Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

44 - LOOK WHAT THE CAT DRAGGED IN

 
"Vad menar du?", jag bet på insidan av kinden.
"Vilket humör?"
"Neutralt vill jag påstå", jag bet mig i läppen utan att bevara den ögonkontakt mannen uppmanade till.
"Något annat du vill tillägga?", undrade han.
"Nej, jag har berättat allt jag vet", log jag försiktigt. 
"Då är du klar."
 
 

Då jag knutit mitt svarta midjeförkläde över mina jeans slog jag igen skåpet i vitlackad metall och det metalliska ekot studsade mellan de nakna väggarna. Jag samlade ihop mitt tjocka, blonda hår mellan mina händer då jag stod framför spegeln, som var täckt i allt ifrån mascara till tandkräm. Jag krånglade av snodden ifrån min handled och gjorde en slarvig tofs. Jag lämnade sedan omklädningsrummet.

 

"Vem har pissat i dina morgon flingor?"
"Allison, klockan är fyra", jag flinade.
"Dag som natt, whatever", log hon, "vad är det som tynger ned dig?"

 

Under en sekund övervägde jag att tala om för henne vad som under de senaste dygnen skett. Allt om att min pojkvän kanske var en mördare, men jag höll tyst. Eftersom det bara skulle förvärra hela situationen.
"Ingenting."
"Det är inte vad påsarna under dina ögon talar om", flinade hon och satte sig på en av de höga barstolarna. "Sitt", sade hon och placerade en hand på stolen bredvid sig.
"Allie, jag måste jobba!", skakade jag på huvudet.
"Jag med! Men ser du någon chef? För det gör inte jag!", svarade hon och såg sig om.Jag skrattade och satte mig bredvid henne.

 

Jag höjde blicken från disken och sneglade runt den lilla baren som var min arbetsplats. De låga borden och stolarna var i mörkt trä och golvet var täckt med en heltäckningsmatta. Billiga lampor i ytbehandlat stål ifrån Ikea hängde i taket. 

"Prata", sade Allison och pekade mig i sidan.
"Jag hade svårt att sova helt enkelt", gäspade jag.
"Det skulle jag också ha om min pojkvän såg ut som en Gud", flinade hon. Jag ryckte till av tanken på Justin. "Men gumman, har ni gjort slut?", undrade hon med en röst som bestod av medlidande och kramade mjukt min axel.
"Nej, absolut inte", viskade jag och besvarade hennes kram genom att luta mitt huvud mot henne.

Under några sekunder undrade jag hur mitt liv skulle varit utan Justin. Skulle jag haft egen lägenhet och varit arbetsnarkoman eller kanske bara narkoman? Hur som helst fann jag bara tomrum. 

"Men se vad katten släpat in", viskade Allison när Mr. Hadden befann sig i samma rum. Jag suckade.
"Dags att röra på arslet, honey", sade hon och klappade till mig på ryggen.

 

Med en bastant rynka emellan sina ögonbryn gick Mr. Hadden bestämt emot oss. För varje steg han tog kände jag att ännu en jordbävning var på väg.
"Här sitter ni och latar er ser jag", morrade han.
"Vi skulle precis bör...", började Allison.
"Ni är medvetna om att ni får betalt för ert slöande?"
"Ja, Mr. Hadden", sade jag och Allison i en mun.
Allison och jag delade sedan på oss och tog hand om varsin kund.

 

"Vad får det lov att vara?", frågade jag en medelåldersman som satt med sin Apple-dator. Han höll upp ett finger för att få mig hålla tyst. Jag såg mig om för att sedan återkomma men insåg att ingen annan var i behov av att beställa. Mannen framför mig satt med sin öronsnäcka och pratade med en annan man, vad jag uppfattade. "Kan jag återkomma?", frågade jag. Han höll återigen upp sitt finger och skakade kraftigt på huvudet, men då jag vände mig om och skulle precis gå så kramade han om min handled. Hårt. Jag kände hur några få blodkärl höll på att brista och hur blodet slutade cirkulera.
"Aj", kved jag.
"Jag bad dig att stanna", morrade han och släppte min arm.
"Men du behöver inte ta till våld för det."
"Får jag be om en annan servitris?", bad han då han tydligen samlat sig.
"Mer än gärna", svarade jag uppnosigt och bad Allison ta hand om den hårdhänta mannen. "Gubbjävel", mimade hon till mig då hon skrev ned hans beställning.

 

Då jag lämnat Rooster efter mitt pass och satte mig i bilen grävde jag upp min mobiltelefon ur min jeansficka. Med min vanliga tur var den urladdad. Jag pressade in nyckeln i tändningslåset och vred om då jag kom att tänka på hur skottet avlösts då vi satt i Justins sönderslagna bil. Var Justin en mördare? Jag ville verkligen inte tro det men jag kunde inte skjuta undan det faktum att han faktiskt ofta bar på vapen.

 

Jag slog några gånger mot ratten för att bli av med ilskan innan jag lämnade parkeringshuset och svängde upp på gatan. Det var mörkt under denna årstid. Mörkret trängde fort över solen. Instrumentpanelen belyste mina fingrar. Jag hade precis passerat stan och nu befann mig i ett område där solen sällan sken. Bilar var nerklottrade med färg. Grafitti befann sig vid varenda byggnad. En magkänsla som inte var positiv åt mig inifrån och jag bestämde mig för att gasa, då slocknade hela instrumentpanelen.
"Du måste skämta", mumlade jag och drog ur bilnyckeln ur tändningslåset och vred återigen om. Utan resultat. Jag letade efter fel på instrumentpanelen och insåg med ens att tanken var tom. Jag dunkade bakhuvudet mot ryggstödet för att förhindra ett mentalt sammanbrott. Jag grävde återigen upp min mobil för att möta den kolsvarta skärmen som inte starta.
"Kan det här bli värre?", frågade jag mig själv.

 

Jag öppnade bildörren på förarsidan och klev ut ur bilen. Jag knuffade åbäket ur vägen så jag kunde hämta den i morgon. Då jag insåg att jag inte hade så många alternativ började jag gå. Jag passerade en grupp ungdomar i min ålder som busvisslade och kommenterade mitt utseende. Jag kurade ihåg mig då vinden krockade med mig. Fortfarande med en klump i magen. Jag föreställde mig gång på gång fotsteg. Så jag vände mig om. Inget där. Jag stannade upp då jag insett att jag inte inbillat mig. Jag frös till is på stället innan jag skakade mig loss och började springa. Hjärtat slog hårt i bröstkorgen.
"Stanna!", skrek en djup röst. Jag sprang som om det inte fanns någon morgondag då jag slutligen föll över en upphöjning i asfalten. Jag kände hur knäna skrapades upp då jag träffade marken.

 

Jag grät tyst för mig själv då jag återigen hörde fotsteg.
"Snälla, gör mig inte illa", viskade jag då fotstegen upphört.
"Miss, du tappade den här", flinade en djup röst bakom mig, den tillhörde en ung man. Jag vred på mig möttes av en av killarna jag nyligen passerat, han räckte mig min plånbok och hans bröstkorg hävdes häftigt efter den sträcka han nyss sprungit. Jag reste mig upp och borstade av gruset som fastnat i mina jeans.
"Det var inte meningen att skrämma dig", flåsade han och räckte mig min plånbok i brunt läder.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

43 - KISS MY ASS

All färg dränerades från mitt ansikte och fjärrkontrollen jag höll i min hand gled ur mitt grepp och slog hårt emot golvet. Min hals blev lika torr som Saharas öken då tårarna steg i mina ögon. Jag skakade på huvudet så hastigt att jag nästan tappade balansen. Jag kupade jag en hand för min mun och backade hysteriskt bakåt.

"Justin", grät jag högt. Han kom utspringandes och lindade sedan sina armar kring min figur. Han drog mig nära då jag slog med båda knytnävarna hårt mot hans bröstkorg. 
"Jag vet att det ser illa ut men du måste lita på mig."

 

 

Fötterna var iskalla, huvudet tungt. Min häck värkte av min stillasittande position på det kalla stengolvet. Helmånen som speglade sig i det blanka stengolvet orsakade sömnbrist. Fast att skylla allt på den vackra månen var fel. Eftersom det till stor del var Justins fel. 

 
Allt jag gjorde var att vänta. Vänta på att poliserna skulle dyka upp och arrestera honom. Kanske var det fel eftersom jag borde spenderat tid med honom? Kanske var det rätt eftersom han inte förtjänade min närvaro? Jag var splittrad emotionellt och det gjorde ont att i denna situation inte lita på den person som stod mig som närmst. 
 
Ett ljud som kom utifrån fick mig att resa mig upp. Jag förde en hårslinga ur ansiktet då mina bara fötter mötte stengolvet och orsakade en kippande ljud. Diskret gömde jag mig bakom gardinen då jag såg genom fönstret.  En kall kår löpte längs ryggraden och jag ryggade genast bakom då jag insett att polismännen kommit som på beställning.
 
De båda bar samma klädsel. Midjehöga blåa byxor och en skjorta i samma färg. 
Det gick några sekunder innan det bankade hårt på dörren.
 "Öppna! Det är polisen!"
 
Mitt hjärta stannade i bröstkorgen. Jag hade inte modet att öppna ytterdörren så då jag hörde Justins fotsteg i trappan så gömde jag mig bakom köksdörren. 
"Snutjävlar", mumlade han då han passerade mig. Jag såg i periferien att han bara bar ett par mjukisbyxor då han öppna ytterdörren. Han gnuggade sig i ögonen. 
"Varför så jävla tidigt?" 
"Vi skulle vilja ställa några frågor om Mr.Martinez död", svarade en man som stod utanför mitt synfält. 
Justin frös till is på sitt ställe men skakade sig sedan loss. 
"Visst, men låt det gå fort", svarade han och gjorde en gest in till vardagsrummet. 
 
De två polismännen stegade in. 
"Mr. Bieber, vad gjorde du onsdagen, den 30e Oktober?", sade en av dem med en ostabil men sträng röst. 
"Igår? Jag hälsade på min mamma, du då?", jag såg hur Justin flinade i mörkret innan han satte sig på det låga soffbordet och flätade samman sina fingrar. 
 
Polismannen sade inget utan bara såg på Justin med en blick som jag bedömde som obekväm. Sedan harklade sig mannen skrev ned alla detaljer som han hade fått från vad Justin nyss sagt och sedan på Justin igen. "Vilken tid var det?"
"Runt 17.00"
"Vittnen säger att du slogs med Mr. Martinez bara några minuter innan han förklarades som död, har du något att tillägga?" 
"De kan kyssa mitt arsle", Justins ansikte var uttryckslöst. 
Polismannen harklade återigen obekvämt. 
"Talade du med Mr. Martinez innan hans död?" 
"Inte vad jag minns." 
"Hade du druckit?"
"Nej."
"Vart befann du dig senare på kvällen?" 
"Hemma", gäspade Justin. 
"Har du några vittnen?" 
"Absolut", svarade Justin spydigt.
"Namn?", suckade polismannen.
"Dezte..."
Jag fann modet jag aldrig haft och stegade fram. Jag kunde inte se på då min pojkvän blev arresterad även om han var skyldig eller ej. 
Justin tappade hakan då jag avbrutit honom genom att stega fram. Hans ansiktsuttryck var obeskrivligt.
"Dezteny Hope", log jag emot männen och tog plats bredvid Justin. 
"Vi skulle vilja be Mr. Bieber att lämna rummet." 
Justin reste sig upp och kysste min panna innan han lämnade rummet. 
"Så, du hälsade på Mr. Bieber's familj?" 
"Ja."
Jag tog flera djupa andetag och försökte behålla lugnet. Jag såg upp på dem med ett levande uttryck, ett litet leende på mina läppar. 
"Mr. Bieber var med er hela tiden de vill säga?" 
"Absolut." 
"Han lämnade dig alltså aldrig ensam?" 
"Nej", jag skakade på huvudet. 
"Vilken tid lämnade ni hans mors hus?" 
"Runt 17." 
"Ni umgicks aldrig med Mr. Martinez?" 
"Nej." 
"Såg ni honom?" 
"Vi gick förbi honom när vi skulle ta bilen hem." 
"Ingen konversation med andra ord?"
"Nope", ljög jag. Han nickade.
"Hur verkade Mr. Bieber när ni passerade Mr. Martinez?" 
"Vad menar du?", jag bet på insidan av kinden.
"Vilket humör?"
"Neutralt vill jag påstå", jag bet mig i läppen utan att bevara den ögonkontakt mannen uppmanade till.
"Något annat du vill tillägga?", undrade han.
"Nej, jag har berättat allt jag vet", log jag försiktigt. 
"Då är du klar."
 
Notes: Det här kapitlet är bara dialog dessutom tog det en evighet att skriva, så snälla kommentera ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

42 - SO BAD

 
Jag sjönk ned på huk och lämnade Justin bakom mig. Mjukt drog jag fingrarna över den ådrade marmorn och slöt ögonen, stängde ute alla ljud och koncentrerade mig på min mors namn i kursiv. Justin lade sin hand på min ena axel för att visa sitt stöd då tårarna rusade ned för mina kinder. Han satte sig ned på marken med mig då mina ben inte längre bar. Sorgen kröp i mig som vinterns kyla, så hänsynslös och bedövande. Jag omfamnade Justin hårt, rädd för att även han skulle försvinna. Jag kröp upp i hans famn och snyftade emot hans bröst.
 
 
Justins halsmuskler rörde sig intensivt. De nästan dansade på den naturligt mörkt tonade halsen. Det bruna, rufsiga håret stod rakt upp. Ilskan glödde i hans ögon. I en sekund tyckte jag att jag anade liemannen i de mörka ögonen.
"Du är ju helt jävla dum i huvudet", sade han och knuffade sig förbi Mike.
Mike vinglade till, satte sig ned på golvet men kom sedan upp igen och fortsatte att stå och flina.
"Du kommer inte hit igen, horunge!" Justin drog med mig ut ur sin mors hus även fast det bara några minuter passerat sedan vi kom och ville umgås med Jazmyn.
 

Justin klöste sig själv i tinningarna i ilska. Sedan sparkade han hårt på en aluminiumburk som låg slängd på marken och vrålade.
"Lugna ner dig", sade jag och försökte omfamna honom men han krånglade sig ur mitt grepp. Jag höjde armarna i en gest. Sedan följde jag Justin då han gick ned för den långa gatan i sökandet på bilen.

Då vi slutligen fann bilen stod Jake Martinez och hans vänner där. Bilen var nedklottrad med ord som "pussy" och andra könsord. Vindrutan var sprucken och glassplitter låg utspritt över de dyra skinnsäterna.

 

"Aw, har Bieber hälsat på sin mamma?", sade Jake. Justin anföll med ens. Jake hade inte ens en chans då Justin placerade näve efter näve på hans kropp.

Justin knuffade honom emot bilen och det var då han skakade loss en glasbit och höjde den som Martinez vänner började dra i honom.

"Gör det inte Justin. Snälla, jag vill bara gå hem. "kved jag. "Snälla ...",bönade jag så som jag gjort förut då han nästan kokat över. Justin bara stod med glasbiten högt och sänkte den sedan och pressade den emot Jakes hals.

"Nej, Justin", grät jag. En strimla blod sökte sig längs Jakes hals och han stönade av smärta.

Jakes vänner lyckas slutligen dra bort Justin med många slag i ryggen. Justin släppte glasbiten och lät den krossas emot marken. Sedan knuffade han iväg Jake som fortfarande blödde och öppnade bildörren och pekade. "Dezteny."
Jag föste undan lite glas och satte mig i bilen och så gjorde även Justin.

 

Han stoppade nyckeln i tändningslåset och vred om. Bilen gav ifrån sig ett lidande ljud efter den misshandel den nyss varit med om. Det förvånade mig att den startade över huvudtaget.

Justin bröstkorg höjdes och sänktes intensivt där han satt i bilen. Han sade inte ett ord utan höll bara koll på vägen. Jag såg hur Jake och hans vänner förminskades i backspegeln men då bromsade han in hårt. Om inte bältet hållit fast mig hade jag förmodligen slagit i instrumentbrädan.

 

"Jag kommer snart tillbaka", sade han och drog upp bildörren så hårt att hela bilen vibrerade. Jag hann inte fråga vart så jag bara iakttog honom i backspegeln. Hur han blev mindre och slutligen såg jag inte honom längre.

Ett skott avlöstes och ilning gick igenom min rygg rad. Efter vad som kändes som en evighet kom han tillbaka med blodiga nävar. "Justin?" Han såg ned på sina nävar och skakade sedan på huvudet.
"Det är inget baby, det är ingenting", sade han med blicken tom.

 

Då vi sedan kom hem till Justin krånglade jag av mig skorna och gick ut till vardagsrummet. Jag såg mig om efter fjärrkontrollen. Pressade på "on" knappen och såg sedan på teven. Jag himlade med ögon då jag insåg att det var nyheter och skulle precis byta till något mer intressant då en bild av Jake syntes på den smala skärmen.

"En ung man mördad", var allt jag hann höra innan jag tryckte av teven.

All färg dränerades från mitt ansikte och fjärrkontrollen jag höll i min hand gled ur mitt grepp och slog hårt emot golvet. Min hals blev lika torr som Saharas öken då tårarna steg i mina ögon. Jag skakade på huvudet så hastigt att jag nästan tappade balansen. Jag kupade jag en hand för min mun och backade hysteriskt bakåt.


"Justin", grät jag högt. Han kom utspringandes och lindade sedan sina armar kring min figur. Han drog mig nära då jag slog med båda knytnävarna hårt mot hans bröstkorg.
"Jag vet att det ser illa ut men du måste lita på mig."


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

41 - BREAKDOWN

 
"Jag tror att Justin gillar Askungen", viskade hon till sin mor som log upp till öronen.
"Varför tror du det?", undrade hon flinandes. 
"För att alltid får henne fnissa och han kramar henne alltid jätte länge och en gång pussade han henne på halsen!"
 
Justin begravde händerna i ansiktet. Jag kände hur mitt ansikte hettade till Patties ljuva skratt. Justin såg slutligen upp på sin mor. 
"Justin du rodnar!" 
"Nej, jag rodnar aldrig!", mumlade han och begravde sitt ansikte återigen i sina händer.
 
 

På den sträva tapeten sökte jag efter strömbrytaren till taklampan och då jag slutligen fann den lös hela rummet upp på mindre än en nanosekund. På ett ben försökte jag krångla upp den hårda knuten på min ena Converse sko som snart skulle bli alldeles för kall för den hårda vintern som var på väg. Då Justin passerade log jag för mig själv.
"Du har en fantastisk mamma", sade jag och fick upp knuten som tidigare vägrat att släppa. Han vände sig om och log då jag sparkade av mig min ena sko och sedan den andra.
"Det är jag säker på att du också har. " Hjärtat nästan stannade då han pratade om min mor som ett levande ting.

 

Justin slog sig ned i soffan med ett bekymrat leende på läpparna. Jag satte mig alldeles intill och skulle precis fråga om det var någonting.
"Jag skulle gärna vilja träffa henne",mumlade han då jag placerade mitt huvud på hans axel.
"Jag önskar att du kunde men...", jag avbröt mig själv för att så snabbt som möjligt hitta på en trovärdig lögn "bor inte här i närheten", ljög jag.
"Men vi kan åka och hälsa på henne?", undrade Justin med en rynka emellan sina vackert välvda ögonbryn.
"Jag är säker på att det är värt det", lade han till.
"Det är det inte!", svarade jag fort. Han ryckte undan så jag inte längre kunde stödja mig vid hans axel.
"Kan du sluta ljuga hela jävla tiden?", röt Justin till och jag var säker på att mitt hjärta stannade.
"Det gör jag inte!"
"Du skäms över mig? Duger jag inte för dina föräldrar?", han ställde sig upp.

Jag skakade på huvudet hastigt. "Nej, nej och nej!"
"Vet du vad? Jag orkar inte med den här jävla skiten just nu! Allt jag gör är att öppna upp mig för dig men jag får inte ett jävla skit tillbaka!"
"Sluta!", viskade jag då tårarna steg i ögonen. Då jag slutligen började gråta placerade han händerna för ansiktet och tog ett djupt andetag.
"Jag går och lägger mig!", sade han slutligen.
Jag reste mig upp ur soffan med tårarna fortfarande strömmande ned för mina kinder. Med korta steg gick jag emot den vackra trappan men stannade upp då Justin inte var hack i häl. Jag vände mig om.
"Kommer..."
Han avbröt mig. "Jag sover här nere i natt."

 

Tiden tickade långsamt förbi. Jag skruvade på mig i den stora sängen. En stöt gick genom min armbåge när den träffade den hårda metallen då jag landade på rygg. Jag stirrade vindögt upp i taket av betong. Jag slöt ögonen. Det var omöjligt. Omöjligt att tänka på något annat än honom. Han som låg där nere och förmodligen övervägde att kasta ut mig eller lämna mig på det ställe där han hittat mig medvetslös.

 

Jag var dålig på att visa hur jag kände för honom. Dålig på att hitta ett bra tillfälle att häva ur mig att jag blivit våldtagen och såld eller bara att min mor var död sedan länge.

 

Jag dunkade huvudet mot den mjuka kudden och försökte få tankarna att avgå. Jag suckade tungt, klev ur sängen med vetenskapen om att sova var omöjligt. Jag insåg att jag inte behövde ett bra tillfälle utan att jag var tvungen att bara göra det så jag steg ur den stora sängen och gick ned för den långa trappen i det tunga mörkret.

 

Slutligen stod jag där och såg på honom då han låg där i soffan. Han såg ut precis som han gjort i mitt huvud. Håret rufsigt med ögonen vidöppna. Jag var säker på att jag bara såg ut som en gestalt alldeles utan former i mörkret så jag bestämde mig att bara häva ur mig det.
"Justin?"
"Ja, Dezteny."
"Hon är död.", viskade jag men med genuin sorg i rösten.
"Vem?", svarade Justin och satte sig upp i skinnsoffan.
"Mamma", svalde jag "Mamma är död", svarade jag med darrig röst.

Justin reste sig upp och lade händerna på mina höfter och drog beskyddande mig intill sig. Då han såg på mig lade jag märke till att hans ögon var blankt svarta, hans andhämtning var djup och långsam. Justin viskade mjuka ord i mitt öra, men jag kände hur hans vanligtvis självsäkra händer darrade då han flyttade sig ifrån min midja till min korsrygg.
"Jag är ledsen, Dezteny"

 

Justin trummade nervöst med tummarna emot ratten. "Är du säker på att du är redo?"
"Jag är redo , viskade jag.

 

Det var gulligt hur nervös han var i denna situation som egentligen var seriös och med en stämning som var lika spänd som en gitarrsträng. Justin påstod att han ville träffa min mor och nu sker det. Dagen efter då solen inte ens vaknat.

 

Blåsten fick löv att virvla ned från grenarna och även gravarna lämnades alldeles bara. Jag öppnade bildörren på passagerarsidan och hoppade ut, så gjorde även Justin. Justin flätade in sina fingrar i mina och lät mig visa honom vägen. Jag hittade min mors gravsten utan svårighet. Långsamt gick vi hand i hand fram till den flata gravstenen.

 

Jag sjönk ned på huk och lämnade Justin bakom mig. Mjukt drog jag fingrarna över den ådrade marmorn och slöt ögonen, stängde ute alla ljud och koncentrerade mig på min mors namn i kursiv. Justin lade sin hand på min ena axel för att visa sitt stöd då tårarna rusade ned för mina kinder. Han satte sig ned på marken med mig då mina ben inte längre bar. Sorgen kröp i mig som vinterns kyla, så hänsynslös och bedövande. Jag omfamnade Justin hårt, rädd för att även han skulle försvinna. Jag kröp upp i hans famn och snyftade emot hans bröst.

 
Notes: Som ni väntat på har hon avslöjat lite av sitt förflutna, kommentera ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

40 - YOU HAVE ONE SEXY ASS

 
Precis innan jag helt slukades av sömnen hörde jag Deztenys vackra stämma. "Justin?" frågade hon väldigt försiktigt. Jag var för trött för att ens få fram ett "ja." "Sover du?" undrade hon tyst. Jag tog ett djupt andetag. Efter en minut ungefär kände jag hur hennes mjuka läppar kysste våra sammanflätade fingrar. Sedan tog även hon ett djupt andetag. "Jag älskar dig, Justin."
 
 
Justin och jag befann oss utanför hans familjs slitna trädörr då Justin impulsivt bestämt sig för att vi skulle hälsa på Jazmyn och Pattie.
 
Solen stod högt vilket orsakade att höstlöven hade en tydligare nyans av rött. En svag vind rasslade i lövverket då Justin lutade sig fram och stötte knogarna i dörren. Fotsteg som hårt dunsade i golvet hördes bakom den tunna trädörren. Kedjorna innan för dörren rasslade. Hastigt öppnades dörren och där stod Jazmyn.
 
Hon höll ett finger över sina läppar och viskade "Mamma sover", sedan vinkade hon åt mig.
"Hej Askungen!"
"Hej Jazzy!", viskade jag.
Justin flinade innan han omfamnade henne.
"Får vi komma in?", undrade han. Jazmyn skakade på huvudet.
"Jag vill gå ut!", sade hon nedstämt.
"Visst, babygirl!"
Jazmyn klädde fort på sina ytterkläder och sedan gick vi till lekplatsen längre ned på gatan.
 
Slutligen kom vi fram till en ovanligt välkomnade ovalformad lekplats.De låga taken hade form av pyramider som höstlöven mjukt landat på. Under ett av taken befann sig en rutschkana i röd plåt som Jazmyn genast sprang fram till.
 
Jag satte mig på en av bänkarna i trä men då Jazmyn åkt ned för rutschkanan rusade hon fram till mig och tog mig i hand.
"Kom nu, Askungen!"
Hon sprang fram till en utav gungbrädorna som skulle likna en häst och jag kom snubblades bakom henne. Vi satte oss på vardera sida och långsamt gungade vi fram och tillbaka under Justins iakttagelse.
 
Sedan sprang hon fram till Justin som stod vid rutschkanan och rökte.
"Åk med mig, Justin!"
"Nej", skrattade han och lät cigaretten i hans hand falla till sanden.
"Snälla, snälla, snälla", tjatade hon.
"Okej då", flinade Justin och rufsade till hennes hår.
"Först upp!", skrek han lekfullt och rusade upp för den lilla trätrappan.
 
Jazmyn sköt ut underläppen då Justin kom först. 
"Åk ner för rutschkanan då, snygging!", ropade jag åt Justin. Justin drog en hand genom håret och pressade sig sedan emellan det lilla utrymmet och gled långsamt ned. Både jag och Jazmyn skrattade högt.
 
Jag grävde upp min mobiltelefon ur min ficka för att ta en bild men tappade den i sanden. Jag böjde mig framåt för att ta upp den då jag såg Justin komma joggandes i periferien. Då jag rätat på mig omfamnade han mig bakifrån.
"Har jag nämt att du har en jävligt sexig rumpa?", viskade han i mitt öra och täckte för mina ögon. Han andades tungt efter den korta sträcka han sprungit. Jag flinade och förde bort hans händer ifrån mitt ansikte.
 
 next to you | via Tumblr
 
 
 
Justin och jag hade inte pratat om vad vi gjort för några dagar sedan. Jag hade inte varit sorgsen då allt skett. Tvärtom. Jag var glad att just han ville få mina sämre tankar om sex att försvinna.
 
Justin placerade sina händer på mina höfter och pressade mig närmre samtidigt som han flåsade i mitt öra sedan kysste han mig mjukt på halsen. Jag vred på nacken lite åt höger. Han kysste mig ännu en gång innan han tog mig i handen och återigen sprang till lekplatsen.
 
"Jag har varit så orolig", sade Pattie och kramade om sitt yngre barn.
Solen hade nästan funnit slutet och natten smög sig långsamt fram. Kylan fanns nu i luften.
 
"Men mamma, jag ville bara gå ut och leka lite", mumlade Jazmyn i bröstet på sin mamma.
"Ja, det är mitt fel. Jag borde lämnat en lapp", sade Justin och höll upp två fingrar i luften för att visa sin skyldighet.
"Kan du släppa mig nu? Jag lever ju!",mumlade Jazmyn fortfarande omfamnad av sin mor.
Pattie flinade sorgset och släppte sin dotter.
"Vad har ni gjort för skoj då?", frågade Pattie.
"Vi lekte i lekparken där borta", svarade Jazmyn och pekade bort åt lekplatsen.
"Vad kul!", svarade Pattie och lade en hand på sin dotters axel samtidigt som hon pressade fram ett leende men då böjde sig Jazmyn fram emot sin mor som stod på knä.
"Jag tror att Justin gillar Askungen", viskade hon till sin mor som log upp till öronen.
"Varför tror du det?", undrade hon flinandes.
"För att alltid får henne fnissa och han kramar henne alltid jätte länge och en gång pussade han henne på halsen!"
 
Justin begravde händerna i ansiktet. Jag kände hur mitt ansikte hettade till Patties ljuva skratt. Justin såg slutligen upp på sin mor.
"Justin du rodnar!"
"Nej, jag rodnar aldrig!", mumlade han och begravde sitt ansikte återigen i sina händer.
 
 
Notes: Jag hatar det här kapitlet, det suger! Förlåt :(