plötsligt insåg jag att den panikslagna kvinnorösten tillhörde Allison. Jag försökte sätta mig upp. Hela kroppen kändes tung som bly. Jag föll ner i samma sekund som jag hastigt försökt sätta mig upp. Jag togs genast emot av asfalten där jag tidigare legat. Justins ansikte var det sista jag såg innan stjärnorna försvann och allt blev svart.
 
 

Allt som existerade var det jämna tickandet. Jag slog försiktigt upp mina tunga ögonlock. Taket var vitt, väggarna stillsamt blå. Det doftade sterilt. Desinficeringsmedel och rengöringsmedel. Det tog inte lång tid innan jag kunde förknippa den sterila doften med sjukhus. Något rörde sig i utkanten av min syn.

 

"Dez...", viskade en hes men bekant röst. Personen trädde fram och kom plötsligt med i mitt synfält.
"Justin", min röst av en andlös viskning. Bara av att höra hans röst fick knuten av rädsla i mitt bröst att lösa upp sig. Men även mitt hjärta att svida. Jag hade inte hört eller sett honom på vad som kändes som en evighet. Han hyschade mig med ett smekande lugn i rösten. En av Justins käkmuskler dansade i hans välformade ansikte. En vilja föll över mig likt en våg då han drog en hård hand genom det mjuka håret. En vilja så intensiv att jag inte längre hade kontroll över mina händer. De trevade hjälplöst över det lena lakanet. Jag saknade känslan av de lena hårstrånen i mina händer. Att få sväva på moln under en kort stund. Att få dra honom närmre och känna hur hans värme tränger igenom huden och värmet mig. Jag ville så gärna använda mina fingertoppar för att försiktigt nudda hans hud. Se hur håret på hans armar reser sig efter min beröring. Jag ville placera mitt huvud på din axel och låta hans parfym tränga in genom mina näsborrar.

 

"Hur mår du?" frågade han mjukt. Min mun var torr att jag knappt kunde få fram ett ljud. 

"Vatten", lyckades jag få ur mig och Justin räckte mig ett glas fullt med vatten. Efter att han hjälpt mig att få i mig några klunkar vatten där jag låg ner svarade jag honom:
"Jag mår okej." Men sanningen var att jag var allt annat än okej. Mitt huvud kändes tungt som en sten. Gång på gång kändes det som om jag sakta sjönk ner till havsbotten. Jag var som dränkt i en yrsel och alla de rörelser jag utförde kändes långsamma. Sanningsenligt kände jag mig som en robot. Jag slöt ögonlocken. Det värkte längst hela ögonlocket på grund av den starka ljusskillnaden. Jag mötte skenet ännu en gång.

 


"Jag borde inte vara här", svalde Justin. Hans ögon var blodsprängda och han såg riktigt trött ut, som om han inte sovit på hur läge som helst. Då och då kunde jag se ett huvud svepa förbi utanför glaspartiet i dörren. Han reste sig upp och då trästolens ben mötte det ljusa golvet gav det ifrån sig ett svagt skrik.
"Tänker du lämna mig igen?" viskade jag med rösten full av rädsla. Vad gjorde jag här? Vad hade hänt? Varför hade jag så ont? Tusen frågor flög runt i mitt huvud.
"Det är inte så jävla lätt som du verkar tro", morrade han tyst utan att möta min blick.

 


"Du väljer att inte vara med mig! Det hade inte behövt vara svårt."
"Jag. Skadar. Dig", viskade han sårat mellan sammanbitna tänder.
"Vart var du när jag blev så skadad att jag behövde första till sjukhus? Förstår du inte att jag blir mer skadad utan dig än med dig?" frågade jag med plågade ögon. Jag menade inte bara fysiskt. Han rörde inte en min. Hans ansikte var en mur. "Snälla, stanna", jag kände hur tårarna suddade ut min syn.
"Dezteny", viskade han med plågad röst. "Snälla", bad jag honom. Muren som tidigare blockerat de känslor han hade revs ner i ett drag. Han suckade och gled ner i stolen igen. Jag försökte se ut genom det stora fönstret men natten reflekterades bara våra kroppar. Justin vilade sitt huvud i sina händer.

 

"Vad minns du?" undrade han slutligen. "Jag minns att jag ville rensa tankarna, gick ut sen minns jag bara den brännande smärtan i bakhuvudet." "Det var ett rejält slag. Du förlorade jävligt mycket blod", viskade han hest. "Du minns inget ansikte?"
"Nej, snarare en suddig gestalt", jag smekte en hårslinga ur mitt ansikte.
"Minns du något av hans ansikte? Hårfärg?"
"Varför tror du jag blev överfallen av en man?" viskade jag.
"Slaget var för intensivt för att komma ifrån en kvinna." Jag nickade.
"Du borde vila", sa han lugnt. Återigen nickade jag. Jag iakttog Justin då han gled ner en bit på stolen och försökte finna en lämplig position för sitt huvud. Det såg inte sköt ut. Jag klappade till madrassen.
"Kom", viskade jag.
"Det är ingen bra idé", sa Justin tvekande. "Jag borde kalla på en sjuksköterska och berätta att du är vaken." "Nej, snälla. Inte än. Jag behöver det."

 

Då reste han sig upp. Han sjönk ned bredvid mig i sängen. Han låg med ryggen emot mig. Försiktigt placerade jag mina händer på hans muskulösa rygg. Han ryckte till av den plötsliga beröringen. Jag förde händerna upp mot hans hår, igenom det. Justin vände sig om. Han la armarna om mig och drog in mig i sin famn. Han höll om mig hårt med mitt ansikte emot hans hals. Men han såg till att han inte skadade mig. Han backade undan några centimeter så att han kunde se på mig. Försiktigt drog han bort en hårslinga som hängde framför mitt ansikte. Sedan böjde han sig fram och kysste mjukt min panna.
"Jag kan inte vara utan dig", mumlade han. Jag såg smärtan i hans ansikte. Kanske hade han mått lika dåligt som jag gjort då vi var ifrån varandra.

 

Jag undrade om jag någonsin skulle kunna förklara vad han gjorde med mig. Huden brände där han just kysst mig och jag klamrade mig fast vid honom så att det gjorde ont. Men jag brydde mig inte. Sanningen var att jag inte kunde vara utan honom. Jag behövde honom. Mer än jag någonsin behövt någon. Hans närhet var så mycket mer än bara en utfyllnad av tystnaden. Det kändes ända in i hjärtat då han höll om mig. Kanske var det sättet han höll mig på. Det där försiktiga greppet som fick mig tro att jag kunde behålla det jag tycker om. Han fick mig att känna mig trygg. Men framför allt fick han mig att känna mig lycklig. Jag lade huvudet på hans bröst och han drog försiktigt sin hand genom mitt hår i en lugnande gest. Jag lyssnade på hans hjärtslag.

"Jag trodde jag skulle förlora dig. När Allison ringde... Jag var så rädd", viskade Justin. Hans röst var så skör. Skörare än jag någonsin hade hört honom tala. "Jag var så rädd att jag skulle förlora dig", viskade han förkrossat.


"Att du skulle lämna mig, precis som Jaxon." Han tryckte in sitt ansikte i mitt hår och tog ett djupt andetag. Hans hjärta dunkade hårt i bröstet. Vem var Jaxon? Vem var det som hade lämnat honom som gjorde honom så ledsen.
"Det enda jag är rädd för att förlora är dig", viskade han. Mitt hjärta stannade under en sekund. Det gjorde ont i hjärtat av att höra honom så här. Kanske behövde han mig lika mycket som jag behövde honom.
"Snälla, lämna mig inte. Inte ikväll." Justins omfamning hårdnade en aning. Han flätade in sina fingrar med mina. Jag kände hur mina ögonlock blev tunga och svåra att försöka hålla uppe.
"Jag kommer aldrig lämna dig", viskade han lågt innan jag somnade.

 

 

Efter att Dezteny somnat i min famn låg jag och såg på henne. Hon var så otroligt vacker att det gjorde ont.Det var inte förrän då jag varit nära att förlora henne för alltid som jag verkligen förstod hur mycket hon betydde för mig. Jag hade varit rädd. På riktigt.Jag tänkte på vad Dezteny hade sagt. "Vart var du när jag blev så skadad att jag behövde föras till sjukhus? Förstår du inte att jag blir mer skadad utan dig än med dig?"

 

Jag visste att hon skulle bli skadad med mig. Men chansen var kanske större att hon blev det utan mig. Jag kom att tänka på lappen som jag hade sett när jag hämtat henne från det sönderslagna motellrummet. Plötsligt kände jag mig skyldig. Om jag inte hade lämnat henne kanske detta aldrig hänt.

 

Sedan hon kom in i mitt liv hade allting vänts upp och ner. Dezteny hade skakat om mig. Jag hade inte varit såhär lycklig sedan Jaxons död. Hon fick mig att känna mig hel igen då jag var i tusen bitar. Bara tanken på att förlora henne fick mitt hjärta att brista. Fick mig helt ur balans. Jag tappade fotfästet utan henne. De här veckorna utan henne har varit ett rent helvete. Jag ville aldrig gå tillbaka. Jag klarade inte av det. Jag visste inte längre vad det var som var rätt. Men jag klarade mig inte utan henne. Hon var inte heller lycklig utan mig. Varför ska vi stå ut med den här smärtan? Jag visste att både hon och jag bar på hemligheter och smärta. Men jag visste också att vi kunde ta oss igenom det. Jag såg på hennes vackra ansikte och lovade mig själv att vad som än hände så skulle jag se till att hon var trygg. Jag skulle inte lämna henne.

 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

24 - JUST A GIRL

 
Previous: Men jag kunde inte längre vara så självisk att hålla henne nära. Jag var tvungen att skjuta ifrån. Jag drog en hård hand genom mitt hår. Jag pressade in mina naglar i tinningarna och försökte få hennes röst ur mitt huvud. Jag skrek, sedan slog jag hårt med knytnäven i dörren för att släppa ut min frustration och ilska. Jag tog tag i det första jag såg för att kunna kasta det så hårt jag bara kunde emot dörren. Men jag hindrade mig själv när jag insåg att det var Deztenys munktröja jag tagit upp från hallbordet. Jag tryckte tröjan hårt emot mitt bröst och andades in hennes lukt. Jag sjönk ner till marken, lutad emot dörren som nu hade ett stort hål. Jag hade aldrig känt en sådan smärta. Det gjorde så ont i hjärtat att det var fysiskt. Och det var då jag lät mig själv fälla den första tåren. För första gången sedan Jaxon dog lät jag mig själv gråta.
 
 

Jag höjde näven och dunkade hårt till det spegelblanka glasbordet. Det metalliska ekot skar genom det livliga rummet. "Vad är det, Bieber?" Matt drog matt på munnen då han ställde frågan. Han betraktade mig med maktfulla ögon och suckade sedan tungt.
"Vart är din leksak?",flinade Matt sedan.
"Kalla henne inte det", svarade jag nedstämt. Killarna suckade i en mun. Matt tog ännu ett bloss av jointen han höll i sin hand. Han drog in den tjocka röken och lät den sedan slingra ut genom hans mun. Det eldfärgade skenet i rummet fick hans hud se mörklagd ut. Hans mörka ögon glänste i det milda skenet. Hans pupiller vidgades. Det svarta trängde över det mörkbruna.
"Bieber, det är bara en tjej", han suckade högt och blickade ut över det stora mörk belagda vardagsrummet. "Tjejer används en gång, till en sak. Sen", han gjorde en gest emot ytterdörren med en passande ljudeffekt. Det ryckte i hans mungipor. Han arbetade hårt för att se seriös ut efter all marijuana han rökt. Jag ryckte på axlarna och gjorde en gest med armarna.
"Hon är inte bara en tj..." mumlade jag irriterat. "Klart hon är, Bieber", avbröt han mig.

Hans ord hade ingen som helst effekt på mig. Varenda muskel i min kropp arbetade hårt för att inte vika sig då hon var i närheten. Dezteny fick mig känna mig osjälvsäker. Vilket ingen annan gjort förut. Hon fick mig även att känna mig lycklig vilket jag inte gjort på länge. Jag visste att hon inte "bara var en tjej." Hon var inte som någon annan jag någonsin träffat. Dezteny fick mig att känna saker jag aldrig trott att jag kunde. Jag hade inte gjort annat än att sakna henne i en hel vecka. Allt jag kunde tänka på vad henne. Men jag visste även att jag hade gjorde rätt. Hon betydde för mycket för mig för att jag skulle kunna skada henne. Och det är precis vad hon skulle bli om hon fortfarande var med mig. 

"Bieber, upp med hakan", flinade Dylan som satt jämsides Matt.Han sträckte på sina breda och muskulösa axlar innan han i en smidig rörelse lutade sig framåt och räckte fram jointen. Jag tänkte på Deztenys vackra ögon och mjuka läppar. Ludwin höjde ett ögonbryn. Jag slöt fort ögonen och tog emot jointen och tryckte den hårt emot mina läppar. Sakta drog jag in röken, som sedan ringlade ur min mun. Ludwin började applådera då han såg röken som långsamt la sig i rummet. "Sådär, Bieber! Nu börjar vi känna igen dig", hojtade han högt.

 

 

Colton Haynes❤ | via Tumblr

   Ludwin raised an eyebrow.

 

 

 

Tiden tickade långsamt förbi. Sängens fjädring knarrade då jag lade mig på rygg. Jag såg vindögt upp i taket av betong. Jag slöt ögonen. Jag kunde fortfarande känna Justins fjäderlätta beröring. Även fast en vecka passerat. Det var nu i en vecka jag försökt sysselsätta mig med att se in i den tjocka teven som alltid skiftade mellan myrornas krig eller bingo.

Jag var inte intresserad något vardera. Jag ville inte veta hur många myror som skiftade i svartvitt då jag inte fick in någon kanal. Jag ville inte veta hur många varv de snurrar innan de utser en vinnare. Allt jag ville veta var om han kände som jag. Om hans hjärta var lika brustet som mitt. Om han saknade mig lika mycket som jag saknade honom. Han trodde att han skyddade mig genom att hålla sig borta. Han kunde inte ha haft mer fel. Det var med honom jag kände mig trygg. Det var med honom jag glömde bort rädslan som hela tiden gnagde i mig. Jag vet att Justin hade rätt med att det inte var helt tryggt för mig att vara med honom. Men det var det inne heller här, där jag befann mig helt ensam i ett fallfärdigt motellen där Djävulen skulle kunna hitta mig vilken sekund som helst. Jag önskade att han kunde förstå hur mycket jag behövde honom.

Jag dunkade huvudet mot kudden och försökte få tankarna att avgå. Jag suckade tungt, klev ur sängen med vetenskapen om att sova var omöjligt. Jag hade inte kunnat sova en natt på hela veckan utan att vakna upp ur mardrömmar.Jag drog en stor munktröja över huvudet och stack benen i ett par jeans. Jag gick över det gamla trägolvet. Rummet var dunkelt, det enda ljus som lös in i rummet var ifrån en gatlykta precis utanför fönstret. Det svaga skenet föll på det ofärgade stålet på brandtrappan utanför. Jag trevade efter nycklarna på hallbordet. Sedan lämnade jag det sunkiga motellrummet.

 

En kall vind smekte mitt ansikte då jag klev ut på gatan. En lätt rysning spred sig i min kropp. Jag svepte armarna hårdare om mitt bröst. Det enda hörbara ljud var det klickande ljudet av mina fotsteg som slog emot den nylagda asfalten. Även fast det sen länge sedan blivit mörkt hade gatlyktorna inte ännu börjat lysa i det här kvarteret. Jag befann mig nu i en sådant kvarter man inte ville vistas vid på natten. Att rädslan slukat de mod jag haft då jag gått igenom dörren var det ingen tvekan om.

En bil med längre fram var täckt i grafitti. Jag begravde mitt ansikte djupare i min munktröja i ett desperat försök att värma mitt rödmosiga ansikte. Slutligen kom jag fram till hörnet. Det kramade i magen då jag tänkte på Justin. Hur hans ögon varit blodsprängda av den press han ställde för att inte fälla en tår. Hur han omfamnat mitt ansikte i sina händer lika milt som du omfamnar en nyfödd. Hans beröring var alltid så försiktig, så mild. Och jag saknade hur hans försiktiga fingertoppar trevade över min hud.

 

Jag passerade en minilivs butik på vänstersidan. Då jag lade märke till att det fortfarande lyste på kafét jag tidigare jobbat på kände jag hur rädslan som tidigare kramat i magen upphörde. Fotsteg hördes på nära håll. Plötsligt brände det till i bakhuvudet. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag hann inte skrika innan jag trevade framlänges och föll. Knäna skrapade hårt emot asfalten. Jag vred på mig. Blodet rann över bakhuvudet och ner kring nacken som en varm smekning. Och innan det svartnade för ögonen så fladdrade det bekanta ansiktet förbi likt en vind. Gestalten som stod framför mig suddades sakta ut ur min syn. Det metalliska ekot då det hårda föremålet träffade marken var det sista jag hörde.

 

"Dezteny, herregud", en gäll kvinnoröst hördes från avstånd, som om jag befann mig under vatten. Det klickande ljudet av klackar slog emot asfalten. Jag försökte öppna ögonen. Men synen fladdrade till och allt jag såg var den mörka himlen.
"Justin", min röst var en andlös viskning.
"Åh, herregud", tjöt hon panikslaget. Kvinnan som satt sig på knä bredvid mig trevade längs mina höfter med sina varma händer. Slutligen hittade hon någonting i min högra ficka.

"Är det Justin?" viskade hon. "Dezteny är skadad, hon måste till sjukhus."
Plötsligt insåg jag att den panikslagna kvinnorösten tillhörde Allison. Jag försökte sätta mig upp. Hela kroppen kändes tung som bly. Jag föll ner i samma sekund som jag hastigt försökt sätta mig upp. Jag togs genast emot av asfalten där jag tidigare legat. Justins ansikte var det sista jag såg innan stjärnorna på den mörka natthimlen suddades ut ur min åsyn och jag förlorade medvetandet.

 

 _________________________________________________________________________________________________

 

Kort kapitel, men annars då? Kommentera, ni betyder allt!


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

23 - I'M NOT GOOD FOR YOU

 
Previous: Jag ryckte till vid ljudet av knastrade fotsteg. Då jag försökte resa mig upp fick jag kämpa emot dåsigheten i gräset. Jag reste mig upp och ett avlägset ylande skar igenom dimman. "Jag älskar dig mamma, men jag måste gå", viskade jag. Vinddraget fick min hud att knottra sig. Men snabba steg gick jag emot utgången. Dimman låg fortfarande som ett tjockt lager i luften. Då jag öppnade den knarrande grinden i svartstål och precis skulle gå stötte jag emot någonting med vänstra axeln. Jag såg upp och konturerna av en gestalt klev ut ur dimman. "Ursäkta", mumlade jag hastigt innan jag vände mig om för att gå. I en rörelse så snabb att jag inte hann reagera tog han ett grepp om min arm. Det kantiga ansiktet. De starka dragen. De blixtrande blå ögonen. Allt var bekant. Han släppte mig då han mötte min blick och med hastiga steg gick jag därifrån. Vem var han?
 
 

Jag gick över det mörka parkettgolvet. Hela rummet stod i tystnad då teven inte fyllde ut rummet. Jag blev plötsligt mer medveten om de ljud jag själv åstadkom. Allt som hördes var hur mina bara fötter mötte stengolvet. Jag gick fram till det stora fönstret i vardagsrummet för att kika ut. Men mörkret återspeglade konturerna av mitt ansikte. Månens fjäderlätta sken återspeglades på de höga trädtopparna vilken orsakade långdragna skuggor över den ljusa asfalten utanför huset. Himlen var stjärnfri. Dimman hängde fortfarande i luften. Allt jag hörde var mina tunga andetag. Jag såg hur mina andetag återspeglades på glasskivan. Jag satte pekfingret emot glaset och gjorde konturen av ett hjärta.

 alina may

 

Jag tänkte på mannen jag mött på kyrkogården. Någonting var bekant med honom. Men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad. Också tänkte jag på Justin. Vi hade inte setts på hela dagen och jag saknade honom. Jag kände aldrig mig riktigt trygg när inte han var omkring. Jag vände mig hastigt om då jag hörde ett ljud. Ljudet av hur dörren hårt kolliderade med väggen. Med hjärtat i halsgropen gick jag med snabba steg tillbaka till den svarta skinnsoffan där jag tidigare suttit.
"Du kunde ha blivit skadad. Du klarade dig men nästan gång kanske du inte gör det", mumlade Justin då han klev över tröskeln.

"Va?" frågade jag förvirrat. 
"Jag har alltid trott att jag kunnat skydda dig. Men det är jag", han såg inte på mig. Justin stod där med händerna i fickorna. Hans blick var lika tom som natten. Lika ihålig som en grop.
"Vad pratar du om?" mitt hjärta sviktade innanför bröstet. Det var inte likt honom att bara stå och se ned i golvet då jag talade. Han svarade alltid kvickt och han såg alltid på mig. Justin skakade på huvudet och såg sedan upp. Hans ögon utstrålade smärta.
"Det är jag som sätter dig i klistret, Dezteny", sa han lågt. Då jag öppnade min mun för att försvara honom avbröt han mig.
"Det kommer hända igen. Jake kommer att försöka få tag på dig igen", morrade Justin och lutade sig emot dörrkarmen och dunkade sitt bakhuvud lätt emot den. Några tätt in till ljudlösa vibrationer orsakades av hans rörelse.
"Men vi löser det", jag ryckte på axlarna. Han började gå emot mig och jag reste mig hastigt upp. Han skakade på huvudet.
"Det handlar om liv och död, Dezteny! Förstår du inte det?" väste han likt en orm.
"Lägg ner."
"Lägg ner", upprepade Justin med en fnysning. "Det här kommer aldrig sluta." Han skakade på huvudet.
"Det kommer alltid vara någonting!"
"Jag förstår inte!"
"Du förstår inte? Du förstår inte att du inte kan vara med mig utan att bli skadad?" morrade Justin.
"Vart är du på väg Justin? Var inte så långdragen!" mumlade jag medan jag bet på insidan av min kind.
"Vi kan inte hålla på så här!" skrek han. Jag såg på honom med stora ögon.
"Justin", mumlade jag i misstro, sedan skakade jag lätt på huvudet.
"Dezteny", han spände blicken i mig, "jag kan inte låtsas som om allt kommer att bli bra." Hans ansiktsuttryck var fortfarande lika tomt. "Ingenting kommer någonsin bli bra igen", det hårda i hans röst existerade inte längre. Min underläpp darrade och jag kände hur tårarna bildades inom mig. Justin var tyst.
"Justin, sluta!" viskade jag. Han skakade på huvudet. Hans ögon var röda från den press han satte sig i genom att hålla tillbaka tårarna.
"Var inte så envis", han lät trött.
"Justin! Du kan inte göra så här." Jag talade genom sammanbitna tänder. Han tog ett djupt andetag.
"Nej! Det är du som inte ska leva så här. Det är inte rätt. Du har redan varit med om Gud vet vad och jag kan inte skada dig mer. Jag vill inte se sig skadad, jag kan inte", han lät inte alls arg nu utan lät helt plötsligt liten. Jag försökte att Inge låta hans ord påverka mig.
"Snälla sluta", vädjade jag. Hans ögon maskerade den sorg han bar på. "Sluta prata som om det här är slutet", mumlade jag.
"Det här är slutet", svararde Justin. Han drog en hand igenom sitt bruna hår och slog ned blicken. Jag ville så gärna röra vid det. Jag ville känna de mjuka håret genom mina fingrar.
"Varför? För att du försöker skydda mig?" nästan skrek jag. Jag såg upp på honom. Hans ansikte var uttryckslöst. "Bra jobbat Justin, det har du redan sumpat för du krossade nyss mitt hjärta."
"Jag är ledsen." Han talade i en hård ton. "Jag är inte värd dig." Min bröstkorg hävdes häftigt upp och ner. Att förlora honom var det sista jag ville.
"Justin", viskade jag förtvivlat, men han ville inte lyssna på mig. Istället blickade han ned. Jag greppade tag i Justins arm.
"Snälla", viskade jag tyst.
"Gör inte det här svårt, Dezteny", spottade han. Han såg inte ens på mig.
"Så allt var bara en lek?" frågade jag sårat. Han hade varit den enda killen jag som jag någonsin tyckt om att vara nära, att kyssa. Han var den enda killen jag någonsin varit kär i. Och han visste inte ens om det. Han hade inte låtit mig besvara det.

 

Jag använde tröjärmen för att torka tårarna som okontrollerat letade sig ned längs mina kinder.
"Sluta", viskade jag tyst. Hans ansikte var som en mask, helt utan känslor. Det enda som antydde att han ens hört mig var en muskel som spändes i käken. Han såg på mig med brinnande ögon. Jag släppte inte hans arm, spände blicken i honom.
"Nej, Dezteny! Det har inte varit någon jävla lek", morrade han, "hur kan du ens tro det? Jag är förfan kär i dig!" Först nu såg han mig i ögonen och hans var alldeles blodsprängda även om han inte fällt en enda tår. Jag slickade mig om mina läppar och förde sedan en hårslinga bakom örat. Jag svalde hårt. Justin skakade på huvudet och tog samtidigt tag i dörrhandtaget och pekade utåt. Jag skakade på huvudet, och lät nu tårarna falla fritt nedför mina kinder.
"Snälla, Justin", plågat såg jag på honom.

 

Plötsligt omfamnade han mitt ansikte i sina händer. Det var första gången han rört mig idag och jag kände genast att jag aldrig ville att han skulle låta mig gå. För jag visste att när han väl gjorde det så var det slut.
"Gråt inte Dezteny! Jag är inte värd dina tårar", viskade han plågat. Han smekte bort mina tårar med hjälpa av hans tummar och placerade en lång, mjuk kyss på min panna. Jag blundade under beröringen.
"Gå nu ut genom dörren", viskade han emot min panna, "jag är inte bra för dig." Jag nickade bara och medan gick jag ut genom dörren och lät hela min värld rasa.

 

 

Jag stängde långsamt dörren för att ignorera all den ilska som växte inom mig. Jag tog en djupt andetag för att försökta lätta på spänningen. Deztenys tårfyllda ögon spelades upp i mitt huvud. Hennes vädjande röst. Jag var tvungen att ha huvudet på skaft. Jag var tvungen att lämna henne. Att se på henne hade gjort saken värre. Viljan var så intensiv. Viljan att ha henne nära. Oavsett hur mycket det sårade mig att låta henne gå var tvungen. Hon skulle inte behöva vänja sig med det monster jag var. Hon visste inte hur jag var när jag inte var kär i henne. Jag grep tag om det guldfärgade handtaget. Hur fan kunde jag låta det gå så här långt? Om jag gjort det här tidigare hade inte smärtan varit lika intensiv. Från båda hållen. Jag borde ha tagit hand om det här tidigare. Jag borde inte dragit henne närmre. Hon borde ha knuffat. Jag borde inte låtit mig tänka på henne på det här viset.

 

"Snälla." Deztenys vädjande röst spelades upp i mitt huvud om och om igen. Likt en trasig bandspelare. Hennes plågade men fortfarande vackra ögon var allt jag såg när jag slöt ögonen. Jag blundade, skakade jag på huvudet, försöker få en bilden av hennes krossade ansikte ur mitt huvud. Allt i mitt liv hade tagit en vändning med henne i min närhet. Jag hade aldrig någonsin trott att jag kunde bli kär. Jag hade heller aldrig trott att jag någonsin skulle bli lycklig igen. Men jag kunde inte längre vara så självisk att hålla henne nära. Jag var tvungen att skjuta ifrån. Jag drog en hård hand genom mitt hår. Jag pressade in mina naglar i tinningarna och försökte få hennes röst ur mitt huvud. Jag skrek, sedan slog jag hårt med knytnäven i dörren för att släppa ut min frustration och ilska. Jag tog tag i det första jag såg för att kunna kasta det så hårt jag bara kunde emot dörren. Men jag hindrade mig själv när jag insåg att det var Deztenys munktröja jag tagit upp från hallbordet. Jag tryckte tröjan hårt emot mitt bröst och andades in hennes lukt. Jag sjönk ner till marken, lutad emot dörren som nu hade ett stort hål.

 

Jag hade aldrig känt en sådan smärta. Det gjorde så ont i hjärtat att det var fysiskt. Och det var då jag lät mig själv fälla den första tåren. För första gången sedan Jaxon dog lät jag mig själv gråta.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

22 - HAPPIER THAN EVER

 
Previous: "Förlåt men jag hatar när andra ser på dig sådär som din jävla chef", han tittade mig i ögonen och jag såg att de hade mjuknat och var inte mörka av ilska längre.
"Ex chef", påpekade jag så surt jag kunde. Under hans intensiva blick klarade jag knappt av att andas.
"Jag kan inte hjälpa det. Jag vill att du ska vara min. Bara min." Han böjde sig ner och kysste mig, fört mjukt men sedan allt mer krävande. Jag kysste tillbaka och flätade in mina händer i hans bruna, lena hår. Hans läppar förflyttade sig till min hals där han började kyssa mig och jag lutade huvudet så att han lättare kunde komma åt. Jag drog honom närmare mig och kunde inte hindra ett tyst stön från att lämna mina läppar.
"Fortfarande sur?" viskade han hest så att jag kände hans läppar vid mitt öra. Jag bet mig i läppen och skakade på huvudet och återigen förenades vi i en mjuk, men retsam kyss.
 
 Jag vred på huvudet och blickade ut över den folk tomma gatan innan jag höjde pistolen. Skottet skar igenom mörkret. Skinnjackan öppnade sig i vinden och mina magmuskler anades under min t-shirt. Hjärtat slog ojämnt och fort i bröstet. Adrenalinet kändes som myror i blodet. Jag vred på huvudet och såg på Chad. De smala bruna ögonen glittrade i ljuset av skenet av en gatlykta längre ner på gatan. Han fuktade överläppen med hjälp av tungan. Den svarta mössan som han dragit över huvudet täckte hans skarpa drag. Jag gav honom den nick han väntade på. Sedan vände han sig om och gjorde klartecken till de andra.
 
Jag höjde en armbåge och slog in det sista av glaset för att sedan ta mig igenom. Det svarta spegelblanka golvet var fullt med små skimrande glassplitter som knastrade då jag sträckte ut foten och tog ett steg. Alarmet skrek igång du min fot mötte marken. Jag hörde kortsiktiga steg bakom mig innan jag började springa emot kassan. Det lilla låset blänkte svagt i mörkret. Jag höjde pistolen ännu en gång och sköt upp de lås som hindrade mig från det jag ville åt. En dov pirrning kändes i hjärtat då jag tryckte på avlösaren. Skottet skar i öronen. Jag lukten av vapenfett invaderade mina näsborrar då jag lutade mig framåt i en hastig rörelse.
 
Jag grabbade hårt tag i pengarna och pressade ner dem i väskan. Chad joggade upp bredvid mig och tog en näve med sedlar och förde sedan ner i den svarta väskan som hängde på min axel. Då vi tömt kassan gjorde Chad en nick emot utgången. Larmet tjöt fortfarande då vi sprang ut genom den stora glasrutan vi kom ifrån. Avlägsna syrener hördes då jag ryckte upp passagerardörren till den svarta bilen. "Kör, fort som fan", skrek jag till Matt som hårt trampade ner gasen. Jag var säker på att hjulen lämnat svarta spår efter sig på den ljusa asfalten. Jag ville egentligen inte göra det här. Men jag var tvungen.
 
Plötsligt kom jag att tänka på Dez. Vad hon gjorde nu. Jag tänkte på mardrömmen hon drömt igår, hur hon skrikit i sömnen, som om hon var i den värsta sortens smärta. Och henne blick då hon vaknat. Hur rädd hon hade sett ut. Jag var villig att göra vad som helst i de stunderna för att aldrig möta det där rädda ansiktet och de hemska drömmarna. Och det skrämde mig. Jag var inte van vid det här. Innan Dez så hade tjejer bara varit bra nog till att knulla med. Det jag känner för Dez har jag aldrig någonting känt och bara ett leende ifrån henne kan få mig att le som en idiot. Och det är töntigt som fan. Men sedan Jaxon har jag inte riktigt brytt mig om någonting. Men nu kan jag le igen. Nu har jag en anledning. Men samtidigt kan jag inte sluta tänka på alla hennes blåmärken. De syns fortfarande. När hon ligger och sover i sängen så brukar jag försiktigt lyfta på täcket och se på dem, för att se om de har försvunnit. Då jag ser att de fortfarande är existerar brukar jag försiktigt smeka de eller ge de en lätt kyss.Och jag kunde inte sluta tänka på vad hon måste ha varit med om. Vad de där mardrömmarna handlar om. Varför hon inte har någonstans att ta vägen. Vem det är som skickade den där lappen. Jag vet att hon har varit med om mycket. Och jag var inte rätt för henne.
 
 Lukten av järn spred sig i luften. Dezteny drog mig hårt i armen och tvingade mig sätta mig på den närmsta träbänken med henne. Jag tog några djupa andetag och försökte lugna ner mig. Hon lät mig lägga mig ner i hennes knä. Sedan letade hon rätt på en näsduk i sin ficka och gav den till mig. Jag pressade in den i min näsa samtidigt som Dezteny drog sina mjuka händer genom mitt hår. Jag slappnade genast av under hennes beröring. "Förlåt, förlåt för att jag lät ilskan få det bästa av mig", viskade jag, då blodet trängde igenom näsduken. "Jag kan vänja mig", log hon. Hennes leende var så jävla vackert.
 
Jag visste att jag en dag skulle såra henne. Ordentligt. Mer än det skulle såra mig att inte få vara med henne. Hon skulle inte behöva stå ut med de här handlingarna. Även fast hon fick mitt hjärta slå i sin dubbla takt. Jag förtjänade henne inte. Hon förtjänade inte att bli mer sårad. Jag ville inte strö salt i de sår hon redan hade. Hon förtjänade inte mina handlingar, eller mina utbrott. Jag var tvungen att avsluta det här innan jag det gick så långt att jag inte kunde ta mig ut. Det fick inte hända. Jag kunde inte vara så självisk. Och det vore inte rätt att låta henne vänja sig. Hon skulle inte behöva vänja sig.
 
 
 
Klockan hade för längesedan passerat midnatt. Kyrkogården var mycket dunkel och dyster. En märklig dimma hängde i luften. Luften var inbäddad i den nästan intill blåa dimman. Inte en stjärna syntes på den mörka natthimlen. Allt som syntes var månen som liknade en smal skärva. Månens svaga sken träffade de stora granarna en bit längre bort som slängde långa skuggor över det våta gräset. En avlägsen ugglesång ekade i mörkret. Jag tog ett steg ut i gräset. Jag kände hur mina ballerina skor genast blev fuktiga. Allt som hördes var mina fötter som mötte marken. Jag passerade ett spretigt, igenvuxet träd. Då såg de inristade bokstäverna på den snäva stenen. Satte jag mig huk för att sedan kunna sätta mig ner på rumpan i gräset. Mina händer gled i det våta gräset. Jag kände hur mina jeans sög upp dagg.
 
Jag satt länge och såg på stenen i den nästan intill blåa dimman innan jag tog mig modet att låta orden fara ur min mun. "Mamma", började jag, "jag trodde aldrig jag skulle få se den här stenen igen." Jag drog mina ben under mig. Jag slog ner blicken. Jag hade inte modet att se på graven. "Det är så många gånger jag låtsas att du varit i rummet bredvid, eller bara varit och jobbat", jag kände hur mina ögon fylldes med tårar. Det här var första gången jag besökte mamma grav sedan begravningen.
 
 
"Bara", jag stammade innan jag fortsatte, "för att jag inte kan acceptera tanken på att jag aldrig kommer se dig igen."Jag pressade samma mina läppar och försökte hindra tårarna från att tränga ut ur mina ögon. "Det är så orättvist", skrek jag ut i natten. Min skrik studsade bland gravstenarna. Jag tog ett djupt andetag innan jag begravde mitt ansikte i mina händer.
"Du körde mot ett röd ljus, jag har sett folk köra mot hundra röda ljus. Men ändå var det du", jag använde tröjarmen att torka mina tårar ifrån ansiktet.
 
"Jag önskar att jag kunde vara med dig", min röst var en andlös viskning medan tårarna nu strömmade ner för mitt ansikte. "Det finns annat också." Jag kunde föreställa mig hur mamma hade höjt ett ögonbryn åt mig. Hur hon hade gett mig en vänskapligknuff. "Jag är lyckligare än någonsin", sa jag i tårar. Jag svalade hårt. "Om jag inte träffat Justin", jag höjde huvudet, "hade allt varit en röra. Utan honom tror jag aldrig att jag skulle komma bort från allt. Utan honom tror jag aldrig att jag hade blivit lycklig", strömmen av tårar upphörde.
 
"Han får mig känna allt", viskade jag, "allt jag aldrig någonsin känt förut." Jag slickade mig om läpparna, jag kliade mig lätt på vänstra kinden innan jag lät min hand falla ner till låret. "Jag får första fången i mitt liv fjärilar i magen när jag kysser någon. Jag känner mig trygg med honom."
 
Jag ryckte till vid ljudet av knastrade fotsteg. Då jag försökte resa mig upp fick jag kämpa emot dåsigheten i gräset. Jag reste mig upp och ett avlägset ylande skar igenom dimman. "Jag älskar dig mamma, men jag måste gå", viskade jag. Vinddraget fick min hud att knottra sig. Men snabba steg gick jag emot utgången. Dimman låg fortfarande som ett tjockt lager i luften. Då jag öppnade den knarrande grinden i svartstål och precis skulle gå stötte jag emot någonting med vänstra axeln. Jag såg upp och konturerna av en gestalt klev ut ur dimman. "Ursäkta", mumlade jag hastigt innan jag vände mig om för att gå. I en rörelse så snabb att jag inte hann reagera tog han ett grepp om min arm. Det kantiga ansiktet. De starka dragen. De blixtrande blå ögonen. Allt var bekant. Han släppte mig då han mötte min blick och med hastiga steg gick jag därifrån. Vem var han?
 
 
            

End Notes: Vad tyckte ni? Kommentera! Älskar er oändligt!
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

21 - NIGHTMARE

 
Previous: Jag stönade ännu en gång. Sedan började mjukt och sakta stöta sig mot mig. Andlöst började jag kyssa hans nacke. Då jag funnit rytmen i hans rörelse rörde jag mig takt med honom. Han stönade och vi förenades i ännu en kyss. Jag var inte riktigt medveten om vilken värld jag var i. För det kändes just nu som om jag svävade bland moln då Justin pressade sin hårda bula emot min kropps känsliga parti. Justins händer lämnade min rumpa och jag lät dem glida ner för mina lår. Jag lindade mina ben runt honom och lät honom lyfta upp mig från handfatet, jag fingrade lite på håret i hans nakna nacke. Han pressade sig närmre, rörde sig fortare. Just när jag skulle röra mig i takt med honom hörde jag hur min mobil började ringa.
 
Skenet av lampan på sängbordet speglades av på den ljusrosa väggen. Former av hästar virvlade runt i en cirkel i rummet. Hela rummet lös upp i ett eldfärgat sken. Jag sprattlade till av lycka under de marinblåa prinsesslakanen. Jag drog in fötterna under täcket i hopp om att återfå värmen i mina iskalla fötter med vetenskapen om att jag snart skulle få en lång godnatt saga som bestod av prinsessor och prinsar. Jag började vicka på den lösa tanden i min mun med hjälp av tungan. Jag sprattlade till ännu en gång då dörren sakta öppnades och ett ljust sken lös upp rummet under en sekund. Jag blinkade för att återfå synen då skenet bländade mig. Ur ljuset steg en mörk siluett. Farbror Keith.
 
Då jag skulle börja prata om den lösa tanden i min mun höll han upp ett pekfinger för att tysta mina ord innan de for ut i rummet och bröt isen av tystnad som låg som ett lager över oss. Jag svalde mina ord. Jag lade märke till hur den lilla klacken på hans sko knakade då den mötte de mörka parkettgolvet. Bara med hjälp av hans finger hade spänningen i rummet helt förändrats. Vi behöll ögonkontakten till hans tyngd tyngde ner utkanten av madrassen. Fjädrarna skrek då han i en hastig rörelse belastade sin kropp över min. Han nuddade den inte, men han var tillräckligt nära för att jag för första gången i mitt liv skulle känna riktigt rädsla. Han knäppte ivrigt upp knapparna på sina byxor med ett poppande ljud sedan sparkade han lätt av sig dem och lät golvet ta emot dem. Jag ryckte till av dunsen då byxorna föll till golvet. Jag hörde hur hans skärp gav ifrån sig ett ilande ljud som länge rang i båda mina öron.
 
Han la sig sedan under täcket och värmen från hans kropp smittade av sig fort. Jag ville inte ha hans värme. Jag ville inte ha honom där ovanpå mig. Farbror Keith särade bestämt på mina ben genom att belasta hela sin underkropp emot min. Jag vet helt omedveten om vad som snart skulle ske. Helt omedveten vilken smärta som snart skulle sprida sig igenom min kropp. Han drog av mig mina bomullstrosor med en hand. Jag skakade då han trängde in i mig. Tårarna började rinna. Jag blev medveten om att blod trängde ut mellan mina ben då doften av järn spred sig i luften. Han vilade en av sina händer på min mun. Som sköld, så jag inte kunnat skrika utan att han kvävt det i sin hand. Han rörde sig långsamt in och ut i mig med en väldig kraft.
 
Jag hade så ont och han var så stark. Jag försökte sparka och knuffa bort honom men det gick inte. Medan jag kände den brinnande smärtan i min kropp hörde jag honom upphetsat stöna, "kämpa inte emot, jag vet att du vill."Han hyschade mig då jag låg i min lilla säng och grät. Jag såg över hans kropp då dörren ännu en gång öppnades och ett ljust sken lös in i rummet. Jag hoppades på att smärtan skulle upphöra då jag såg ljuset. Att den kom från himlen. Att änglarna skickat någon som skulle beskydda mig. En prins på sin ståtliga löpare. Det var den bild jag mentalt byggt upp men gestalten som klev ut ur ljuset var pappa. Han stod och såg på i dörröppningen. Han rörde sig inte. Han sa inget. Det var den dagen jag blev säker på att det var helvetet som skickat honom. Djävulen.
 
Jag satte mig upp i en ryckning. Skräckslaget såg jag mig omkring. Det var bara en dröm intalade jag mig själv. Bara en dröm. Men det var det inte. Det var ett minne. Jag var förvånad över att jag väckts ur drömmens djup. Min bröstkorg hävdes intensivt då jag såg in i Justins ögon. Jag ville så gärna få honom att förstå, men samtidigt var jag förvånad över min egen röst, att jag vågat skrika mitt i natten. Justin som precis satt sig på sängen tog mig i sin famn. Han hyschade mig lugnade då tårarna rann ner för mina blöta kinder. Rummet var mörkt. Det hade ännu inte börjat ljusna. Utanför fönstret, längre bort på gatan stod en gatlykta. Det bleka skenet föll på ett lövträd. Jag rös.
 
"Justin", min röst var en andlös viskning. Paniken rusade genom min kropp. Pulsen pumpade hårt i mina ådror. Hans armar omslöt mig och hans värme smög sig sakta in i min kropp. Han tvingade bort den skräck som jag nyligen kolliderat med. Hans armar var muren. Muren mellan gott och ont. Han strök mig lugnade över håret och viskade mjuka ord i mitt öra. När jag såg in i hans ögon såg jag att han såg väldigt oroad ut. Jag ville så gärna berätta men jag kunde inte, inte än. Han såg det och viskade, "shh, du behöver inte säga något. Jag är här nu." Men hans oroliga ansiktsuttryck försvann inte. Sedan la han mig ner med honom bredvid sig och drog in mig i hans trygga famn.
 
 
Kafét var folktomt idag. De ynka personerna som stannade till fick sin servering och försvann genast. Jag kände hur mitt hår började klibba sig emot huden under kepsen. "Din beställning är klar", log kocken som stod emellan en låg vägg och bakom honom stod en stor tonad ugn. Jag nickade och tog försiktigt tag i den heta tallriken. Han gjorde en gest emot uteserveringen. Jag joggade nerför trappan och tog upp det lilla beställningsblocket ur fickan då jag var framme. Jag frågade ursäktande om det var den mannens beställning. Han log och berättade att visast var det, det. Jag besvarade leendet innan jag återvände tillbaka in i kafét. Mr. Hadden log så ögon glittrade då jag slog mig ner vid en av barstolarna.
 
"Det brukar vara jobbigt med de flörtiga blickarna i början, men man vänjer sig", jag log stort då jag vred på huvudet och möttes av de vänliga, hasselbruna ögonen.
"Allison", hon sträckte fram en hand och jag skakade den hastigt.
"Dezteny", log jag.
 
Då solen för länge sedan lämnat himmelen och jag tog ett stadigt grepp om min handväska mötte jag Mr.Haddens blick. "Dezteny", viskade han. Hans ögon blixtrade till i de mörkaste blå. Hans blick gled över min kropp, uppifrån och ner och sedan upp igen. sedan lät han tungan lätt glida över sina läppar. Jag kvävdes av rädsla. Jag harklade mig.
"Jag har ganska bråttom, jag borde gå", min röst lät hes och jag hoppades att självsäkerheten i den skulle täcka rädslan som gömde sig tätt in på. Han log. Hans ögon glänste i det hårda ljuset. Hans pupiller vidgades. Det svarta trängde över det blå. Han började gå emot mig.
"Är det något?" undrade jag nervöst.
"Du är väldigt vacker, Dezteny", han lät föraktfull då han uttalade mitt namn. Jag såg hur han tog ännu ett steg närmre han smekte en hårslinga ur mitt ansikte. Jag ryggade genast undan från hans beröring. Han fnös.
"Låt oss göra det här på det lätta sättet", spottade han och drog mig återigen intill sig. Jag försökte frigöra min ena arm. Hans parfym invaderade mina näsborrar.
"Du vill ha mig", flinade han och drog sitt pekfinger längs min arm. Mina armar knottrade sig av hans beröring. Det det var inte för att jag tyckte om den. "Erkänn", hans röst var hård som sten.
"Rör mig inte", viskade jag. Jag blickade upp och såg Justins glänsande svarta Range Rover parkerad utanför igenom det stora glasfönstret. Sedan dröjde det inte många sekunder förrän dörrklockan gav ifrån sig ett pling och Justin stormade in.
 
"Dezteny. Bilen. Nu", morrade han och gjorde en gest emot utgången. Jag sprang ut och stannade till då kylan smekte mitt ansikte. Jag tog ett djupt andetag och samlade mig. Men hjärtat dunkade fortfarande hårt i bröstet. För hårt. Jag öppnade främre passagerardörren och klev in i den varma bilen. Jag satt och väntade. Länge. Men slutligen drog Justin upp bildörren. Jag vågade slutligen se på honom då han hårt pressade in nyckeln i tändningslåset.
 
"Rörde han dig?" morrade Justin. Då jag ignorerade hans fråga spändes Justins muskler då ilskan rusade igenom hans kropp. Han kramade om skinnratten, så hårt att krogarna vitnade. Motorn gav ifrån sig ett spinnande ljud. Jag korsade armarna över bröstet och såg ut genom den tonade rutan. Åkturen blev händelselös. Ingen av oss hade brutit den tystnad som låg över oss. Jag öppnade bildörren och sneglade på honom då han låste bilen. Hans käkar var spända och ögonen mörkare än vanligt. Jag följde Justin upp för stentrappan. Justin lade nycklarna på bänken, gick i vardagsrummet och sjönk ned i soffan. Han sneglade på dynan bredvid sig.
"Vad hände där inne?" frågade jag. Justin ändrade kanal med tvdosan och sneglade lite på mig.
"Jag sa upp dig." Jag spärrade upp ögonen.
"Varför, Justin? Jag behövde de där pengarna!" halv skrek jag. Han fnös.
"Så du ska ha en chef som tafsar på dig alltså?" han mötte inte min blick. Jag svalde hårt.
"Du behöver inte leker superman hela tiden, jag kan klara mig själv", skrek jag. Han fnös igen.
"Just nu är jag så jävla trött på att vara din barnvakt, Dezteny", skrek han tillbaka.
 
 
"Fine, jag sticker." Jag vände mig om för att slänga upp dörren då Justin kom rusande bakom mig och pressade lätt in mig emot dörren. Han sänkte munnen till min och pressade hårt sina läppar emot mina. Jag smekte mina händer över hans bröstkorg för att sedan pressa bort honom. Men kyssen blev bara djupare och intensivare av min beröring. Han avbröt kyssen. Och den ilska som tidigare kolliderat med mig rann genast av mig. "Förlåt men jag hatar när andra ser på dig sådär som din jävla chef", han tittade mig i ögonen och jag såg att de hade mjuknat och var inte mörka av ilska längre.
"Ex chef", påpekade jag så surt jag kunde. Under hans intensiva blick klarade jag knappt av att andas.
"Jag kan inte hjälpa det. Jag vill att du ska vara min. Bara min." Han böjde sig ner och kysste mig, fört mjukt men sedan allt mer krävande. Jag kysste tillbaka och flätade in mina händer i hans bruna, lena hår. Hans läppar förflyttade sig till min hals där han började kyssa mig och jag lutade huvudet så att han lättare kunde komma åt. Jag drog honom närmare mig och kunde inte hindra ett tyst stön från att lämna mina läppar.
"Fortfarande sur?" viskade han hest så att jag kände hans läppar vid mitt öra. Jag bet mig i läppen och skakade på huvudet och återigen förenades vi i en mjuk, men retsam kyss.
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

20 - TAKE YOU HOME

 
 Previous: Jag satte mig vid bordet där jag lämnat Dezteny. Hon såg oroad ut. "Förlåt för att det tog sån tid", log jag. Jag hade inte kunnat sluta le idag. Jag vet det är töntigt som fan men sedan igår kväll hade jag nog inte kunnat låta bli att le för ens tio minuter. Hon bara log och nickade. Jag började äta mina pommes då Kelly återigen gjorde intrång då jag hade min ensamtid med Dez. "Som sagt han kommer fort", flinade hon. Jag lade märke till att hennes hår var rufsigare än tidigare och att hon inte brytt sig om att knäppa de knappar hon tidigare knäppt upp. Hon försökte få det se ut som om vi legat. Dezteny såg på mig med tårfyllda ögon innan hon reste sig upp. "Dez!" ropade jag efter henne då hon gick. "Du är ju helt jävla rubbad", morrade jag åt Kelly innan jag sprang efter Dezteny.
 
 
 
 
En svartskåp bil passerade då jag låste bilen på uppfarten.Torrt grus revs upp och ett moln av damm vidgade sig ut över gatan. Jag gjorde en gest med handen framför ansiktet för att hindra mig själv ifrån att andas in dammet. Jag sprang upp för den lilla stentrappan utanför huset, sprakade upp dörren och sprang genast upp för trappan. Jag hörde hur ytterdörren kolliderade med väggen. Det gröna skenet från tevens klocka hade spridit sig i vardagsrummet. Då jag klev upp för sista trappsteget sköljde luftkonditioneringens ojämna kyla över mig. Snabbt gick jag igenom den korta korridoren. När jag var framme vid min sovrumsdörr greppade jag tag i det guldfärgade dörrhandtaget tog jag ett djupt andetag. Jag hoppades på att den lugna rörelsen inte skulle avslöja ilskan som kokade inuti mig. Dezteny satt hopkrupen på golvet och samlade ihop sina saker. Sorgen träffade mig, omedelbart. Likt en kniv i ryggen.
 
"Dez", andades jag ut. Jag anade inte att hon grät förrän jag hörde hur hennes röst bröts av. Jag gick sakta fram till henne och all den ilska som tidigare påträngt min kropp upphörde. Den rann liksom av mig. Hon ryckte till då jag lade min hand på hennes axel. Sedan reste hon sig upp i en hastig rörelse med väskan hårt omfamnad. "Snälla", viskade jag och försökte fånga hennes blick men misslyckades. Hennes blick var riktad över min högra axel och hon vägrade att se mig i ögonen. Vägrade att möta min blick. Det gjorde ont, det kändes som om kniven i min rygg tog sats och grävde sig i djupare emellan mina revben. När jag kände hur ont det gjorde att se henne så ledsen, att se henne ge sig av, fick mig att inse mycket jag ville att hon skulle stanna. Hur mycket jag ville att hon skulle lita på mig.
 
"Jag vill inte höra dina dåliga jävla ursäkter", hon snyftade till. Vanligtvis hade jag blivit förvånad för att hon svor. Jag hade förmodligen lett och skämtat om det. Men svordomen i det här fallet fick situationen så mycket värre. Mycket hårdare, mycket mer spänd. Jag vilade min hand emot väggen i närheten av hennes huvud. Jag hörde hennes upprörda andetag. Att det kunde vara så mycket sorg i ett enda andetag hade jag ingen aning om.
"Låt mig åtminstone köra dig", viskade jag, precis vid hennes öra. För första gången sedan incidenten med Kelly hänt såg hon mig i ögonen. Jag mötte hennes havsblåa ögon. De förlorade sin skärpa då de granskade mitt ansikte. De hade nu blivit mjuka och sensuella likt silke. De liksom smekte mitt ansikte då hon såg mig på nära håll.
 
Hon nickade bara och plötsligt fanns den skarpa blicken där igen. Hennes ögon blixtrade då hon gav mig en knuff. Jag tog ett steg bakåt men omfamnade henne genast. Hon grät och jag viskade lugnade ord i hennes öra. Hennes kropp som var lika spänd som en gitarr sträng började slutligen slappna av i min omfamning. Jag förstod varför Dezteny inte litar på mig då det gäller Kelly. Hon är rädd hela tiden, även fast hon aldrig erkänt det så avslöjar hennes ögon rädslan, hon har svårt att binda sig. Hon har svårt för tillit och litar inte på någon. Hon trängde sig ur min famn och började gå. Jag följde lydigt efter. Hon stannade framför en av mina bilar.
 
"Som du vill babe", mumlade jag.
"Jag är inte din babe", viskade hon. Jag såg sårat på henne. Ångern tog över henne. Jag bara nickade och klev in i bilen, satte nyckeln i tändningslåset och vred om. Jag sneglade på henne då jag lade in växeln. Med ena armen på hennes ryggstöd vred jag på huvudet för att se bakåt. Jag backade ut ifrån uppfarten, ut på gatan. Sedan gasade jag mot korsningen en längre bit fram. Det satt en stoppskylt i hörnet, men jag saktade inte in farten. Väl ute på vägen fixerade jag en hastighet som låg exakt tjugonio kilometer i timmen över den tillåtna. Böter hade ingen betydelse för mig, fast det vore inte bra att förlora körkortet.
 
 
Justin.
 
"If you say so, babe"
 
"Justin, fel håll", mumlade hon bittert. "Nej, bara blunda och låtsas att vi är rätt", log jag lite smått. Även hon drog lite på mungiporna. "Blunda, Dezteny. Lita på mig." Tillslut gjorde hon som jag sagt.
"Vart ska vi?", mumlade hon med händerna för ansiktet.
"Överraskning." "Jag hatar överraskningar", svarade hon kvickt. Även fast hon höll händerna för ansiktet kunde jag avslöja hennes leende bakom masken hon bar.
 
 
Maten var dyr på det här stället. Jag tittade på vinlistan. Jag frågade Dezteny om hon ville välja, men hon skakade bara leendes på huvudet. Jag harklade mig svagt och beställde de vi kommit överens om. Den unge servitören log stort och vände sig om. Dezteny såg generad ut. Hon har upprepat sig en miljon gånger om att hon borde bytt kläder. Men hon var vacker som hon var, utan smink och klänning.
 
 
 
 
"Jag ville bjuda ut dig på en riktig dejt", han försökte fånga min blick men jag vek undan fortfarande osäker på vad som tidigare hänt.
"Du hade inte behövt bjuda mig på restaurang, Justin."
"Men jag ville", log han. Det där leendet som fick hela min logik att rasa.
"Det var otroligt snällt, men jag vet inte..." Han avbröt mig med en suck.
"Jag vill veta vad som hände där inne", jag såg ner i tallriken.
"Hon ville ha sex med mig men jag nekade henne. Jag sa att jag inte vill ha med henne att göra mer och hon blev sur", förklarade han. Jag sökte efter tecken i hans ansikte som tydde på att det han sa inte var sanning men hans ögon såg sanningsenliga ut. Hans bruna ögon var lika sköra som himlen. Jag nickade. Han sträckte sig efter min hand. Den unga servitrisen med brunt lockigt hår bytte ut våra bestick och vinglas. Men jag låtsades inte om honom.
 
"Förlåt", jag sänkte huvudet och försökte hindra tårarna som trängde genom ögonen.
"Du har inget att säga förlåt för", hans röst var lika len och förstående som sammet. Jag ville så gärna lita på honom. Med det var så svårt. Jag hade inte kunnat lita på någon sedan mamma gått bort. Trots det litade jag mer på Justin än någon annan. Men helt kunde jag inte släppa in honom. Jag svalde tårarna och mötte hans blick. Justin bar sin vita T-shirt som framförde hans biceps perfekt. Hans armar såg solbrända ut i det dämpade ljuset.
 
"Vart är dina föräldrar?", frågade Justin försiktigt. Han såg på mig med en blick som bestod av förundran. Jag stelnade till av tanken på att han kallade den som svikit mig för förälder. Djävulen var inget annat än bedragare."De bor inte här", jag försökte pressa fram ett leende men meningen Justin sagt repeterades i mitt huvud. Likt ett trasigt kassett band hörde jag sista ordet i hans mening tusen tals gånger under en sekund. "Dina då?", stammade jag.
Han harklade sig försiktigt, "samma." Han ryckte på axlarna. Jag såg smärtan gå igenom hans ansikte, hans vackra, släta ansikte. Jag visste att han ljög precis lika mycket som jag. Men det var lugnt, jag var inte redo att berätta än. Och han hade uppenbarligen någonting som han inte heller var redo att berätta för mig. Ända sedan sen dagen på motellet då jag hittade lappen har jag inte riktigt kunnat slappa av. Förutom de gångerna då jag varit Justin. Han fick mig att känna trygghet. Men så fort jag gick utanför dörren, var på jobbet eller var ensam hemma var de där orden det enda jag kunde tänka på. Kurragömman är slut. För att vara ärlig var jag livrädd. Vettskrämd. Jag visste vad han var kapabel till.
 
 
Jag såg ut genom det tonade bilfönstret. Ljuset från bilen bakom reflekterades i backspegeln. Det var nästan ingen trafik, bara enstaka personbilar. Solen har för längesedan gått ner. Sakta svängde Justin in till uppfarten och fortsatte sedan sista biten upp till det stora modernistiska huset. Det var formgjutet i vitt betong, det väldiga fönsterpartierna var dolda bakom persiennerna. Vi körde in i det lilla garaget. Några lampor var redan tända i huset. Justin gick rakt fram och tryckte på strömbrytaren till taklampan. Jag hoppade ut ur Justins Range Rover och tog min väska. Han tog den ur min hand.
"Den är tung." Jag log försiktigt mot honom. Vi gick snabbt upp för trappan. Brädorna knarrade under mina fötter så som de gjort på det unkna motellet. Det var mörkt i korridoren precis som vanligt. I det gigantiska fönstret i slutet av korridoren lös stjärnhimmeln. Den var vacker. Men då Justin tryckte på strömbrytaren till taklampan reflekterades bara min kropp och jag såg inte längre stjärnorna som glänste likt glitter på ett svart papper.
 
Jag lämnade korridoren och gick in i badrummet. Jag pressade ut tandkräm på den gröna borsten. Sedan började jag borta tänderna och såg på mig själv i spegeln. jag kunde inte sluta tänk på Justins ögon då han insett att jag litade på honom om vad som hände med Kelly. Hur hans mörka ögon glittrat för stunden. Han vackra bruna ögon. Jag log stort mot spegeln. Justin hade varit så gullig mot mig sedan han berättat vad han kände för mig. Men kan visste inte att jag kände precis likadant för honom.Jag spottade ut tandkrämen, sköljde av den tunna borsten under vattenstrålen genom en smekning med tummen över de små stråna som skiftat i grönt och vitt. Jag såg mig ännu em gång i spegeln och bakom mig stod Justin.
 
Jag mötte hans blick i spegeln. Jag vände på mig och han tog ett steg närmre. Han smekte en hårslinga ur mitt ansikte.
"Varför ljög du för mig?", hans ögon var fyllda med lust men även en glimt av sorg fanns där. Jag ryckte på axlarna och fuktade över läppen med tungan. Han andades emot mina läppar, hans varma andedräkt kolliderade med mina läppar.Han flyttade sitt huvud närmare mitt. Han lutade sig närmre och pressade sina läppar, först försiktigt sendan allt hungrigare, emot mina. Jag hade inte en chans att avisa hans rörelse.
 
Det här var nytt för mig, att faktiskt njuta av någons beröring. Jag omfamnade hans nacke. Jag ville ha honom närmre även fast det inte var möjligt. En adrenalinkick sköljde över mig likt en våg. Blodet pumpade hårt genom mina ådror. Enkelt och smidigt lyfte han plötsligt upp mig på handfatet, särade bestämt på mina ben genom att ställa dig mellan dem. Han pressade sin kropp närmre medan jag kände hans kalla handflator greppa tag om mina höfter. Justin smakade tobak. Jag kvävde ett stön emot hans läppar medan jag flätade in mina fingrar i hans hår. Justin flinade emot mina läppar. Hans händer gled sakta ner innan för mina byxor. Han kramade om min nakna rumpa med sina händer. Jag stönade ännu en gång.
 
Sedan började han mjukt och sakta stöta sig mot mig. Andlöst började jag kyssa hans nacke. Då jag funnit rytmen i hans rörelse rörde jag mig takt med honom. Han stönade och vi förenades i ännu en kyss. Jag var inte riktigt medveten om vilken värld jag var i. För det kändes just nu som om jag svävade bland moln då Justin pressade sin hårda bula emot min kropps känsliga parti. Justins händer lämnade min rumpa och jag lät dem glida ner för mina lår. Jag lindade mina ben runt honom och lät honom lyfta upp mig från handfatet, jag fingrade lite på håret i hans nakna nacke. Han pressade sig närmre, rörde sig fortare. Just när jag skulle röra mig i takt med honom hörde jag hur min mobil började ringa.  
 
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

19 - I CAN GET USED TO IT

 
Previous: Han stod stilla och såg ut genom fönstret i kanske en halv minut, och när han vände sig och såg på mig var jag tvungen att slå ner blicken. För att han inte skulle känna obehag av min iakttagelse. Jag lade en hand emot mina ömma läppar. "Du är så vacker, Dezteny", han lät frustrerad. Jag såg upp på honom och såg hur han försökte gömma ett leende. Hans vänstra mungipa drogs alltid lite högre upp än den högra när han log. Jag bara log och kände hur lyckan spred sig i kroppen. Lika fort som eld blev hela mitt ansikte blossande rött. Han var så perfekt. Och jag var kär i honom. 
 
 
 

Jag hade gått in i Justins gigantiska badrum och duschat så fort jag vaknat. Jag gick sedan över de blanka stengolvet till den stora spegeln framför det otroligt rena handfatet. Mina ben speglades i handfatet. De såg korta och knubbiga ut. Jag torkade mig med en av Justins handdukar. Huden var fortfarande het och fuktig. Hela mitt bröst var täckt med små glittrande vattendroppar som letade sig ner under handduken. Jag satte upp håret innan jag lämnade badrummet, gick igenom de ljusa rummen över det mörka parkett golvet och in i sovrummet. I min väska låg mina vita jeans. Jag tog upp min parfym och lät en stråle doftande fukt smeka min hud innan jag drog på mig jeansen under handduken.

 

"Hur mycket är klockan?" den trötta, raspiga rösten fick min hud resa sig."Tio", svarade jag och lät handduken falla till golvet då jag klätt mig. "Kom och lägg dig", den raspiga rösten rev mig på in sidan likt en klo. Jag lät mig falla baklänges på sängen. Justin la täcket över mig och drog mig tätt in till sin bara överkropp. Han lät sin hand vila på min höft. Han var varm och hans hår var sådär rufsigt som det alltid brukade vara på morgonen. Jag drog en hand igenom hans hår. Han suckade nöjt.

"Ska du jobba idag?", han kysste mig lätt på halsen. En rysning löpte längs min ryggrad då han talade i mitt öra. "Nej", log jag. "Bra." Han fortsatte kyssa mig längs halsen. Jag la armarna runt hans nacke och flätande in fingrarna i hans hår. Han stönade lätt och pressade sina läppar emot mina.

"Sweatpants hair tied chillin' with no make-up on, that's when you're the prettiest, I hope that you don't take it wrong", viskade han emot mina läppar. Jag lät mig våra läppar glida i sär. Jag höjde ett ögonbryn, "är det en låt?" Han log sitt fina leende och nickade. Sedan böjde han sig fram de där få centimetrarna som skilde våra läppar åt och vi förenades i en kyss.

 

 

Jag stannade till då jag insåg vad Justin menat. Jag såg chockat på den blanka motorcykeln. Nästan säker på att om jag skulle sätta mig på den där skulle jag vara död inom de närmsta timmarna. Eller snarare minuterna. "Hoppa upp", han grenslade den svarta motorcykeln som stod lutad mot sitt stöd och gjorde en gest emot den. "Kan vi inte ta bilen istället?" jag lutade lite på huvudet och putade med underläppen. Han flinade.

"Ska jag behöva bära hit dig, babe?" Jag sneglade på den skinande dödsfällan. Jag hade aldrig åkt motorcykel i hela mitt liv, och jag var säker på att jag inte ville åtgärda det nu. Absolut inte nu. Det hade varit att gräva sin egen grav. Men tanke på att Justin kallat mig babe fick knäna att vika sig. "Okej då", jag hoppades att självsäkerheten i min röst dolde rädslan för motorcykeln. Justin hade en hjälm, en svart med mörkt visir. Innan han trädde den över mitt huvud smekte han en hårslinga ur mitt ansikte.

"Lita på mig", log han självsäkert. Jag svängde över ena benet över motorcykeln och insåg hur osäker jag kände mig. Jag spände knäppet under hakan. "Slappna av, Dez", mumlade Justin med ryggen mot mig. Jag lindade armarna om honom och han körde ut på vägen. Små vibrationer gick igenom min kropp. Då han gasade pressade jag låren hårt emot hans. Vinden slog emot mig. För några minuter njöt jag av att Justin var så nära. Jag kramade honom hårdare. Justin svängde upp vid infarten till en bensinmack och stängde sedan av motorn. Jag klev av motorcykeln och försökte knäppa upp hjälmen. "Den fastnar ibland", log Justin och krånglade upp knäppet. Han smekte min kind med sin tumme. Jag kom att tänka på att under hela tiden jag känt Justin hade jag aldrig sett honom le så mycket och så ofta som idag. Jag undrade om det hade något att göra med gårdagens bekännelser. Jag hoppades det.

"Det var kul", log jag stort.

"Nämen ser man på, se vad katten släpat in." Justin vände sig genast om då Jakes röst trängde sig igenom hans öron. Justin krökte läpparna. Med ens mörknade Hans ansikte. Hans axlar skakade och de mörkt bruna ögonen svartnade.

 

"Martinez", Justin pressade samma käken så käkbenen visade sig i hans ansikte. Jake gick emot oss. De andra stod bakom honom. De killarna som varit med förra gången då vi sågs. "Inte konstigt att du behöll just henne, hon har en kropp att döda för", Jake fimpade cigaretten som han höll i sin hand. Justins ögon vidgades då han smakat på Jakes ord. Sedan hände allt med en chockerande outhärdlighet. Justin slängde sig fram och knuffade till Jake. Jag försökte hindra honom genom att hålla tillbaka en utav hans armar. "Vad fan sa du? Jag ska spöa skiten ur dig", spottade Justin. Jake höjde en näve och slog Justin i ansiktet. Jag lyckades dra tillbaka Justin innan han hann slå honom tillbaka.

"Stick", skrek jag även fast hela kroppen skakade av rädsla. Jake ryckte nöjt på axlarna och vände. Ur Justins näsa droppade blod. Lukten av järn spred sig i luften. Jag drog Justin i armen och tvingade honom sätta sig på den närmsta träbänken med mig. Jag lät honom lägga sig i mitt knä, letade rätt på en näsduk i min ficka och gav den till honom. Justin pressade in den i sin näsa. "Förlåt, förlåt för att jag lät ilskan få det bästa av mig", viskade han, då blodet trängde igenom näsduken. "Jag kan vänja mig", log jag.

 

Då blodet slutat sippra ur Justins näsa tog vi oss till McDonalds med hans icke så dödliga dödsfälla. Då vi beställt satt vi under total tystnad. Även fast hela rummet var livligare än alla gånger jag varit här så låg en tystnad emellan oss. Jag hörde inte ens låten som spelades ur högtalarna. Jag såg på hans tatuerade arm. Det var ett öga i hans armveck. Det skrämde mig lite. "Gillar du vad du ser?" flinade han då han lagt märke till min iakttagelse. Jag nickade. Jag såg upp och möttes av tjejen Justin spenderat eftermiddagen med. Hon lekte lite med håret innan hon lutade sig emot bordet. "Jasså, du är Justins nya leksak", sa hon och såg på mig.

 

 

Candice Swanepoel for Victoria’s Secret

"Oh, you are justin's new toy, huh?"

 

Justins ögon svartnade. "Kan jag få snacka med dig, älskling?"hon höjde pekfingret och gjorde en förförande gest. Justin såg på mig. "Är det okej?" Justin såg undrade på mig. Jag nickade. "Det kommer inte ta lång tid, han kommer fort", flinade hon och vände sig om. Hon vickade på sin stjärt då hon gick till den avskilda delen av McDonalds. "Håll käften", spottade Justin.

 

 

"Vad vill du prata om?"frågade jag uttråkat. Jag ville inget annat än att gå tillbaka till Dez. Bäst att detta gick fort.

"Händelsen igår", hon började knäppa upp de första knapparna på hennes blus. "Jag tyckte att vi kunde avsluta vart vi var på väg igår." Jag satte upp en hand som hinder.

"Lyssna, jag vill bara komma till saken." Jag har gjort slut med massor av tjejer innan så det var inget här var inget speciellt. Hennes ansiktsuttryck ändras omedelbart till det oroliga. "Jag vill avsluta vad det än är vi har på gång", sa jag rakt på sak.

"Vad har ho..", hon gjorde en gest emot hållet där Dezteny satt. "Försök inte", avbröt jag henne.

"Nej, Justin! Du gör ett misstag", jag såg sorgen i hennes ögon. Jag kände ett sting av skuld. Jag ligger runt men jag är inte hjärtlös, jag gillar inte att krossa tjejers hjärtan. "Jag ber inte dig om ett förhållande. Vi kan bara ha sex. Som förut. Inga känsl..."

"Nej", jag avbröt henne återigen. "Sluta", jag var arg. Arg för de faktum att hon gav mig sin kropp då jag inte ville ha någon annan än Dezteny.

"Ditt svin." Jag hörde henne skrika innan jag lämnade henne i dem avskilda delen med tanken på att jag aldrig skulle gå tillbaka till henne. Jag lät henne skrika.

Jag satte mig vid bordet där jag lämnat Dezteny. Hon såg oroad ut. "Förlåt för att det tog sån tid", log jag. Jag hade inte kunnat sluta le idag. Jag vet det är töntigt som fan men sedan igår kväll hade jag nog inte kunnat låta bli att le för ens tio minuter.

Hon bara log och nickade. Jag började äta mina pommes då Kelly återigen gjorde intrång då jag hade min ensamtid med Dez. "Som sagt han kommer fort", flinade hon. Jag lade märke till att hennes hår var rufsigare än tidigare och att hon inte brytt sig om att knäppa de knappar hon tidigare knäppt upp. Hon försökte få det se ut som om vi legat. Dezteny såg på mig med tårfyllda ögon innan hon reste sig upp. "Dez!" ropade jag efter henne då hon gick. "Du är ju helt jävla rubbad", morrade jag åt Kelly innan jag sprang efter Dezteny.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Länkbyten

JUUSTANORDINARYGIIRL

 
Tryck på bilden för att komma till bloggen
 
Born to be somebody:
 
Ariel Madison - världens största modell. Ironiskt då hon är så kort, den kortaste genom tiderna. Men när man går i Ariels skor spelar längden ingen roll, alla vill jobba med henne.
När den nybyggda skolan, Walk of Fame - för endast kända ungdomar mellan 16 och 22 - öppnar hoppar Ariel genast vid chansen för att gå i en skola och umgås som en vanlig tonåring.
Ariel lever nämligen på ett strikt schema, hon har aldrig en ledig stund. Alltid är det något som ska göras; vara med i en intervju, ha fotografering, gå en runway show eller leda något annat evenemang. Alltid skulle hon synas och höras, hon var ju världens bästa modell. Vad skulle hon annars göra? Men är modelljobbet det enda hon är bra på? Finns det något mer som döljer sig inom henne?... I hennes lungor kanske?
 
 
Born To Be Somebody

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

18 - WOULD YOU BELIEVE ME IF I SAID I'M IN LOVE

 
Previous:Jag trycktes lätt emot diskbänken. Jag puttade inte bort honom den här gången. Jag bara lät honom pressa sina hungriga läppar emot mina. Jag lät honom fylla mig med sin känslovåg. Och lät mig själv kyssa honom tillbaka. Han lade sina händer på min midja och drog mig närmre honom. Jag lade mina händer på hans axlar och omfamnade hans solbrända nacke. När kyssen avbröts andades vi båda häftigt. Justin lutade försiktigt sin panna emot min och drog bort en hårslinga från mitt ansikte. Sedan spred sig det finaste leendet jag någonsin sett i hans ansikte. Jag log blygt tillbaka och han böjde sig ner och kysste mig igen. Och igen. 
 
 
 

"Man, du har fjäskat", flinade Dylan. Jag fnös. "Nej", flinade jag då jag mötte hans smaragdgröna ögon.

"Bieber är kär", skrattade Ludwin och tog ännu ett bloss av sin cigarett. Jag hade aldrig känt de känslor jag hade då Dezteny var i min närhet. Det var en känsla jag inte kunde sätta fingret på. Det kändes i hela kroppen. En liten vibration som fick min hud knottra sig. Hon fick mig bli blossande varm. Hon var jävligt snygg. Men jag var inte kär. Absolut inte kär. "Nej", svarade jag och försökte fånga Matt's blick. "Bevisa det", högg Chaz utmanade. Jag skrattade. "Bring it", jag hoppades att mörkret skulle sudda ut mina ord innan de andra hann uppfatta vad jag sagt.

 

Jag slog händerna för ansiktet då jag såg de tre tjejerna gå in genom ytterdörren. Killarna kiknade i skratt. "Här ta en öl, Bieber", skrattade Chaz och kastade en kall öl på mig. Den kalla plåtburken fick håret resa sig på armarna. "Det lär du behöva", flinade Dylan. Louisiana klämde sig emellan Dylan och Chaz, det gjorde även Rebecca. Kvar återstod Kelly. Hon stod med händerna på båda höfterna. Hade en röd, väldigt kort klänning och röda läppar. Hennes underkläder anades under den nästa genomskinliga klänningen. "Det finns inte plats i soffan", log hon.

 

 

"Hämta en stol", sa jag och slog ned blicken. "Var inte sån, Bieber", flinade Dylan. Vilket han hade gjort mycket idag "Det finns plats här!" Han klappade till mig på benet. I nästa sekund pressade Kelly sin beniga ända emot mitt skrev. I samma sekund som jag skulle be henne lämna mitt knä mötte jag Dylans blick. Jag placerade mina händer på hennes höfter och drog henne närmre. Hon var snygg. Men hon tillfredsställde mig inte. Hon smekte mina ben med sina långa naglar. Hon var inte alls som Dezteny. Hon förde sina fingrarna upp över mitt bröst. Normalt skulle jag stöna och få henne känna sig lika tillfredsställd som jag. Men allt jag kunde tänka på var hur hennes fingrar inte var någonting som Deztenys. Kelly var otroligt krävande medan Dezteny var stillsam. Kelly drog mig närmre medan Dezteny sköt ifrån mig. De var totala motsatser. Kelly vred på sig i min famn. Drog en hand genom mitt hår. "Jag har saknat det här", viskade hon och putade med underläppen. Precis som förra gången jag hade en annan tjej i mitt knä var det Dezteny som spökade i bakhuvudet. Jag tänkte nästan alltid på henne nu för tiden. Jag hade legat vaken hela jävla natten och tänkt på våran kyss då jag stormat in i huset. Den hade inte alls varit som alla andra kyssar jag fått, och tro mig, jag har fått många. Denna var speciell och fick de andra att suga i jämförelse.

 

Jag hörde dunsen då dörren kolliderade med väggen och där stod hon. Dezteny. Lika vacker som alltid. Jag lät händerna falla ifrån Kellys höfter. Deztenys underläpp darrade innan hon släppte ner sin skinnväska på golvet med en duns och sprang upp för trappan. För varje steg hon tog så knarrade trappstegen, för varje steg hon tog steg rädslan. Rädslan för att förlora henne. Jag reste mig hastigt upp och lät Kelly vackla baklänges. Hon spillde ölen i sin hand över sig. Hon svor högt. De andra kiknade av skratt. Men jag kunde inte. Klumpen som växte i min mage tillät inte mina läppar att le. Jag sprang upp för trappan. Jag kunde inte förlora henne. Det var först då, när jag insåg att jag kunde förlora henne som jag förstod hur mycket jag verkligen behövde henne. Jag hade inte mått såhär bra sedan Jaxon dog och det skrämde mig. Jag kunde inte vara utan henne. Hon fick inte tro att jag var precis som alla andra killar som behandlat henne så illa. Det kunde inte vara slutet

 

 

Jag smällde hårt igen dörren innan jag pressade ryggen emot tapeten och lät mig glida ner på golvet. Att sätta sig framför dörren vore att hindra den del av mig som sa att utan Justin skulle jag vara vilsen. Förtryckt. Den del som ville att han skulle komma upp hit, och omfamna mig. Jag lät huvudet vila i mina händer. Rummet var mörkt. Det enda ljus som lyste upp det gigantiska rummet var månen. All aktivitet hade avslutats för dagen. Allt som hördes var skrikande bil bromsar som saktade in innan fartguppet. Det var vindstilla. För träden dansade inte i vinden, eller i månljuset denna kväll.

 

Jag hade trott att han var annorlunda. Det hade jag verkligen. Han hade fått mig att lita på honom. Han hade fått mig att tro att det kanske fanns hopp för mig. Med honom kände jag mig trygg. När jag var med honom kände jag känslor jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Jag försökte svälja klumpen i halsen, hålla in de tårar som växte innanför mina ögonlock. Jag tänkte på alla de möjliga sätt jag kunnat döda de båda. Och hindra Justin från att såra mig, mer än var han redan gjort. Han var som salt i de sår jag redan hade.

 

Jag såg upp ur mina händer. En mörk siluett trädde fram. Konturen av Justins muskulösa kropp blev som en skugga framför mina ögon fyllda med tårar. Han hukade sig ner och drog upp mig och tvingade mina ben bära mig. Jag såg oron i hans ögon. Hur han ryggade tillbaka då han såg mitt ansikte som var lika krossat som glas. Jag antog att det skrämde honom för att det var han som kastat stenen. En tår letade sig ner för min kind. Men han fångade den innan den hann falla till marken. "Gråt inte, snälla! Gråt inte", han såg vädjande på mig innan han återigen såg ned på sina fötter. Han såg så sårbar ut.

 

 

"Vad helvete gör du med mig, Dezteny?" han höll sig för pannan och såg oroligt fundersam ut. Men samtidigt krossad. "Jag...", jag var ordlös. Jag miste orden innan de kommit åt tungan. "Jag kan inte förlora dig, men jag kan inte förlora mig heller", viskade han och drog en hand genom sitt perfekta hår. "Skulle du tro mig om jag sa att jag är kär?" Han fångade min blick. "Jag vet inte."

 

 

"Dezteny", han darrade på rösten. "Jag är kär i dig", han såg på mig med plågade ögon, "det är jag verkligen." Han såg ut som om han insett att han verkligen menat vad han sa. Med en blixtsnabb rörelse tog Justin tag i min byxlinning och drog mig intill sig. Min kropp verkade ha undvikit den del av mig som ville göra mos av honom med en hammare. Eller snarare kvävt den.

 

Jag lät mina händer glida upp för hans bröstkorg och lade armarna runt hans hals. Han grep tag om mina höfter och lyfte upp mig. Jag lindade mina ben omkring hans höfter och pressade mig närmre honom. Mitt hjärta dunkade hårt emot hans bröstkorg. Hans intensiva hjärtslag slog i takt med mina. Han pressade mina läppar emot hans. Jag sög lätt på hans underläpp. Jag flätade in fingrarna i hans hår och drog honom närmre. Han höll mig i sina armar som om jag vore porslin. Det dyrbaraste han rört. En nyfödd baby. Han avbröt den intensiva kyssen och pressade sina läppar emot mitt nyckelben. Just då ville jag ha honom så nära som möjligt. Jag behövde honom, behövde honom mer än jag någonsin behövt någon. "Jag är kä..." Han avbröt mig genom att kyssa mig. Jag besvarade kyssen så ivrigt att det inte skulle förvåna mig om mina läppar skulle vara ett enda stort blåmärke imorgon. "Säg det inte, bli inte kär i mig", viskade han emot mina läppar. "Jag förtjänar det inte."

 94.gif (480×200)

 

Justin hade duschat och kom in i rummet med bara en handduk om höfterna. Håret var vått i nacken. Ryggen och axlarna var täckta i små glittrande vattendroppar. Han stod stilla och såg ut genom fönstret i kanske en halv minut, och när han vände sig och såg på mig var jag tvungen att slå ner blicken. För att han inte skulle känna obehag av min iakttagelse. Jag lade en hand emot mina ömma läppar. "Du är så vacker, Dezteny", han lät frustrerad. Jag såg upp på honom och såg hur han försökte gömma ett leende. Hans vänstra mungipa drogs alltid lite högre upp än den högra när han log. Jag bara log och kände hur lyckan spred sig i kroppen. Lika fort som eld blev hela mitt ansikte blossande rött. Han var så perfekt. Och jag var kär i honom.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

17 - GOT ME UP ALL NIGHT

 
Previous: Hon måste ha trott att jag var en mördare. En hemsk person. I natt ifrågasatte jag inte mig själv för alla dessa tankar, för jag visste att jag brydde mig om henne. På riktigt. Jag visste att det var okej att vilja se henne lycklig. För jag visste att det var något speciellt med henne. Jag tillät mig själv att tänka på hennes vackra ögon, hennes gulliga skratt. Jag tillät mig själv att tänka på kyssen, på hur annorlunda den varit i jämförelse mot alla andra kyssar jag haft. Jag tillät mig själv att tänka på hur mycket jag tyckte om att ligga såhär, tätt intill henne. Och för första gången någonsin tillät jag mig själv att göra det.
 
 
 
 

Jag stod länge och såg ut genom fönstret. Himlen var mörk, men ljusskyltarna och gatlyktorna var tända utanför huset. Nästan all aktivitet hade upphört för dagen och långt in på en tvärgata lyfter en kranbil upp en mörkblå container på flaket. Det gnisslade till med ett skrapande ljud. Jag hade knappt sett Dezteny under de senaste dagarna. Hon hade fullt upp med sitt jobb och jag med mitt. Jag hade varit tvungen att se till att Jake aldrig skulle så mycket som se på Dezteny igen. Och jag hade haft massor av olika smutsjobb att sköta. Enda gångerna då vi såg varandra var då vi sov. Det var då jag kunde känna hur hennes kroppsvärme smittade av sig till mig. Hur bara hennes närvaro fick mig bli blossade varm. Hon fick mig att mjukna av likt en smält jävla glass. Jag hatade det. Och jag hatade när hon vaknade av mardrömmar de nätterna jag varit tvungen att jobba. Jag frågade aldrig om dem igen. Men jag undrade var de handlade om. Jag hatade att jag brydde mig.

 

 
 

Mr. Hadden såg upp på mig och hajade till. "Men hallå, Dezteny", hans blick och även hans sätt att tala till mig fick mig nervös. "Hej", svarade jag med nerslagen blick. "Det är några kunder där, skulle du vilja vara så vänlig att ta deras beställningar", han pekade ut på en barnfamilj som precis satt sig till ro. "Absolut", log jag lättat, och han log brett tillbaka. Jag gick fram till barnfamiljen och tog deras beställningar och gick sedan tillbaka till baren. Jag tog stöd av baren då jag kände hur någons ögon brände likt eld i nacken. Jag vred på huvudet och såg hur Mr. Hadden log förtjust. Jag log tillbaka och vred sedan på huvudet för att göra en grimas.

 

Vid exakt halv sex dök Mr. Hadden upp vid baren. Han bar ett par mörkblå jeans och en grå skjorta. Han hade låtit de två översta knapparna på skjortan stå på glänt och under det tunna tyget kunde jag se hans brösthår. Jag svalde hårt. "Du har inte lust att ta ett glas lite senare? Vi brukar ofta gå till baren på andra sidan gatan." "Vi?" frågar jag hoppfullt. "Ja de flesta brukar komma? Hänger du på?" Av en okänd anledning översköljdes jag av lättnad. "Gärna vad heter baren?" "Thompson", flinade han. "Du skämtar", frågade jag förstärkt. Han såg konstigt på mig. "Nej?"

"Nej, förlåt mig. Jag kommer."

 

 
 

Jag satt på samma klubb som jag alltid suttit på. Klubben där jag levde mitt liv till fullo. Den halvnakna dansösen pressade sin bara stjärt emot mitt skrev. Jag hade inte ens sett på henne under en sekund. Allt jag kände var hennes beröring. Jag såg hur hon svängde med håret och gick på knä framför mig i ögonvrån. Jag tog det cylinderformade glaset med sprit och pressade det emot mina läppar. Dansösen vände på sig och skakade på stjärten. I hennes stringtrosor satt en dollarsedel. Jag märkte att hon inte var så road av att dansa för mig eftersom att hon inte tillfredsställde mig.

 

Sekunderna passerade och allt jag kunde tänkta på var Dezteny. Hur hon log sådär mystiskt. Hur jobbig hon än var så gillade jag det, jag gillade då hon ifrågasatte vad jag gjorde. Hur hon inte klängde sig fast vid mig, men ändå sakta men säkert öppnade upp sig för mig.

 

Dansösen satte sig i mitt knä och gned sig emot mitt skrev ännu en gång. Jag såg fortfarande inte på henne. Musiken i rummet var hög. Basen dunkade i takt med mitt hjärta. Rummet skiftade i olika färger på grund av de lampor som hängt i taket. Dansösen lämnade mitt knä och satte upp sitt ben på fotöljskanten. Jag tog ännu en klunk av glaset på min högra sida. Jag hatade effekten Dezteny hade på mig. Hur jag med ens blev så mjuk och känslosam då jag såg på henne. Då jag mötte hennes sköra blick som gång på gång skar igenom mig. Hur dåligt jag mådde när hon inte mådde bra. Hur glad jag blev av hennes skratt. Hur gärna jag ville kyssa hennes läppar. Jag hatade det.

 

Jag sneglade över på Dylan. Ännu en dansös låg över hela hans överkropp. Hon hade bar överkropp. Jag såg hur Dylan smekte hennes kurviga kropp. Allt jag gjorde nu var att dricka och varje gång en kärlekslåt trängde ut ur högtalarna kunde jag inte låta bli att tänka på den enda tjej jag någonsin velat vara med. Den tjej som fick mig sömnlös. Dansösen luktade starkt, en stark doft av förmodligen någon Playboy parfym. Jag såg hur hennes blonda hår svängde ut med rummet. Jag såg på henne en kort stund. Hon bet sig i läppen då hon mötte min blick. Hon var smal, hennes revben syntes på den platta magen. Även fast jag hade allt det här var det bara hon. Dez. 

Doen't Matter Touched Mikri | via Tumblr

 

Jag blickade ut över det stora rummet och la märke till de män som stod nedanför den en förhöjd del av rummet. En stång i färglöst järn var placerad mitt på den förhöjda delen. En dansös gled ner för stången. Männen nedan för kastade dollarsedlar på den unga tjejen. "Ta av dig bhn", skrek en av de och kastade ännu en dollarsedel emot henne. Sakta strippade hon av sig den tunna siden bhn. Jag såg ännu en gång på dansösen som stod framför mig och dansade tätt intill mig. "Ursäkta", sa jag och reste mig upp ur den bekväma fåtöljen. Jag klarade inte av mer.

 

 
 

Utanför badrummet tog jag av mig min kalla bh, slängde den på golvet, drog ned byxorna och trosorna, trampade loss plaggen vid fötterna och gick in i duschen. När det varma vattnet sköljde över min nacke och musklerna slappnade av fann jag lugnet. Det hade varit en stressig dag som jag hade varit tvungen att spendera med Mr. Hadden och de andra på jobbet. Till och med på min fritid. All stress liksom samlade sig under ytan och jagade under huden. Men då varmvattnet sköljde över mig så spolades stressen bort. Jag ändrade vattentemperaturen, till iskallt. Jag vände ansiktet upp emot strålen tills tinningarna värkte av kylan. Jag stängde av och gick ut och torkade mig med en av Justins handdukar.

 

Då jag satt på mig mina mjukisbyxor och ett linne satte jag på teven. Jag satt i soffan och såg på MTV. Teven var tunn och omringad av en vitram och de höga rösterna ekade genom hela vardagsrummet. Jag gick ut till köket. Jag såg hur mina blöta fötter gjorde avtryck på parkett golvet. Jag stod i köket och poppade popcorn. Jag log för mig själv då jag tänkte på då Justin matat mig och hur mycket lust jag känt av hans närhet. Hur mycket mina läppar skrikit efter hans. Jag hade många gånger hoppats på att efter han kysst mig skulle allt gå tillbaka till det normala. Men allt blev inte som vanligt. För jag hade många gånger började komma på mig själv med att stirra på honom. Hans händer. Det ljusbruna håret som vågade sig i nacken. Den mjuka skuggan i halsgropen. Axlarna. Munnen. Ögonen. Han var en så oerhört uttrycksfull människa. Allting var så levande. Han var inte så som de där perfekta killarna på teven. Han var han. Så växte skräcken inom mig. Skräcken för att han någon gång skulle kunna se hur jag kände. Se i min blick hur mycket jag skrek efter honom.

 

Jag hörde hur ytterdörren slogs upp. Jag ryckte till av smällen då dörren kolliderade med väggen. Jag hörde hur avlägsna fotsteg närmade sig. Sedan såg jag Justin. Han uttryckte så mycket känslor på en och samma gång att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Han gick bestämt fram till mig och pressade sina läppar hårt emot mina. Jag trycktes lätt emot diskbänken. Jag puttade inte bort honom den här gången. Jag bara lät honom pressa sina hungriga läppar emot mina. Jag lät honom fylla mig med sin känslovåg. Och lät mig själv kyssa honom tillbaka. Han lade sina händer på min midja och drog mig närmre honom. Jag lade mina händer på hans axlar och omfamnade hans solbrända nacke. När kyssen avbröts andades vi båda häftigt. Justin lutade försiktigt sin panna emot min och drog bort en hårslinga från mitt ansikte. Sedan spred sig det finaste leendet jag någonsin sett i hans ansikte. Jag log blygt tillbaka och han böjde sig ner och kysste mig igen. Och igen.

 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

16 - I WON'T HURT YOU

 
Previous: "Så lat", viskade Justin. Han lutade sig en bit framåt och jag gled sakta ner i hans knä. "Blunda", sa han försiktigt. Jag såg på honom under en kort stund innan jag gjorde som han sa. "Gapa", viskade han när han såg att jag blundade. Jag öppnade munnen lite och han pressade ett popcorn emot mina läppar. Hellre hade jag velat att det var hans läppar som vilat emot mina. Även fast vår kyss bara var en engångs grej så skrek mina läppar efter hans. Jag tuggade och sedan slog jag sakta upp ögonen. Då log han det där leendet som fick hela min kropp att fatta eld. Tänk om han visste vilken effekt han hade på mig. Jag gapade ännu en gång och han gav mig ett till popcorn. "Är jag din slav nu eller?" log Justin och pressade ännu ett popcorn emot mina läppar. Jag bara nickade och gapade ännu en gång.
 
 
 

Jag sneglade på Dezteny då hon gick ned för trappan. Hon log lite då hon la märke till min iakttagelse och sedan slog hon ner blicken och såg på sina fötter då hon gick ned för de sista trappstegen."Sovit gott, Dez?" smålog jag och lät min vänsterhand klappa till soffan några gånger som ett tecken på att hon skulle slå sig ner. Dezteny hade jobbat sent och sov efter hon kommit hem och hade inte vaknat förrän nu, klockan sex på kvällen. Hon nickade och ännu ett leende bredde ut sig på hennes läppar. Hon ryckte till då hon såg att grabbarna satt i soffan. Hon hade deras fulla uppmärksamhet då hon gick och satte sig bredvid mig. Hon såg skyggt på mig och en klump bildades i min mage. Då jag såg hur killarna såg på aDezteny knöt jag min näve så hårt som möjligt. Jag gillade inte sättet de såg på henne. Jag lät ilskan rinna ur mig då jag släppte ut den luft som länge tagit plats i mina lungor. Jag lät min hand glida upp och ner för hennes rygg i en lugnande gest. Hon tog ett djupt andetag och jag kunde avgöra att hon befann sig i en tryggare situation än tidigare. Dylan släppte inte Dezteny med blicken. Jag såg på honom, och om blickar kunde döda så hade han definitivt haft ett skott i pannan vid det här laget.

 

Jag kände hur hon pressade sig närmre mig. Tanken på att hon pressade sig intill mig för att finna trygghet fick mig nästan att känna mig stolt. Jag gillade att hon kände sig trygg med mig. Jag spände mina käkar så hårt att jag var rädd att bryta dem. Dylan såg fortfarande på Dezteny, jag såg åtrå i hans blick. Den jäveln. Det enda som hindrade mig från att spöa skiten ur honom var min stolthet. Och Dezteny. Jag ville inte se glimten av skräck i hennes ögon ännu en gång. "Ska vi sticka, Bieber?" undrade Matt. Jag ryckte nonchalant på axlarna. "Varför inte?" Jag kände hur mobilen vibrerade i min ficka och fiskade genast upp den. "Det är någon fitta med dolt", jag höll upp pekfingret för att tysta dem innan jag svarade.

 

"Bieber", rösten lät hes, men jag insåg direkt att det var Martinez. "Martinez", morrade jag. Jag lät min hand glida ner för Deztenys rygg, jag ville inte skada henne då ilskan tog över min kropp.

 

"Thompson om en kvart, vi har några saker att reda ut", högg han tillbaka. "Ses där, din lilla fitta", spottade jag la på. Killarna såg på mig i förundran. "Vi ska till Thompson." "Martinez, ska fan inte få förstöra en kväll till", morrade Matt innan han dunkade en näve hårt i soffbordet av glas. Dezteny ryckte till av dånet som susade i rummet efter smällen. Jag gav Matt en skrapblick innan jag hastigt reste mig upp ur soffan. Dezteny såg förtvivlad på mig. Jag stannade kvar då killarna lämnat huset. Jag ville prata enskilt med Dezteny. "Jag har några saker jag måste ordna", förklarade jag och såg henne rakt in i ögonen. Skit, hon såg så skör ut att det kändes som om hon skar en kniv rakt genom mitt hjärta. "Ska jag stanna här?" frågade hon oroligt. "Nej", svarade jag bestämt. Jag ville inte utsätta henne för fara. Och just nu sökte sig faran till henne, vilket betydde att det var fara då hon inte höll sig intill mig. Att utsätta henne för fara var det sista jag ville.Hon nickade.

 

 

Det hade börjat mörkna då jag drog ur nyckeln ur tändningslåset. Jag såg på Dezteny, strålkastaren på bilen mittemot skymde hennes vackr- sexiga drag. Vi satt ensamma i bilen. Jag kliade mig i nacken och tänkte på alla tusen sätt som jag kunnat bryta tystnaden på. "Du stannar i bilen", morrade jag och kramade om ratten hårt. "Visst", ryckte hon nonchalant på axlarna. "Dez, det är farligt", morrade jag och släppte ratten.

 

"Varför fortsätter du kalla mig Dez?" log hon. Leendet hon gav mig fick mig att vilja le tillbaka och det gjorde mig bara ännu argare. "Men förfan! Seriöst", jag såg henne i ögonen och tillslut nickade hon. Jag slängde upp bildörren och klev ut. Ett avlägsen ugglesång ekade i den lilla inhägnaden. Även fast solen än syntes i horisonten bar den kvar någon slags dysterhet. Jag såg ner på mina skor för att inte bländas av Martinez strålkastare. Jag svalde hårt och det starka ljuset upphörde och jag kunde se vad jag trodde var Jake, Nate, Tyler och även Ians konturer i mörkret. Matt och Hunter stod på varsin sida om mig. En vind smekte mig i ansiktet. Jag kände hur håret på mina armar reste sig.

 

"Martinez, Martinez, Martinez", suckade jag och konturen som jag trodde var hans klev ut ur mörkret. "Trevligt att träffas, Bieber." Jag lade märke till hur han osäkert höll sin pistol i sin högerhand. "Kan tyvärr inte påstå det samma", suckade jag och drog ut pistolen ur min bakficka. Jag höll den diskret bakom mig för att sedan överraska honom. "Du har någonting som tillhör mig", morrade Ian bakom Martinez.

 

"Min stora kuk?" skrattade jag. Jag såg hur han svalde och sedan såg bortom mig. "Vem är i bilen, Bieber?" log Jake. "Hon har inget med det här att göra", morrade jag. "Vem är i bilen?" upprepade Tyler som sedan skrattade tort. "Ta hit henne", flinade Jake som sedan tog ett steg framåt. "Jag är inte dum i huvudet", flinade jag elakt. "Ta hit henne", spottade Nate. "Hon har ingenting med det här att göra. Lämna henne ifred", morrade jag. Jag fingrade på vapnet i min hand. "Låt oss hälsa", fräste Jake och tog ännu ett steg framåt. "Bara ta ut henne, Bieber", suckade Matt. 

 

Jag vände mig om och började långsamt gå emot bilen. Jag öppnade bildörren och Dezteny klev ut. Hon gav mig en blick av förundran. Jag pressade hennes kropp tätt in till min och omfamnade henne. "Jag vet att du är rädd, men du måste lita på mig när jag säger att jag inte låter något hända dig." Jag kände hur hon nickade i min omfamning innan hon slets ut ur mina armar med en väldig kraft. En oväntad och plötslig rörelse. Jag såg hur Jake pressade hennes rygg emot sin kropp. Han vilade sitt huvud på hennes axel så jag kunde se deras ansikten. Deztenys bröstkorg hävdes upp och ner då Martinez pressade sin pistol emot hennes tinning. Jag stoppade ner handen i bakfickan och greppade tag i min pistol som jag sedan riktade emot Jake.

 

Ett lömskt leende spred sig över hans ansikte. "Ge oss det vi vill ha, Bieber", flinade Jake äckligt, "så kanske du får tillbaka henne." Han smekte hennes kind med baksidan av sin hand. Jag såg hur rädslan steg i Deztenys ögon. Jag lovade att ingenting skulle hända henne. Ingenting skulle hända henne. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om hon blev skadad. Sedan höjde jag pistolen. "Borde jag vara rädd för dig?" skrattade han, hans vapen var fortfarande hårt pressat emot Deztenys huvud. Jag log, roat. Vilken typ av fråga var det? Vem som helst i hans situation skulle skita på sig just nu.

 

"Det borde du", svarade jag innan jag avlöste kulan emot hans ben. Martinez sjönk ner på knä i smärta innan han släppte Dezteny. Gruset under honom knastrade då han föll. Jake pustade ut i smärta, jag log i triumf. Om han hade ont nu då skulle han få vänta tills jag var färdig med honom. "Hoppa in i bilen, Dez", sa jag och såg i ögonvrån hur hon sprang emot bilen. Jag gick sakta fram till Martinez och sparkade honom i magen. Han hostade i smärta. Jag stod och såg på honom under en kort stund innan jag greppade tag om hans solbrända nacke innan han ställde upp. Sedan knuffade jag hans muskulösa kropp emot tegelväggen. Jag drog honom ifrån väggen innan jag knuffande honom tillbaka emot den. 

 

A KISS MAY BE GRAND BUT IT WON'T PAY THE RENTAL

 

"Jag skulle inte röra henne igen om jag var du." Jag pressade samman min käke, och ignorerade leendet på hans läppar. "Eller vad?" "Jag dödar dig", svarade jag med död i rösten. Då jag såg att han var på väg att svara greppade jag återigen tag om hans nacke , med all min kraft. Han började rycka i min hand, desperat för att jag skulle släppa honom. Jag skakade lätt på huvudet innan jag använde min fria hand och knöt den till en knytnäve och placerade den hårt i hans mage. Han flämtade högt i smärta. Jag rätade upp honom ännu en gång, höjde min näve och dunkade in den i sidan av hans sönderslagna ansikte. Jag kände de andras närvaro. Men jag vände mig aldrig om för att se, jag höll kvar mitt stadiga grepp om Martinez.

 

Jag pressade samma mina tänder i fullständig raseri. Jag grep tag i hans skjorta, drog ut honom från väggen och knuffade honom över till andra mörkt röda tegelväggen. Jag vände mig om och sökte genast efter Dezteny. Hon satt hopkrupen i bilen med armarna lindade runt hennes kropp. Hon skakande. Min blick mjuknade omedelbart. Jag såg på henne, jag hatade att se henne i det där tillståndet. Se henne så krossad. Ilskan bultade genom mina ådror. Jag lutade mig framåt för att bli hörd. "Nästa gång sitter kulan i huvudet på dig", viskade jag. Jag slog honom i magen igen och lät honom blodig glida ner på asfalten som gav ifrån sig ett ljud då hans skor gneds emot den.

 

Jag tog ett djupt andetag och lugnade ner mig tillräckligt för att försiktigt gå till bilen där hon satt och försökte finna sin normaltemperatur genom att gnida sina armar emot sin kropp. "Hur mår du?" viskade jag lugnande med vetenskapen om att hon var rädd. Jag lät min hand falla försiktigt på hennes axel när hon drastiskt ryggade undan från min beröring och vände bort huvudet från mig. En sorg sköljde över mig likt en våg. Hon var rädd. Rädd för mig. "Jag kommer inte skada dig", mumlade jag."Jag skulle aldrig någonsin skada dig." Allt jag ville göra var att hålla henne nära och lova henne att allt skulle bli okej. Jag ville se till att hon var okej och ta henne hem där hon var trygg.

 

Jag lämnade badrummet, klädd i bara ett par mjukisbyxor. Med bar överkropp gick jag in i mitt sovrum, där Dezteny låg under täcket. Hon huttrade under de stora duntäcket. Jag var inte säker på om det var av kylan eller av rädsla. Då jag satt mig ner på madrassen hörde jag den mest ynkliga röst jag någonsin hört. "Justin, kan inte du..." Hennes röst vek sig. Jag förstod vad hon menade. Försiktigt lade jag mig bredvid henne, med ryggen vänd emot hennes. Jag kände hur hon fortfarande skakade för sängen gav ifrån sig små vibrationer ifrån hennes håll. Jag vände mig om och kröp närmre henne och la min arm över hennes midja, över täcket. Sedan låg hon tätt pressad intill mig och sov.

 

Hon måste ha trott att jag var en mördare. En hemsk person. I natt ifrågasatte jag inte mig själv för alla dessa tankar, för jag visste att jag brydde mig om henne. På riktigt. Jag visste att det var okej att vilja se henne lycklig. För jag visste att det var något speciellt med henne. Jag tillät mig själv att tänka på hennes vackra ögon, hennes gulliga skratt. Jag tillät mig själv att tänka på kyssen, på hur annorlunda den varit i jämförelse mot alla andra kyssar jag haft. Jag tillät mig själv att tänka på hur mycket jag tyckte om att ligga såhär, tätt intill henne. Och för första gången någonsin tillät jag mig själv att göra det.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

15 - CLOSE YOUR EYES

 
Previous: Men då verkligheten slog mig och släppte jag och lät mina fötter falla till marken. Jag slog ner blicken och harklade mig nervöst. "Nu när jag vet att du både kan studsa och skjuta", började Justin, "så ska du och jag köra en match emot varandra", avlutade han med ett flin. Han studsade basketbollen i marken några gånger innan han stannade upp som om han plötsligt kom ihåg något viktigt. "Innan vi börjar måste du få något smeknamn, alla basketspelare har ett", han flinade fortfarande. Jag gillade den här lekfulla sidan av Justin. "Men du har inget", protesterade jag. "Alla kallar mig Bieber, men du, vad ska jag kalla dig?" Men pekfingret trummade han sig själv på hakan och såg ut att tänka. "Jag har det!" utbrast han sedan. Han förde sitt ansikte närmare mitt, drog bort en brun hårslinga som föll framför ansiktet på mig och viskade, "jag ska kalla dig Dez."
 
 
 
 

Musiken var hög. Jag fick skrika för att tjejen framför mig skulle höra. Jag tog ett fast grepp kring hennes höfter, pressade henne närmre. Allt snurrade på grund av att basen fortsatte dunka i takt med mitt hjärta. Klockan var 02.03. Jag pressade in min näsa i hennes mörka hår och andades in en stark doft av vanilj, hon luktade inte alls som Dezteny. Men hon fick duga.

Jag tog tag i hennes arm och drog med henne ifrån dansgolvet, jag öppnade dörren till toaletten och lyfte upp henne på handfatet. Jag trängde mig mellan hennes ben och hon pressade desperat sina läppar emot mina. Dezteny var helt klart en bättre kyssare. Jag vred på huvudet lite och vek av från kyssen och lät henne kyssa mig på halsen. Jag drog upp hennes kjol en bit för att göra det jag ville åt lätt åtkomligt. Hennes iskalla händer smekte min varma mage under min mörkblåa T-shirt. Rysningen genom min kropp fick min hud att knottra sig. Hon sög hårt på min hals. Jag sökte efter hennes varma hud innanför den tunna tröjan. De små tryckknapparna på hennes bh öppnade sig med ett tickande ljud. Hennes bröstvårtor hade styvnat och bröst krogen hävdes häftigt. Jag kände hur hon började knäppa upp mina byxor. Jag ryckte till, innan hon hann komma åt något. Hon rynkade lätt på pannan och såg ut som om jag separerat hennes hjärta ifrån hennes kropp. Men jag kunde inte. Jag vände mig om och började knäppa mina byxor och gick fort ut från toaletten. "Är du bög eller?" skrek hon argsint efter mig.

 

Untitled

 

 

Jag kramade ihop nävarna så hårt som möjligt. Ilskan kokade inuti mig likt en kastrull med varmvatten. Helvete. Dezteny upptog mina tankar, vart jag än befann mig. Vilket gjorde mig rasande. Jag spände mina käkar så hårt att jag var rädd att mina tänder skulle spricka samtidigt som jag armbågade mig förbi de människor som stod framför mig. Slutligen fann jag utgången. Jag sparkade upp dörren. En sommarvind fick min hud att knottra sig ännu en gång. Jag lät blicken falla längs gatan. Den höga basen hördes ända ut. En mängd med bilar stod parkerade längs gatan. Jag gick fram till en container och sparkade till den. Jag hoppades på att all ilska skulle lämna min kropp då jag avlöste nästa spark. Jag fortsatte ner för gatan, och bara väntade till ilska skulle rinna av mig. Jag tog ett djupt andetag innan jag grävde upp bilnyckeln ur fickan och pressade tummen emot den lilla knappen. Jag hörde hur min Range Rover låstes upp med ett klick en bit längre ner på gatan. När jag satt mig i bilen tände jag en cigarett och tog ett djupt, lugnade bloss.

 

 
 

Golvet var kallt likt en frusen åker. Jag drog upp fötterna i soffan och lindade in mig i den varma filten så att fötterna skulle finna sin normaltemperatur igen. Jag hade precis börjat se på "The Notebook" då Justin kom in genom dörren. Kylan steg in genom dörren samtidigt som han gjort. Jag drog filten en bit upp över min kropp för att hindra mig själv ifrån att hacka tänder. Justin var klädd i en mörkblå t-shirt och hans bruna hår såg så mjukt ut att jag ville dra min hand igenom det. Han satte sig ner i soffan bara en liten bit ifrån mig. "Popcorn?" frågade jag och räckte honom den stora skålen. Han skakade på huvudet. Jag flyttade mig närmare honom i soffan och hoppades på att hans kroppstemperatur kunde värma mig lite.

 

 

"The notebook? Verkligen Dez?" frågade han sedan och skakade på huvudet. "Tjejer alltså", skämtade Justin och puttade till mig i sidan."Det var inte jag som hade den hemma", skrattade jag samtidigt som jag ställde skålen med popcorn på soffbordet. "Den var en skämtpresent från Matt", skrattade han. Jag lutade mig åt sidan och vilade mitt huvud emot hans axel. Jag andades in doften av herrparfym och svett innan jag sträckte mig fram i ett försök att ta skålen med popcorn innan jag gav upp. "Så lat", viskade Justin. Han lutade sig en bit framåt och jag gled sakta ner i hans knä. "Blunda", sa han försiktigt. Jag såg på honom under en kort stund innan jag gjorde som han sa. "Gapa", viskade han när han såg att jag blundade. Jag öppnade munnen lite och han pressade ett popcorn emot mina läppar. Hellre hade jag velat att det var hans läppar som vilat emot mina. Även fast vår kyss bara var en engångs grej så skrek mina läppar efter hans. Jag tuggade och sedan slog jag sakta upp ögonen. Då log han det där leendet som fick hela min kropp att fatta eld. Tänk om han visste vilken effekt han hade på mig. Jag gapade ännu en gång och han gav mig ett till popcorn. "Är jag din slav nu eller?" log Justin och pressade ännu ett popcorn emot mina läppar. Jag bara nickade och gapade ännu en gång.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

14 -I WILL TEACH YOU

 
Previous: "Vad i helvete har hänt här?" morrade han. Hans bröstkorg hävdes i ilska. Min underläpp började darra och till sist kunde jag inte hindra mig själv från att släppa lös en flod med tårar. Jag täckte ansiktet med händerna och grät en outhärdligt gråt. Jag hörde Justins fotsteg emot det gamla trägolvet. Hans andetag var tunga. Jag behövde inte se honom för att veta att han var precis framför mig. Jag kände alltid av hans närhet. Jag kände hur det kalla rummet plötsligt fylldes med hans varma andetag. "Du är inte trygg här", sa Justin lågt. Jag tog mig modet att se upp på honom. Hans ögon såg ut att vara fulla i sorg. "Sov hos mig", han gjorde en nonchalant gest med armen. Jag tvekade under en sekund. Men tanken på att Djävulen skulle hitta mig fick en rysning gå igenom min kropp och allt jag gjorde var att nicka.
 
 
 

Efter att jag släppt av Dezteny hos mig hade jag varit tvungen att fixa pengar. Jag hade precis gjort smutsjobbet jag varit tvungen att göra då jag drog upp bildörren och satte mig i skinnsätet. Jag lutade mig en bit framåt och pressade in nyckeln i tändningslåset. Tanken på att Dezteny låg i min säng och sov hemma hos mig fick mig att dra på mungiporna. Det var min uppgift att se till att hon var trygg. Vilket hon var med mig.

 

Jag svängde ut på vägen. Det låg stora vattenpölar på marken efter gårdagens regn. Hon var svår få ut ur mina tankar. Hur mycket jag än ansträngde mig så kunde jag inte sluta tänka på henne. Jag stannade för ett stoppljus. Jag var inte kär. Jag trodde inte på kärlek. Vi var bara vänner, och vänner bryr sig om vänner.

 

Jag trummade med fingertopparna på ratten. Det var länge sedan jag fått ligga. Den senaste jag legat med var Kelly, hon särade på benen bara jag la en hand på henne. Jag suckade. Slampa. Vi hade druckit och jag hade varit arg. Det var samma kväll jag kysst Dezteny av all hast. Jag antog att det var något för stunden. Även fast jag inte velat ha ut något av kyssen var den rätt sexig. Det kändes bara så rätt att kyssa henne under de där sekunderna. Jag visste att hon kände likadant. Hon hade kysst mig tillbaka. Jag log snett. Och inte bara det med att jag inte kunde sluta tänka på henne, jag kunde inte heller sluta tänka på kyssen.

 

Det var mörkt ute. Fullmånen stod högt på himlen. Jag svängde upp på uppfarten, drog ut nyckeln ur tändningslåset och öppnade bildörren. Jag tog ett steg ut ur bilen och gruset knastrade under mina fötter. Det var blåsigt ute, vinden fick håret på armarna att resa sig. Jag drog upp byxorna lite innan jag började gå emot huset. Inte en stjärna syntes på himmelen. Himmelen var lika dunkel som den svartaste bäck.

 

Jag låste upp dörren, tog av mig skorna och nästan sprang upp för trappan. Jag gick igenom den dunkla korridoren och öppnade dörren till mitt rum. Det enda som lyste upp rummet var lampan på bordet bredvid min säng som gav ifrån sig ett krämfärgat ljus. Jag drog av mig min T-shirt och skulle precis gå och lägga mig på madrassen då jag hörde att Dezteny grät i sömnen. "Nej", skrek hon förtvivlat och vred sig om i sängen. En rynka bildades i min panna då jag iakttog henne medan hon sov. Plötsligt ryckte hon till och satte sig hastigt upp i sängen. Hon såg på mig under en kort stund med stora, rädda ögon. Men de var fortfarande vackra. "Justin", stammade hon likt ett barn. Jag hyschade henne och började gå emot sängen. Jag förstod vad hon ville. Jag lade mig i sängen en bit ifrån henne.

 

"Vad drömde du om?" viskade jag då jag lagt mig till rätta. Hon ryckte till och sedan tog hon ett djupt andetag. "Du behöver inte", avbröt jag henne. Det var nog tredje gången jag sov i samma säg som henne. Jag som aldrig sover i samma säng som någon. Men det var något med Dezteny som gick mig att gilla det. Länge låg jag vaken och lyssnade till hennes andetag som till sist blev väldigt tunga och regelbundna. Sedan somnade även jag.

 

 

Vi satt under tystnad då vi åt frukost. Jag hade vaknat av en mardröm inatt. Men efter att Justin lagt sig bredvid mig i sängen hade jag lyckats sova hela natten utan en enda mardröm. Jag hade inte sovit så bra sen jag senast sovit med honom. Jag tog ännu en sked av flingorna och såg upp på Justin. Han satt framåtlutad och åt sina koncentrerat sina flingor. Egentligen var jag inte så mycket för frukost, men jag orkade inte streta emot. "Tack", sa jag då jag ätit upp. Han såg upp och nickade. Hans ögon var så trötta och glansiga att jag kunde spegla mig i dem. Några sekunder senare ställde han sig upp. "Är du klar?" frågade han och såg mig i ögonen. "Ja", ryckte jag på axlarna.

"Bra, gå ut till bilen så länge. Jag kommer snart." Jag bara nickade och började gå emot dörren, satte på mig skorna och gick ut. Jag lutade mig emot den skinande svarta bilen. Några minuter senare kom Justin ut. Han hade nu en svart snapback på sig, men hans rufsiga hår stack fortfarande ut på sidorna. Han drog upp bildörren och satte sig i sätet. Lika så gjorde jag.

 

"Kom, jag vill visa dig något", uppmuntrade Justin då vi steg ut ur bilen. Han öppnade bagageluckan och tog ut en basketboll. "Spelar du basket?" frågade jag och höjde ögonbrynen. Justin sprang fram till basketkorgen och sköt. "Ja, ibland", svarade han då bollen gick i mål. Jag nickade, trots att han inte kunde se det där han stod med ryggen emot mig. Justin böjde på sina ben då han studsade bollen smidigt mellan sina händer. Hans biceps och triceps anades under T-shirten. Jag lutade mig mot staketet och suckade. Justin lät bollen snurra några varv på hans pekfinger. "Vet du hur man spelar?" Han passade mig bollen och mina reflexer hann agera innan bollen träffade mig i magen. "Inte riktigt. Jag är inte en sport tjej", svarade jag och ryckte på axlarna.(3) TumblJustin. *.*

"Do you know how to play?"

 

Jag studsade den orange bollen emot den hårda asfalten. "Då ska jag lära dig", sa han och tog bollen ur mina händer. Han sköt ännu en boll som sedan föll ner i korgen. "Kom hit", nickade han åt mig. Jag gjorde som han sa och Justin gav mig bollen igen. "Okej, eftersom du redan vet hur man studsar bollen ska jag lära dig hur man gör mål", förklarade han. Jag himlade med ögonen. Alla vet hur man studsar en boll. "Okej, du sätter höger fot här och vänster här." Han placerade mina ben och sedan mina armar. "Nu, skjut."

 

 

Jag gjorde det och, naturligtvis, misslyckades jag. Jag gjorde en gest med mina armar och stampade hårt i asfalten. "Det är inte rättvist!" Justin fångade upp bollen och skrattade åt min reaktion. Han gav mig bollen ännu en gång, ställde sig bakom mig och höll mina armar på rätt plats. Hans kropp var något tryckt intill min, en rysning löpte längs min ryggrad då han talade i mitt öra. "Nu, skjut bollen i en mjuk men snabb rörelse", viskade han, koncentrerat. Det var svårt att fokusera då han stod så nära, då jag hörde hur hans hjärta slog, då jag hörde hur han andades. Det var som om vi var en. Allt han gjorde kände jag.

 

 

När jag sköt bollen så gled den ner i den lilla korgen i en perfekt rörelse. "Jag gjorde det", skrek jag och hoppade och klappade händerna. "Jag gjorde det!" Innan Justin kunde säga något tog jag ett språng och klamrade mig fast runt hans hals och mina ben lindade runt hans höfter. Han tvekande men till sist kramade han om mig och för ett ögonblick kändes allt bra. Våra kroppar samman pressade, jag vilade mitt huvud emot hans axel. Det kändes perfekt, hans kropp emot min. Men då verkligheten slog mig och släppte jag och lät mina fötter falla till marken. Jag slog ner blicken och harklade mig nervöst. "Nu när jag vet att du både kan studsa och skjuta", började Justin, "så ska du och jag köra en match emot varandra", avlutade han med ett flin. Han studsade basketbollen i marken några gånger innan han stannade upp som om han plötsligt kom ihåg något viktigt. "Innan vi börjar måste du få något smeknamn, alla basketspelare har ett", han flinade fortfarande. Jag gillade den här lekfulla sidan av Justin. "Men du har inget", protesterade jag. "Alla kallar mig Bieber, men du, vad ska jag kalla dig?" Men pekfingret trummade han sig själv på hakan och såg ut att tänka. "Jag har det!" utbrast han sedan. Han förde sitt ansikte närmare mitt, drog bort en brun hårslinga som föll framför ansiktet på mig och viskade, "jag ska kalla dig Dez."

 
 
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Talkin'

UTOMLANDS

Hej älskade läsare! Har jag någonsin berättat att ni är världsbäst? Jag ville bara informera er om att imorgon sticker jag till Spanien. Men jag har tidsinställt inläggen. Och tiderna finner ni här nedan, puss! 
 
 
(_
 
 
 
Den fjärde Augusti, 12.00 
Den sjätte Augusti, 12.00 
Den åttonde Augusti, 12.00 
Den elfte Augusti, 12.00

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

13 -YOU ARE NOT SAFE

 

Previous: "Förlåt", stammade jag. Slutligen bröt jag ögonkontakten och vände. Jag kände hur hjärtat kändes tungt i bröstet på mig. Hur ögonen sved. "Dezteny", skrek han. Men jag stannade inte, jag bara fortsatte gå. Justins tunga fotsteg hördes bakom mig. Gruset dukade under hans fötter. Han ryckte tag i min arm och jag föll in i hans famn. Jag gav honom en lätt knuff. Då drog han mig intill sig ännu en gång och pressade sina hungriga läppar emot mina. Jag vilade min hand emot hans bröst. Hans hjärta slog så hårt att jag kunde känna varenda slag. Och under de där sekunderna kändes det som om jag hade hans hjärta i min hand. Hans läppar, de var så hungriga, hårda och helt perfekta emot mina. Han lade sina händer på mitt bakhuvud och pressade mig närmre. Då jag kom på mig själv med att kyssa tillbaka knuffade jag bort honom och den brutala kyssen avslutades. Vi såg på varandra under en kort stund och innan jag vände mig om hann jag se förvåning och längtan i hans blick.

 

 

 

Det var dagar sedan jag pratat med Justin. En vecka sedan om jag minns rätt. En vecka hade gått sedan han hårt pressat sina läppar emot mina. Jag hade kysst tillbaka. Det högg till i magen av tanken på att kyssen varit speciell. Lika speciell som jag trott alla de gånger jag sneglat på hans alldeles för perfekta läppar. Jag har aldrig någonsin tyckt om när någon kysst mig. Men Justins läppar liksom smälte in i mina på något sätt. Jag skakade förvirrat på huvudet. Jag hade tyckt om det. Mycket. Jag hoppades på att skaka bort tanken på att min kropp skrek efter hans. Men tiden hade gått fort och långsamt hade hans läppar tonats bort från mina.

 

Jag drog på mig mina ljusa jeans. Sedan gick jag sakta över det mörk bruna golvet, lutade mig fram och tog upp tandkrämen som låg på det vita handfatet. Jag pressade ut tandkräm på den gröna borsten. Sedan började jag borta tänderna och såg på mig själv i den lilla spegeln. Gång på gång försökte jag skaka bort tanken på hans stadiga grepp kring mitt bakhuvud. Hur han såg på mig i längtan då våra läppar glidit isär. Hur hans mörka ögon glittrat för stunden.

 

Jag spottade ut tandkrämen, sköljde av den tunna borsten under vattenstrålen genom en smekning med tummen över de små stråna som skiftat i grönt och vitt. Sedan såg jag mig i spegeln och försökte le. Mitt mörkblonda hår var utsläppt och hängde ner för ryggen. Jag bredde ut läpparna i ett leende. Jag stod klädd i en svart bh och jeans. Mina blåmärken hade börjat blekna men de fanns fortfarande där för att påminna mig om att jag fortfarande inte var säker. Mina stora mörkblå ögon hängde inte med. Läpparna visade mycket mer glädje än vad ögon gjort. Allt jag såg i ögonen var sorg och rädsla. Jag vände mig bort från spegeln. Satte på mig en tröja av spets och lämnade motellet.

 

Dagen tog aldrig slut och Mr. Hadden var ovanligt uppmärksam. Jag misstänkte att det berodde på mina tighta jeans. Sedan funderade jag inte så mycket mer på det. Jag hade bestämt mig för att spara alla pengar jag tjänar.

 

Klockan blev äntligen halv fyra och jag tog min jacka och min väska och började gå emot dörren."Någon speciell tid att passa?" undrade Mr. Hadden då jag gick förbi baren.

"Nej, egentligen inte." Han höjde ett ögonbryn, hans ögon lyste i intresse. "Ha en bra kväll, miss Hope." Jag rodnade. Sedan såg jag upp på honom igen."Du kanske vill komma över en stund imorgon? Så vi kan prata om löneförhöjning", han såg upp från det cylinderformade glaset, "Du jobbar fantastiskt bra." Han log och ett otydligt men olustigt ansiktsuttryck fladdrade förbi, det fick mig känna mig obekväm. Jag såg på honom då han lämnade rummet. Dörren gnisslade till bakom honom. Jag rynkade på näsan. Jag rös av tanken på hur Martin sett på mig men jag skakade av mig det fort och öppnade dörren och lämnade byggnaden. Dörrklockan klingade irriterat efter mig.

 

Jag skyndade mig till motellet med den tunga matkassen från Ica. Himlen var mörk, men gatubelysning var ännu inte tänd. Det kramade i magen då jag tänkte på Djävulen. Hur glassplittret tagit stor plats över det slitna golvet. Jag visste att han skulle få tag på mig snart men ändå hade jag inte valt att byta motell än. Jag kunde inte hindra mig själv från att gå fortare. Jag passerade en mack på vänstersidan. Sedan svängde jag upp till infarten till motellet. Jag flyttade matkassen till vänsterhand och öppnade sedan den rostiga ståldörren. Hissen hade fastnat i källaren. Jag gick upp för trapporna till vånig två och låste upp dörren. När jag kom in i den lilla hallen var det bäckmörkt. Jag sträckte mig efter strömbrytaren. Det klickade till men ljuset förblev släckt. Sedan lutade jag mig framåt och ställde ner kassen, tog av mig skorna. Då jag flyttade upp skorna på skohyllan reste sig håret på mina armar. Det var kyligt i det lilla rummet. Obehaget spred sig i min kropp. Golvet knarrade under mina fötter då jag återigen sträcker mig efter strömbrytaren. Det klickade till ännu en gång och rummet lös upp på mindre än en millisekund. Jag blickade ut över rummet. Allt jag ägde låg som ett lager över golvet. Jag hörde mina egna hjärtslag i tystnaden. Jag ställde fåtöljen upp. Jag andades tungt och satte mig i den. Jag kunde inte bo här. Sakta gled jag ner på golvet och packade ihop allt. Jag vilade mitt ansikte i mina händer och försökte andas normalt. En lätt knackning från dörren hördes. Jag försökte samla mig innan jag skrek åt personen utanför dörren att komma in. Långsamt öppnades dörren och där stod han.

 

"Vad i helvete har hänt här?" morrade han. Hans bröstkorg hävdes i ilska. Min underläpp började darra och till sist kunde jag inte hindra mig själv från att släppa lös en flod med tårar. Jag täckte ansiktet med händerna och grät en outhärdligt gråt. Jag hörde Justins fotsteg emot det gamla trägolvet. Hans andetag var tunga. Jag behövde inte se honom för att veta att han var precis framför mig. Jag kände alltid av hans närhet. Jag kände hur det kalla rummet plötsligt fylldes med hans varma andetag. "Du är inte trygg här", sa Justin lågt. Jag tog mig modet att se upp på honom. Hans ögon såg ut att vara fulla i sorg. "Sov hos mig", han gjorde en nonchalant gest med armen. Jag tvekade under en sekund. Men tanken på att Djävulen skulle hitta mig fick en rysning gå igenom min kropp och allt jag gjorde var att nicka.

 

End Notes: Jätte kort kapitel, jag vet! Men vad tyckte du annars?