Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

#Trailer 2 - The Kid Of Ashes

 
 
Jag vill tacka underbara Erika som gjorde denna underbara trailer. 
Ni alla borde gå in på hennes blogg och kommentera för hon är underbar ♥ 
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

21 - You r so sexy

 
Ett roat flin spelade på hans läppar. Han kliade sig i nacken, tittade bort för en sekund, vilket gav mig ett bra tillfälle att ge honom respons. 
"Det borde du", leendes vred jag på huvudet för att sedan ta ett steg ifrån honom. Han greppade tag om min handled. 
"Få mig känna mig speciell kväll?" 
"Är det en fråga, Bieber?" undrade jag, för insvept av hans ögon.
Han skakade flinades på huvudet. "Absolut inte, Davis." 

Arizonas perspektiv

Hade jag nyss gått med på att umgås med Justin ikväll och dessutom få honom känna sig speciell? Vad menades ens med det? Ju närmre hem jag kom desto mer förvirrad blev jag. Med ena handen sökte jag i min mobiltelefon efter en synonym för speciell - särskild, viss, bestämd, synnerlig. Uppgivet suckade jag och upprepade de hemska synonymerna.

 

Hade jag inte varit för upptagen av stänken av guld som var så varsamt utspridda på hans iris hade jag tänkt längre. Om jag bara undvikit hans ögon hade det här varit en enkel ekvation. För att omvandla min ilska till rörelse greppade jag hårt tag om handtaget till ytterdörren.
"Hallå", hälsade min far ifrån köket.
Han lät entusiastisk, så entusiastisk att det störde mig.
"Hej", spottade jag.
"Arizona, min solstråle varför så bitter?" undrade han medan han stack ut huvudet genom portalen. Han log upp till öronen, de bildades rynkor i hans rosanyanserade panna. Min far hade alltid haft en mer rosa nyans på huden, medan jag och min tvillingbror var mörkare. Även min mor hade den sortens rosa nyans på sin hud, vilket många gånger förvirrade mig.
Han stod och väntade på en närmre förklaring. "Arizona?" upprepade han.
När jag såg på honom igen, såg han fortfarande entusiastisk ut. Jag undrade om han hade sett lika entusiastisk ut om han fått reda på att hans dotter nyss gått med på att få sin rumskamrat känna sig speciell.

 

Jag slängde av mig skorna för att springa upp för spiraltrappan, men han talade ännu en gång.
"Ska du bara lämna din gamle far här?" han drog på munnen. "Jag som hade goda nyheter."
"Goda nyheter?" hävde jag ur mig.
Han hade fångat mitt intresse så jag valde att se på honom under en längre stund.
"Jag visste väl att jag kunde muntra upp dig", sade han då han såg hur det ryckte i mina mungipor.
"Bara säg?" uppmanade jag honom.
"Säg?" upprepade han. "Visa är roligare."
Jag suckade uppgivet och lät honom leda mig upp för trappen med sina händer över mina ögon, så hade han gjort sedan jag var liten. Det spelade ingen roll om jag vore sju eller sjutton, han tröttnade inte och långt där inne gjorde jag nog inte heller det.
"Skynda", tjatade jag otåligt och ryckte på axlarna.
"Och ta död på det roliga?" Han skrattade vagt. "Nej, min solstråle."
Bara på hans andetag hörde man hur uppspelt han var över sin goda nyhet. Även fast han var uppspelt så kunde nog ingenting få mig på bättre tankar.
"Du får titta nu."
Hans händer lämnade mitt ansikte. Till en början vågade jag inte se på den "goda nyheten" eftersom att jag inte var säker på att jag skulle se det ur den synvinkeln.
Uppmanande skakade han om mina axlar. "Hörru."
Jag valde att öppna ögonen och bemötas av mitt rum. Utan min rumskamrats prylar. Bara mina.

 

Det hela träffade mig i ansiktet, likt en farande kniv genom luften. Jag kunde känna hur ansiktet hettade då jag inte tagit min tid till att andas. Jag trängde fram ett obekvämt leende och kastade mig i hans armar för att få bli lämnad ensam. "Tack pappa", mumlade jag.
Han nickade leendes.

 

Jag krånglade mig ur hans omfamning för att se hur han ironiskt höjde fingret.
"Men kom ihåg!" Jag stötte höften mot dörrposten. "Reglerna gäller fortfarande, unga dam."
Jag lade huvudet på sned och hoppades att Gud suddade ut skulden i mitt ansikte då jag skrattade.

 

"Du kan lita på mig" log jag i hopp om att mina valpögon skulle få honom på bättre tankar.
"Du får ursäkta mig men jag ska njuta av ensamheten ett tag."
Med tummen pekade jag in mot rummet och han nickade förstående för att sedan lämna mig lutandes mot dörrposten.

 

Innan jag så mycket som vågade ta steget över tröskeln stod jag bara och stirrade på mitt rum. Med blicken följde jag den turkosa tapeten. De väl placerade hyllorna, min förut undanflyttade växt stod på sin plats vid spegeln som löpte längs med väggen. Jag kunde inte finna ett spår efter Justin. Jag valde att lägga mig ned på mage för att se under mitt skrivbord där hans säng tidigare stått. Inte så mycket som ett hårstrå var kvar lämnat. Jag inhalerade genom näsan och sopade av mina knän då jag rest mig upp. Min före detta ilska var nu borta med vinden, istället var jag nu förvirrad. Jag förstod inte varför jag letade efter hans ägodelar. Allt jag visste var att jag borde känna lättnad och inte ensamhet.

 

Jag luktade på den närmsta kudde jag hittade men kände bara en vag doft av rengöringsmedel. Till och med hans doft var som bortsopad. Med fjäderlätta steg gick jag mot fönstret för att iaktta det vaga band som föreställde solen på himmelen. Jag undrade om vädret påverkade mitt humör. För till och med den nedgående solen påminde mig om hur Justin sopats bort från mig.

 

För tillfället hade jag glömt bort vilken usel rumskamrat han var som både dragit hem halvnakna kvinnor och väckt mig med sin cigarettlukt.

Jag lade mig i sängen och lyssnade på meningslösa konversationer och fotsteg som passerade den stängda dörren. Genom fönstret såg jag hur den vackra horisonten försvann och jag undrade om han skulle göra detsamma. För sekunden insåg jag motstridigt att jag inte avskydde hans uppmärksamhet. Faktum var att jag kanske till och med gillade den, vilket påminde mig om att han borde vara hemma. Då jag reste mig upp ur sängen hade jag inget minne utav de löfte jag givit honom bara några timmar tidigare.

 

Längs den korta korridoren smög jag ljudlöst. Jag stannade utanför det nyrenoverade rummet alla våra ungdomar bott i. Då jag stirrade vindögt på dörren mindes jag en flicka som bott här för några år sedan. Varje gång jag passerat dörren hade hon gråtit. Jag hade knackat på och frågat om allt vore som det ska, men hon hade leendes talat om att allt vore bra, dock kan leenden bedra.

 

Jag lutade mig fram för att knacka med ångrade mig sedan. I en ryckig rörelse drog jag mig tillbaka. Lunkandes genom korridoren funderade jag på att göra mig redo för natten. Jag fullföljde min tanke och borstade mina tänder för att återigen passera dörren för att inse att dörren stod på glänt. Och jag lovar att i den sekunden var det vaga ljuset som trängde igenom glipan lika vackert som solens ljus. Återigen lutade jag mig fram i en vågad rörelse. Bara genom ett lätt beröring breddades dörrens öppning.
"Välkommen snyggning", välkomnade han.
Jag kunde inte undgå att le då jag kände hur det hettade om kinderna. Att bara han kunde ha den här effekten på mig kändes förfärligt då det egentligen var så fel. Då jag valde att se på honom påminde även han om solen, eftersom lampan sken upp hans felfria ansikte.

 

Dörren bakom mig slogs sig bakom ryggen på mig på grund av vinddraget. Jag såg mig om i det nyrenoverade rummet och det såg ut precis som jag mindes, bortsett från tapeterna och bokhyllan som löpte längs väggen. Hans fönster stod på glänt, eftersom han stod och rökte i skenet av en lampa. Skenet från lampan fick röken som ringlade ur hans mun framstå som magisk. Som förförd av magin började jag närma mig honom. Den här gången hade jag inte en tanke på att skvallra för mina föräldrar.

 

Hårt sög han på cigarettens ände då han lutade sig emot fönsterbrädan. Himlen bakom honom var stjärnfri och majestätisk då den marinblåa färgen tog plats över himlavalvet.
"Kom", uppmanande han. Hans röst var hes och nedstämd, nära till viskning. 

 

Till en början tvekade jag då allt jag gjorde var hosta när jag kom i närheten av cigarettrök, men jag gav upp då han upprepade sig och tog ett löst grepp om min handled för att dra mig närmre.

 

Glöden från cigaretten lyste mystiskt i mörkret. Han pressade ännu en gång cigaretten hårt emot sina rosiga läppar men släppte mig inte med blicken. Justin stod nära, det skiljde inte många decimetrar från våra ansikten. Jag var för fokuserad vid hans ögon så då hann varsamt andades han ut rök på mig hann jag inte pressa samman läpparna. Till min tur var vinden på min sida, men även en liten mängd av den rök han blåste ut hann invadera min strupe. Det sved rejält och var säker på att jag tagit mitt sista andetag. Justin förde en hårslinga ur mitt ansikte då han såg att mina ögon tårades.

 

Hans vänstra hand greppade ett stadigt tag om min nacke för att minimera avståndet från våra läppar. Hans varma andedräkt mötte mitt kalla ansikte. Då jag såg upp på honom såg jag hur hans blick var fokuserad vid mina läppar. Jag kvävde den retfulla hostan som kittlade i min strupe genom att hålla andan. Jag var inte säker på om att det var han som gjorde mig andlös eller om det var en automatiskt åtgärd.

 

Smärtsamt långsamt och graciöst pressade han sina läppar mot mina. Oerfaren och nätt lät jag händerna livlöst hänga i sidorna samtidigt som jag tyst bad Gud om förlåtelse. Hans läppar lämnade mina och under en sekund var allt jag kände hans andedräkt som värmde mitt redan röd blossande ansikte. I en gemensam rörelse lutade vi oss framåt för att ta del av varandra. Något rörde sig i bröstkorgen utan att jag riktigt hann analysera varför. Jag var inte tillräckligt ansträngd för att det skulle vara orsaken till mitt hjärtas höga hastighet. Dessutom kunde jag inte riktigt bestämma mig för om det var behagligt eller det motsatta.

 

Hans händer som under en längre tid varit placerade runt min midja följde tog nu vägen upp längs min ryggrad. Knäna skakade oerhört då han valde att bända runt oss. Justin verkade förstå vad som pågick för plötsligt log han, som om han uppnått något han länge strävat efter. Justin fumlade efter dragkedjan på min tröja och drog varken för fort eller för långsamt ned den. Under en sekund ångrade att jag för länge sedan tagit av mig min behå då mina bröst var väl blottade under det tunna tyget.
"Du borde inte använda behå", viskade han nöjt mot mina läppar samtidigt som han slöt näven kring mitt ena bröst. Försiktigt drog jag i hans hår för att pressa honom närmre och jag hoppades att mina blossande kinder inte var väl för avslöjande efter hans kommentar.

 

Hela tiden rörde vi på oss tills jag drämde in i hans säng, vilket fick mig förstå att han hela tiden haft en baktanke. Jag tappade fattningen och föll ned på det tunna överkastet. Med min lediga hand följde jag de sömmar som tillsammans bildade ett mönster. Det tog inte lång tid innan Justin var över mig. Hans ben var som intrasslade i mina. Jag kunde känna hur hans mjuka hår kittlade mot min käklinje då han kysste min hals ömt.

Det fanns ingenting som kunde stoppa mig under denna stund trodde jag förrän jag hörde hur någon passerade Justin's sovrumsdörr. Jag måste vara paranoid intalade jag mig själv. Ögonblickligen ryckte jag till för att se åt dörren. Jag mindes vad jag lovat min far tidigare genast kände jag mig hemsk då jag visste att jag gjorde något som var så fel, men som kändes så rätt.

 

"Ta det lugnt", viskade han och kysste min mungipa.
Jag lydde hans kommando, trots att jag förstod att vi en dag skulle bli påkomna och allt jag bad för var att idag inte vore den. Jag måste vara paranoid intalade jag mig själv och smekte Justin över ryggen samtidigt som han kysste min nacke. Justin's fjäderlätta kyssar eskalerades till något grövre, plötsligt sög han hårt. Det orsakade till att jag kved hans namn då jag inte längre njöt av hans nackkyssar. Slutligen släppte han den tunna skinnet han sugit på och bedövade smärtan med ömma kyssar.
"Justin", stönade jag vagt då han kysste det parti som var som ömmast. Han kysste mig längs kinden för att sedan avsluta med en längre kyss på läpparna.

 

Jag tog sats för att rulla runt oss, eftersom att jag ville vara i dominans. Då han var mycket starkare än jag tog det en längre tid att få honom med sig. När jag väl satt gränsle över honom ville jag hämnas efter att han varit så grov med nackkyssarna. Jag lutade mig fram och funderade på att göra detsamma, men med min oerfarenhet lät jag bli.

 

När jag mötte hans blick spelade det vardagliga flinet på hans läppar. Han kunde läsa mig som en öppen bok ibland därför valde jag att vara lite mer spontan och greppade tag i bläckpennan som låg löst på hans sängbord. Utan att han hann reagera så tog jag fort initiativet och skrev ironiskt "idiot" på hans arm. Till en början gjorde han motstånd men insåg sedan att det var för sent.
"Min tur", flinade han och rullade runt oss återigen. Jag lät honom skriva på min arm utan att göra något större motstånd, då jag sedan såg på armen läste jag vad han skrivit. "Du r så sexig", löd de slarviga bokstäverna med ett långt utdraget y. Jag såg upp på honom och han flinade stort.
"Du är så...", började jag.
"Fantastisk?" Han skrattade. "Jag vet babe, du också."

 
"You r so sexy"
 
____________________________________________________________________________________________________________
 
Jag älskar er så som är så förstående, varenda en av er. ♥
Jag lovar att jag lagt ned både själ och hjärta i denna kysscen, jag hatar kysscener eftersom jag är kass på det, men denna gången föööörsökte jag verkligen. 
Men något jag också älskar är min fina "handling" i menyn, som Emily, lmssy hjälpte mig med. Hon är supersnäll och söt och ni alla borde läsa hennes nya men även gamla novell som hette "Smiles Can Be Deceiving." Utan denna novell skulle jag aldrig kunna skriva denna mening i detta kapitel "Jag hade knackat på och frågat om allt vore som det ska, men hon hade leendes talat om att allt vore bra, dock kan leenden bedra."
 
Q: Har ni gått/ ska gå på någon konsert?
A: Den största konserten jag gått på är Justin's och nej jag ska inte gå på någon förtillfället.
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

20 - Make me feel special tonight?

Skriver här uppe för att ingen ska missa detta. Jag vet att detta är en känslosam dag för vissa beliebers, eftersom konserten var för ett år sedan. Justin landade i Sverige för precis ett år sedan, åh mitt hjärta. Jag vet att jag inte är någonslags helare, men som plåster på såren. Det är det fetaste mellankapitlet ever, men jag hoppas att ni gillar det.
 
 
Då jag såg på honom insåg jag att hans före detta flin var som bortblåst med vinden. Han såg ut att vara i underläge. För att slippa att känna medlidande vände jag på mig och lösgjorde mig ur hans grepp och lämnade honom som förfrusen. Jag kände hur hans blick brände i ryggen då jag klev över tröskeln. För en sekund undrade jag vad som pågick i hans huvud, skulle han bli förbannad?
En röst i mitt huvud gnydde något om att jag inte borde spelat honom på det viset då jag visste vad han var kapabel till, men då jag ignorerade den kunde jag  ändå inte låta bli att känna mig otroligt bra och en aning överlägsen.
"Sucker."
 
"Herregud! Vad har jag gett mig in på?", stönade jag medan jag gjorde ännu en situp.
"Hur tror du Snooki gick ned? Genom att sitta på rumpan i soffan?"
Taylor bar mycket moderna träningskläder till skillnad från mig. Hennes svarta träningstights framhävde hennes lår utmärkt och den neonrosa toppen passade utmärkt till hennes nikeskor.
"19", räknade hon. "20."
Genast lade jag mig ned för att vila. "Du är hemsk, vet du det?"
Mycket smickrad log hon. "Nu går vi vidare till maskinerna."
"Du skojar?"
"Nepp." Hon böjde sig fram för att greppa tag om min svettiga hand. "Upp och stå, latmask."
Efter att ha varit på skolans gym i flera timmar var mina ben ganska instabila. Musklerna skakade då jag försökte ta mig framåt. Händerna skakade av låg blodsockerhalt.
 
Lokalen var gigantisk, vilket jag aldrig lagt märke till eftersom jag inte sett det ur den här synvikeln. Rummet var omfamnat av en beige lugnande nyans. Golvet var utnött trä. Istället för lampor, hade de solen som ljuskälla, så byggnaden var omringad av stora rektangelformade glasfönster. Det spelades musik i ett högt temop, som skrämde mig en aning. En metalltrappa som ledde till andra våningen befann sig till höger om mig.Jag torkade svett ur pannan för att sedan se på de muskulösa killarna som lyfte tyngder.
"Jag förstår varför du spenderar mycket tid här", flinade jag medan Taylor satte sig i benpressen.
"Kanske därför jag inte skulle avsky ditt sällskap", flåsade hon medan hon sträckte ut benen.
Taylor var muskulös, det syntes inte på henne annat än på magen och utsidan av hennes lår. Men just hon klär i den typen av kroppsbyggnad. Hennes kinder blossade upp av ansträning.
 
Jag vred på huvudet för att stirra mig blind på en kille med bar överkropp. Jag undrade hur Taylor vågade svettas ihop med alla dessa otroligt snygga människor.
"Din tur", mumlade Taylor.
Jag som var mycket utmattad tog ett djupt andetag innan jag satte mig i benpressen och lät mina icke existerande musklerna arbeta. Jag spände blicken i Taylor som var rena odjuret som personligtränare. Hon drog på läpparna medan hon såg på mig.
"Drama queen, du har på den lägsta tyngden", skrattade hon medan mitt ansikte ändrade färg.
"Du är hemsk", upprepade jag mig." Så hemsk."
Jag reste mig ur benpressen och Taylor smackade till min rumpa. "Goda nyheter, du är klar för dagen."
Jag var i behov av den nyheten sedan en lång tid. Medan jag gjorde korstecknet från axlar till navel tackade jag gud. Taylor bara skrattade och gav mig en lätt knuff.
Vid utgången av gymmet fanns en vattenautomat. Jag lutade mig mot den kalla plåten medan Taylor tryckte ned två mynt. Två vattenflaskor kom ut rullandes och hon räckte den ena till mig.
"Tackar", mumlade jag medan jag hastigt skruvade upp korken för att hälla i mig av det underbara vattnet. Fortfarande lutad mot den automaten såg jag genom den enorma glasväggen på folk som passerade. Jag mindes senaste gången jag gått förbi och sett Justin svettas, men jag mindes också hur den gången slutat och jag gillade inte tanken av det.

Bland människorna som passerade stod Nathalie och Michael, eller Mike som de flesta kallade honom. Han såg en aning feminin ut bara genom hur han uttryckte sig då han talade. Michael var mycket noggrann med sitt perfekt bakåtfriserade hår och de åtsittande byxorna, vilket många gånger fick mig brista ut i skratt. Efter att ha skådat dem under en längre tid insåg jag att de båda såg mycket upprörda ut. Det låg inte i deras natur att de grälade, därför förvånade det mig. Då jag i ögonvrån ser på Tay så inser jag att även hon hade fått syn på dem. "Jag visste inte..." Taylor avbröt mig. "Att de bråkar?" Humorlöst exhalerade hon genom näsan. "De bråkar förjämnan, babe."
Det förvånade mig. Jag som varit Nathalie's vän i evigheter borde väl veta eller hade jag visat mig som för ointresserad av hennes liv så hon hade helt utelämnat det i våra samtal? Michael slängde påträngande blick mot oss, vilket fick mig inse att jag stirrat ut honom utan mellanrum.
"Busted", flinade jag och drog lite i Taylors arm. "Vi går och duschar."
 
 
Jag såg mig om bland de människor som passerade, inte en skymt av Justin. Inte sedan morgonens incident hade jag sett honom och jag var inte säker på om det var något positivt eller negativt. Ännu hade jag inte bestämt mig för om jag vore lättad. Jag pressade in min träningsväska i skåpet men var fortfarande mycket vaksam.
"Vad är det med dig?" sade en välbekant röst med en klang av sarkasm. Flämtandes ryckte jag till innan jag insett att han kommit ett brev på posten.
"Vaddå mig? Vad är det med dig?" jag grimaserade avmätt medan jag tryckte in det sista av väskan med armbågen.
"Är det någon speciell du gömmer dig för?" Justin lutade sig mot skåpet bredvid med händerna nedkörda i fickorna.
"Ja", mumlade jag. "Och han hittade mig", skämtade jag trots att det delvis fann en sanning i meningen.
"Känner mig speciell."
Ett roat flin spelade på hans läppar. Han kliade sig i nacken, tittade bort för en sekund, vilket gav mig ett bra tillfälle att ge honom respons.
"Det borde du", leendes vred jag på huvudet för att sedan ta ett steg ifrån honom. Han greppade tag om min handled.
"Få mig känna mig speciell kväll?"
"Är det en fråga, Bieber?" undrade jag, för insvept av hans ögon.
Han skakade flinades på huvudet. "Absolut inte, Davis." 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Länkbyten

Myybieberstoory

Ingen sa att familjelivet skulle bli lätt, men vad händer när din familj håller på att rasa samman?
Ingenting blir som du har tänkt dig och hela världen bevakar varenda steg du tar. Du står på egna ben. Hur långt är du villig att gå för att rädda din familj?
 
 
Jag vill börja med att säga att det här länkbytet är så himla coolt att göra, i alla fall från min sida. 
Jag har läst både Love Me Like You Do och den lilla delen Liv skrev av Ashtrays and Heartbreaks, men har ännu inte läst del två av Liv och Emas nya novell om Alex och Justin's familjeliv, som verkar otroligt spännande. Jag älskar verkligen dessa tjejers sätt att skriva, de har en otrolig känsla för vad de gör. 
Rekommenderar stort!

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

19 - Sucker

 
Smidigt vände jag sida på kudden för att njuta av svalkan trots att resten av rummet var mycket kallt. Jag kisade mot gestalten som inträtt. Han bar den askgrå luvtröjan han använt tidigare, men i övrigt var hans klädsel helt kolsvart. Då jag gnuggat sömnen ur mina ögon såg jag att han var mycket ilsken. Flera rynkor hade bildats vid hans ögonbryn, mungiporna var nere. 
"Justin...", mumlade jag sömndrucket. "Vad gör..." 
Med ett finger över läpparna hyschade åt mig på ett sätt jag befann som vänligt. "God natt, Arizona
 
Solens strålar trängde in genom den vidöppna persiennen. Det var inte alltid underbart att vakna till vill jag lova. Speciellt inte då du vaknar alldeles uttorkad. Mina läppar var torra och då jag med tungan fuktar den känner jag blodsmak, munnen är lika torr som den afrikanska öknen. För några sekunder övervägde jag att fixera ned persiennen och stänga ute solen då Justin ännu inte hade vaknat, men bestämde mig sedan för att jävlas och ställde istället upp fönstret. Efter gårdagens sömnbrist förtjänade han det. 
"Varsågod", viskade jag sarkastiskt och sneglade maliciöst på honom där han log och sov.
 
Jag lämnade sovrummet för att några sekunder senare träda in i badrummet. Golvvärmen var igång, vilket fick det behagligare att gå på kakelgolvet. Jag speglade mig i den minimala badrumsspegeln med stänk av intorkade tändkrämsfläckar. Inom loppet av en sekund  insåg jag att mitt hår påminde lite om ett smörpaket. Hade någon under natten schamponerat mig med smör eller hade jag själv slösat med håroljan? 
"Morgon, ljuva morgon", huttrande jag medan jag steg in i duschen, trots att jag hatade morgonduschar hade jag inget val. För att bli piggare justerade jag hela tiden värmen. Hela tiden varierade jag mellan kyla och värme. 
 
Jag schamponerade håret, masserade in det i hårbotten för att känna hur det rann ned längs ryggraden. Jag såg ned på mina fötter för att se hur allt lödder samlats och även formats av mina fötter och just vattnet kring dem även ändrat färg, en svag nyans av himmelsblå. 
 
När jag var klar lindade jag handduken om mig för att ännu en gång spegla mig i den minimala spegeln. Ringar hade bildats kring ögongloben och jag såg mycket utmattad ut. Små blodkärl som påminde om smala kvistar i ett höstoväder anades över mitt kindparti. Min hud var fortfarande het och fuktig. Hela mitt bröst var täckt med små glittrande vattendroppar som letade sig ner under handduken. Jag såg på kläderna jag igår lagt fram. För utmattad för att ändra mig klev jag i mina underkläder och drog min tubtopp över huvudet. Jeansen struntade jag i för tillfället, eftersom de ändå var på mitt rum. Innan jag lämnade badrummet inlindad i handduken satte jag upp håret i en stram hästsvans. Huvudet kändes tungt då jag långsamt gick över det mörka parkettgolvet in till mitt sovrum. 
 
Då jag tvingade upp huvudet bemötte jag Justin, vilket betydde att min plan inte gjort något större verk. Han drog sin t-shirt överhuvudet och jag kunde inte undgå att snegla på hans magmuskler den korta sekund som de var synliga. Mentalt örfilade jag mig själv. 
"Titta bort", bad jag då jag insåg att jag bara bar ett par spetstrosor och en tubtopp under handduken. 
Justin skannade mig från topp till tå. "Varför då?" 
Jag öppnade munnen för att kommentera något spydigt, men blev abruten. 
Justin exhalerade ur näsan. "Har det att göra med att du är naken?" 
Det drog i mungiporna då jag insåg att han hade fel, men istället för att se stöddig ut målade jag på mig en osäkergrimas. Det skulle bli intressant att se hur han reagerade. För en gång skull var det jag som låg ett steg före.
 
Jag himlade genant med ögonen då jag mötte hans retliga blick. Det hade inte gått upp för mig att han närmade sig förrän hans kropp snuddade vid min. Någon har inte fått något på länge, rang det i mitt huvud. 
Mitt bröst var mot hans. Då han andades ut andades jag in. Med tummen och pekfingret följde han änden av handduken. Jag andades tungt, trots att jag bar kläder. Hans lediga hand var placerad på min korsrygg för att sedan falla ned och omfamna min rumpa. Jag ryckte till, trots att det var mycket väntat. 
"Släpp handduken", flåsade han i närheten av mitt öra.
Den oerhört hesa, låga men framför allt mycket retfulla rösten fick mig att frysa fast på stället. Hans muskler anades under t-shirten. Jag såg upp på honom, eftersom han var ungefär ett huvud längre än mig. Det vardagliga och retfulla flinet fanns fortfarande där. Justin bestämde sig för att återigen krama om min rumpa utanpå handduken, antagligen som en uppmaning. I hans order släppte jag den. Det tunna handduken materialet togs emot av golvet. Överraskning, tänkte jag då han ännu en gång skannade mig uppifrån och ned i mina kläder. 
"Babe, hur känns det att ligga i bakläge?" jag kvävde ett skratt för att böja mig fram och kyssa hans kind."Fantisera inte för mycket om min rumpa när jag lämnar rummet är du snäll", jag klappade honom tröstande på axleln. Det kändes bra att använda hans ord mot honom.
 
Då jag såg på honom insåg jag att hans före detta flin var som bortblåst med vinden. Han såg ut att vara i underläge. För att slippa att känna medlidande vände jag på mig och lösgjorde mig ur hans grepp och lämnade honom som förfrusen. Jag kände hur hans blick brände i ryggen då jag klev över tröskeln. För en sekund undrade jag vad som pågick i hans huvud, skulle han bli förbannad?
En röst i mitt huvud gnydde något om att jag inte borde spelat honom på det viset då jag visste vad han var kapabel till, men då jag ignorerade den kunde jag  ändå inte låta bli att känna mig otroligt bra och en aning överlägsen.
"Sucker."
 
____________________________________________________________________________________________________
 
Glad påsk på er! De flesta av er glömde nog den goda nyheten, men här har ni den! 
Jag älskar er så mycket. Allt er stöd får mig verkligen lyckligast i världen och tänk att ni är så förstående och världens underbaraste. Vet inte hur jag ska tacka er ♥ 
 
Q: Typisk påskfråga - Är ni troende? 
A: Jag är absolut troende!
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Talkin'

Bad news

Under den senaste tiden har jag inte mått prima, om jag kan uttrycka mig så. Det beror på min situation i klassen, men även väldigt personliga saker som jag inte kan skriva ut här. Jag har absolut ingen lust att ta en paus, men om det skulle hjälpa mig så är det förmodligen ett måste. Så nu under de senaste dagarna och kanske veckorna kommer jag vara ganska inaktiv på bloggen. Jag kommer publicera då jag har lust och inte stressa fram något, eftersom jag inte vill bli sämre psykiskt. 
Jag vill verkligen, verkligen, verkligen att ni förstår och inte blir arga, för ni betyder så mycket för mig, varenda en av er. Ni gör mina dagar. Även fast jag kan tjata om era kommentarer så betyder ni supermycket för mig. Jag menar era mammor älskar er väl inte mindre för att hon tjatar om att du ska städa rummet? Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka mig för att få fram de ord jag egentligen vill säga, ni är för bra. Ännu en gång bli inte arga för att uppdateringen kommer bli segare ett tag framöver för det är nog det jag behöver och jag hoppas ni förstår att jag aldrig skulle ta det här beslutet om det inte vore något allvarligt. Jag menar, jag går i vårterminen i nian och vill verkligen börja i gymnasiet som "frisk."
I love you! 


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

18 - Ur pussy's the only thing smooth

 
Justin's läppar var så sensuella mot mina, han kysste mig som om jag vore ömtålig. Mycket försiktigt lade han sina händer på mitt bakhuvud och pressade mig närmre. Jag fick hela tiden arbeta med benen för att hålla mig ovanför vattenytan därför var det ren lättnad då han höll mig. 
"Jag är ledsen," Justin mumlade det vagt i mitt öra, ånger spetsad i hans ord. Jag bara nickade, för stel att säga något annat. Fortfarande var jag besviken på gårdagen, men trots det så ville det inte sluta rycka i mina mungipor. 
 
Ingen's perspektiv
"Alright, man. Vi gör det här smidigt och fucking flytande, hajar ni?"
"Man, det enda som är flytande och smidigt är din pussy."
Justin gjorde inte en grimas, trots den ironiska kommentaren. Han trummade hårt på ratten medan han sneglade på sin vän i backspegeln. 
Darian som påstods vara mycket erfaren grimaserade i avsmak, medan han fingrade på vapnet i sin hand. 
"Ey, tyst!" Bryton som satt jämte Justin avbröt konversationen som nyss var påbörjad.
Bilen de länge väntat på passerade den smala inhägnaden där deras egen bil stod parkerad. Den var omöjlig att se i den kolsvarta natten, vilket gjorde det smidigare för killarna att följa deras byten. 
"Så ska det se ut. Keep moving, bitches", väste Darian likt en orm då han iakttog den fläckfria lacken på motståndarnas bil passera. 
 
Långsamt pressade Justin ned gaspedalen för att följa efter dem. Med blicken fokuserad vid deras bil tryckte han med avsikt på en knapp som orsakade att alla de skymda bilrutorna rullade ned.
Bilen framför dem svängde in på en avsides väg. 
"Låt leken börja", sade Bryton en aning sarkastiskt då han laddade sitt vapen. 
 
 
 
Darian i baksätet krånglade sig halvvägs ut ur fönstret. Mycket orädd satt han med ryggen och huvudet utanför bilfönstret. Med en hand placerad på ovansidan av bilen siktade han på däcken som tillhörde den andra bilen. Darian tryckte av. Han hade siktat i precision då det orsakade punktering. Innan de hunnit öka farten siktade han smidigt på andra bakdäcket och träffade lyckligtvis även då.
 
Det var avståndet mellan bilarna som gjorde detta möjligt då de smugit lika tyst som en nattkatt bakom deras fiender. Om avståndet hade varit mindre hade de sedan länge märkt dem. 
 
De lufttomma däcken skrek mot asfalten. Justin pressade foten hårt mot gaspedalen för att komma i kapp. Med ett leende på läpparna såg han på killarna i den andra bilen för att sedan meja in dem i en av containrarna som stod placerade avsides den smala gatan som de körde på. Motståndarnas bil träffade det väntade föremålet. Ljudet av plåt som formades efter den stora gröna metalllådan och glassplitter som träffade asfalten hördes tydligt i den dunkla natten.
 
"Oh yeah", jublade Darian då Justin bromsade in. 
Justin kände sig fortfarande inte redo för att släppa ungdomarna. Han ville inte ta död på det roliga. Han öppnade bildörren för att stega fram till bilen som nu var förstörd. 
 
Justin slängde upp dörren på förarsidan då han insåg att personen han sökte inte funnits i bilen. De hade lurat honom. Medan Justin's vänner sökte igenom bilen kände han själv hur hans inre organ kokade i ilska. Han greppade tag om föraren som log upp till öronen, förmodligen mycket medveten om vad han orsakat. Han var något år äldre än han själv, men ändå valde Justin att fullfölja det han påbörjat. 
"Var är Marco?" röt Justin medan han pressade vapnets hals mot främlingens huvud.  
 
Arizona's perspektiv 
Några få stearinljus brann uppe på en dunkelbyrå, troligen var den mycket gammal. Ljusen gav ett milt sken över de aprikosfärgade tapeterna. Konturer av leksaker som nallebjörnar bildade skuggor på väggarna. Jag iakttog kvinnan med axellångt hår. Hon omfamnade barnet i sin famn. Barnet bar rosa, vilket förmodligen betydde att det var en flicka. Hon nästan dansade runt i cirklar med barnet i famn, men flickan slutade aldrig gråta. Modern använde leksakerna runt om i rummet, men ingenting verkade riktigt fungera då barnet var för gammal för att amma. Hon mutade med en flaska, men gav slutligen upp. Hon fortsatte cirkulera runt i rummet. Vad som tycktes vara fadern gjorde entré. 
"Han sover", viskade han ömt. 
Modern nickade och fortsatte vagga sin dotter i sin famn. 
 
Ett brak fick mig rycka till. Kylan smög in i rummet, vilket framkallade gåshud hos mig. Jag förstod genast att kylan kom ifrån fönstret. Jag drog täcket över min näst intill bara kropp för att inse att inga levande ljus värmt upp rummet, det fanns inte heller någon moder som vaggade sitt barn. Länge såg jag upp i taket för att minnas att min nacke gjorde fruktansvärt ont i denna position. Smidigt vände jag sida på kudden för att njuta av svalkan trots att resten av rummet var mycket kallt. 
 
Jag kisade mot gestalten som inträtt. Han bar den askgrå luvtröjan han använt tidigare, men i övrigt var hans klädsel helt kolsvart. Då jag gnuggat sömnen ur mina ögon såg jag att han var mycket ilsken. Flera rynkor hade bildats vid hans ögonbryn, mungiporna var nere. 
"Justin...", mumlade jag sömndrucket. "Vad gör..." 
Med ett finger över läpparna hyschade åt mig på ett sätt jag befann som vänligt. "God natt, Arizona."
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Väldigt kort kapitel! Kommentera! ♥
Tusen tack till både Marielle som är världens bästa och till er som kommenterade så otroligt bra på förra kapitlet, helt underbara är ni.
Jag älskar älskar älskar badboyscener om jag kunde skriva de hela dagen så skulle jag defintivt. 
Men varför tror ni att Arizona drömmer så konstigt för? & vem är Marco? 
 
Q: Har ni sett believe movie och i så fall vilken del var bäst? 
A: Avalanna scenen och precis som Marielle säger här bredvid "den bortklippta scenen där de diskuterar hans tatueringar."

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

17 - I'd rather jump than to be here with you

 
Min ilska omvandlades plötsligt till rädsla så jag beslutade mig för att vara tyst då jag jag inte ville trycka på någon av hans knappar. Jag svalde klumpen i min hals och hoppades på att tårarna som steg i mina ögon inte var märkbara. Att möta hans blick var det sista jag ville göra, det var ett tecken på svaghet. Därför valde jag att vika av och istället att fokusera på ett objekt i rummet.
 Då jag längre inte stretade emot kände jag hur hans mycket hårdhänta grepp avtog. Jag var snabb med att dra åt mig mina händer för att se på mina handleder som nu stasat. Hans handavtryck hade formats på min hud, små sår efter hans naglar hade även bildats. Jag såg på honom och jag vet inte vad jag såg i hans blick. Kanske var det ånger. Han öppnade munnen, men valde att inte säga något. "Arizona...", började han. Jag beslutade mig för att gå min väg. 
 
Måsarna flög över det vida havet. Solens strålar reflekterades i vattnet där jag stod på piren som låg alldeles intill mitt hem. Anledningen till att jag just sökt mig till piren var på grund av att jag sökt ro. Den ro jag varje dag gick miste om med två unga män i huset. Det enda stället jag fann trygghet på var självklart denna piren. Alltid när jag var yngre brukade min far och jag gå ut och se på modernatur. Allt han strävade efter vad att jag skulle öppna ögonen för allt det som var vackert, inte sådant som att stirra ned i en mobilskärm. Piren var ett sådant ställe. Det var vårt ställe, men nu hade han arbete upp över öronen och hann inte med att se på sådant här med mig.
 
Jag lutade mig mot räcket för att se konturerna av en människa längre ner på piren. Fort valde jag att piffa till mitt utseende. Jag kunde ju inte se förfärlig ut om det vore någon som kände till mig, som var på väg hitåt. För några minuter funderade jag på att klä av mig och skaffa lite bränna för att sedan inse att det hade sett mycket slampigt ut att ligga i underkläder om någon av mina klasskamrater valde att passera. Efter att det spekulerats på min skola att jag vore en prostituerad, vore den händelsen min dödsdag. Jag fick helt enkelt nöja mig med en bonnebränna. 
Bara några minuter senare såg jag ansiktet på människan jag tidigare sett konturerna av. Det var konstigt att jag var så sen, eftersom det borde varit en självklarhet. 
"Vi måste prata", mumlade Justin lågt då han gick emot mig. Han bar ett par lössittande byxor med en v-ringad, långärmad tröja.
Bara genom att se på mig med de där bruna ögonen, var gårdagens känslor som bortblåsta i vinden, därför fick jag kämpa för att hålla masken, trots att han varit mycket elak. 
 
Vinden blåste genom hans hår, vilket orsakade att det perfekt friserade håret förlorade sin före detta titel. Det blev nu oavsiktligt rufsigt, men även då var han attraktiv där han stod med blåsten innanför tröjan. 
Jag undrade om änglarna grät då de iakttog mig ifrån himlen. Hade Gud spelat mig ett spratt genom att placera denna unge man här? 
Jag var tvungen att svälja dragningskraften jag kände till honom och inse att det inte var rätt. Men hur kunde någonting som kändes så rätt vara så fel? 
"Nej", vägrade jag. "Vi måste ingenting." 
 
Untitled
"No."
"Ari..." 
Justin stegade fram mot mig. 
"Kom inte närmre", skakade jag på huvudet med vetenskapen om vad som skulle ske om han kom mycket närmre. 
Han flinade. "Vad kan du göra åt saken?" 
Bara flinet påminde mig om hur mycket jag ogillade honom. Jag kramade om pirens ände med handflatorna för att känna hur stickorna stack mot min hud. Minnen från gårdagen spelades upp i mitt huvud likt en trasig bandspelare. Smärtan i handlederna återuppstod.
Jag mindes vad jag sagt, hur provocerande jag var och spelat på hans knappar tills han skadat mig. Han var inte bara farlig utan dessutom den sista människan jag ville stå på denna pir med. 
"Jag hoppar hellre än att vara här med dig."
Justin kväde ett skratt för att sedan iaktta mig då jag smidigt satte mig på det smala träracket. 
Jag var inte rädd trots höjden, eftersom min bror och jag tidigare alltid hoppade ned för piren. Vi tävlade ofta om vem som hoppade längst och snyggast, därför visste jag precis hur jag skulle bära mig åt för att inte skada mig. 
Jag log något som liknade ett maliciöst leende, säkrade mina fickor för att sedan kasta min mobil på bryggan. 
"Var inte så barnslig, Arizona." 
Han tog några steg närmre för att hindra mig, men smidigt vred jag på mig för att falla. 
Det gick fort, för en sekund var min kropp omfamnad av vinden för att sedan hamna under havsytan. Jag lättade mina lungor på luft, vilket ledde till att få bubblor letade sig upp mot vattenytan. Medvetet höll jag mig kvar under vattnet för att framkalla en reaktion hos Justin. Mina lungor började slutligen skrika efter luft så jag valde att hämta andan. Under havsytan tog jag mig under piren. Mina kläder kändes tunga i vattnet. Jag höll mig kvar i en av de korslagda brädorna för att sedan även se Justin hamna under havsytan. Vattnet skummade kring honom. 
 
Jag gnuggade mig i ögonen för att försöka förstärka min syn. Det var allt annat än väntat. En tröjlös Justin hämtade andan över vattenytan för att sedan få syn på mig. Han flinade lite medan han långsamt använde sig av armarna för att ta sig mot mig. Med vad som kändes som dreggel rann ned för min mun iakttog jag Justin's muskulösa armar arbeta i vattnet, vilket var en mycket kortvarig process. 
Hans bara överkropp snuddade snart vid min påklädda. Sensuellt omfamnade hans händer mina handleder. 
"Jag vill att du lyssnar", velade han. 
Hans ögon var nu seriösa och en aning ångerfulla. Det fick mig att vara tyst, då jag inte ville utmana ödet. 
"Det var aldrig min avsikt att skada dig", mumlade han medan han sökte ögonkontakt. "Jag antar att jag bara förlorade mitt temperament..."
Det kan man lugnt säga tänkte jag, medan jag avbröt honom genom att försöka lossa på hans grepp, även fast hans tummar smekte det ömma partiet han förut skadat. Jag kände mig obekväm då han styrde över mig.
"Jag är inte klar!" Han drog mig närmre och jag vågade knappt titta, så jag valde att fokusera min blick vid vattnet. 
 
Justin's ansikte krockade med mitt hastigt. Hans läppar var pressade mot mina. Jag vilade min hand emot hans bröst. Hans hjärta slog så hårt att jag kunde känna varenda slag då hans bröst var helt bart. Under de sekunderna kändes det som om jag hade hans hjärta i min hand, som om mina fingrar skakade under hans andning. Justin's läppar var så sensuella mot mina, han kysste mig som om jag vore ömtålig. Mycket försiktigt lade han sina händer på mitt bakhuvud och pressade mig närmre. Jag fick hela tiden arbeta med benen för att hålla mig ovanför vattenytan därför var det ren lättnad då han höll mig. 
"Jag är ledsen," Justin mumlade det vagt i mitt öra, ånger spetsad i hans ord. Jag bara nickade, för stel att säga något annat. Fortfarande var jag besviken på gårdagen, men trots det så ville det inte sluta rycka i mina mungipor. 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
SNÄLLA KOMMENTERA!
Som sagt i tidigare inlägg fyra nationella prov på tre dagar är liiiite för mycket. Så är väldigt utmattad, ändå skrev jag som en idiot för er. 
 
Q: Era favoritlåtar? Bortsett från Justin.
A: Mina favoritlåtar.. Hmm, har ganska många. Jag älskar The Weeknd och Drake, rap helt enkelt! Så har supermånga, men en låt jag älskar är Devil May Cry - The Weeknd. Texten är så underbar att träna till.
"It won't be in vain
To swallow all your pain
And learn to love what burns
And gather courage to return to..."
 
Då sväljer man smärtan och älskar hur det bränner istället. 
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

Nästa kapitel?

A: Jag har varit väldigt öppen på instagram med nästa kapitel, men det slog mig att även ni som inte följer mig där skulle få reda på det här. 
Jag har under de senaste dagarna haft 4 nationella prov, vilket betyder att jag priotriterat de först. Men som tur var idag så hade vi matte utan lärare, vilket ledde till att jag pluggade in mina hörlurar och skrev så jag räknar med att kapitlet kommer ut lite senare. 
 
Untitled
 
Åhåhå, du kan inte annat än att älska den här gifen, little cutiepie ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

16 - Disgusted

 
"Hur det gick?" upprepade jag korkat. "Det gick okej."
Jag såg mig om i matsalen för att sedan möta Daves blick. Han gestikulerade med handen i en hälsning. Jag log stort och imiterade hans rörelse. 
Taylor såg storögt på mig."Dave Haakenson?"
 Var det så han hette? Jag ryckte enkelt på axlarna för att sedan möta hennes blick.
"Vet du vem det är?" frågade hon mycket entusiastiskt.
"Skolan är stor, så nej." Jag studerade henne länge "Inte förrän idag."
"Det är skolans snyggaste...", hon tog ett djupt andetag. "Bög."
 
 
De spelade hög musik i rummet bredvid där min tvillingbrors vänner och även han själv befann sig. Små vibrationer från basen orsakade skakningar hos de saker som låg placerade på mitt skrivbord. Jag hade fixerat persiennen för att förhindra att solen skulle ge mig huvudvärk, vilket den ofta gjorde. Sängbordslampan var tänd. De vaga skenet var tillräckligt för att jag skulle kunna tyda de ord jag hade framför mig. Någon av min brors vänner hojtade till, vilket fick mig ur fokus. Jag försökte bortse från basen, men det var näst intill omöjligt. Med fingret sökte jag efter raden jag gått miste om för att sedan läsa om den. Dörren rycktes upp då jag läst första  ordet i meningen. Jag fick bita mig i läppen för att hindra mig själv från att skrika. 
"Fel rum", mumlade en Barbieliknande tjej jag aldrig tidigare stött på. 
Jag ville kasta något efter henne men hindrade mig själv. Med händerna pressade mot öronen började jag om, vilket inte hjälpte då jag fokuserade mer på att planera alla i rummet bredvid begravning. Likt en femåring sparkade jag mig upp ur sängen för att sedan kasta några meningslösa små prylar mot väggen. Då jag förbrukat all min energi på att stå, sparka och kasta saker mot väggen, slängde jag mig i sängen och började återigen om. 
 
 Redan på fotstegen kunde jag tyda att någon snart skulle öppna dörren. Jag såg på honom då han klev övertröskeln. Han bar en luvtröja, som satt halvvägs på hans huvud. Kepsen som han bar under luvan skymde den vackraste delen av honom, nämligen ögonen. Bara genom att kliva över tröskeln till rummet fick han mig att känna mig ovårdad, då han alltid såg så modernt klädd ut.
"Saknat mig?" Justin drog på läpparna och hans vita tänder anades i den vaga skenet. 
Jag valde att ignorera honom då han hela tiden var ett störningsmoment. Fort såg jag upp från pappershögen framför mig för att möta de skymda ögonen. Jag skakade sedan på huvudet för att sedan bläddra bland de tusen pappersbladen framför mig. En röst i mitt huvud gnydde något om att jag inte borde behandla honom på det viset då jag visste vad han var kapabel till, men jag ignorerade även den. 
 
"Har du svalt din tunga eller?" undrade han spydigt, det fanns något i hans röst som fick mig vilja ta ett steg bakåt men även något som tydde på ironi. 
"Håll käften", hörde jag mig själv säga.
 Mitt hjärta slog hårt och jag kände mycket liten där jag satt. Bad jag nyss Justin Bieber att hålla käften? 
"Vad sa du?" fnös Justin. Det lät som om han var på gränsen till att skratta, men då jag såg på honom insåg jag att jag tolkat det fel. 
Rösten från tidigare skrek nu åt mig att ge upp och bara be om förlåtelse, men jag var trött på honom. Trött på att han gjorde sig själv så överlägsen. Trött på de i rummet bredvid.
"Du har inte hört talas om en liten sak som de planterar bakom örat. En så kallad hörapparat?" Jag satte mig upp i sängen. "Jag bad dig att hålla käften, så var vänlig och gör det." 
Lät jag underlägsen? För det var precis så jag kände mig, underlägsen och nätt.
Jag reste mig upp för att mötas av en kepslös Justin. Hans ögon glödde av hat. Om blickar kunde döda hade jag varit bränd på bål vid det här laget. 
Justin tog ett steg närmre. "Det omöjligt att hålla käften när du beter dig som en jävla bitch." Jag såg hur en låga inom honom vaknat till liv.
 
Vem trodde han att han var? Ingen pratar med mig sådär. Jag brydde mig inte om det vore Justin Bieber, ungdomsbrottslingen eller Brad Pitt. Inte ens konungen kunde använda en sådan attityd mot mig utan att jag skulle klösa ögonen ur honom.
"Vad kallade du mig?" 
"Du hörde mig" han gestikulerade med sina muskulösa armar och åskgudens blixtar anades fortfarande i hans ögon, vilket fick mig dra efter andan. 
Jag fnös. "Du borde ta en titt på dig själv innan du häver ur dig sådana saker, Bieber", spottade jag, medan jag borrade in mitt pekfinger i hans bröstkorg då jag stod tillräckligt nära. 
 
Han fattade tag om mitt pekfinger för att sedan greppa tag om båda mina handleder. I en hastighet jag inte kunde bemöta pressade han in mig argsint i väggen. Allt jag hörde var Justin's tunga andetag och kraset i tavlan bakom mig. Mina händer befann sig över mitt huvud och nu var jag underlägsen. 
"Släpp mig" vrålade jag då jag kände hur tavelramens ände skar in i mina knogar. Jag försökte sparka efter honom, men misslyckades. Luvan som tidigare varit på hans huvud befann sig nu i närheten av hans nacke. Han tuggade hårt på sin underläpp. Jag himlade med ögonen åt hans överdrivna reaktion.
"Himla inte med ögonen åt mig", fräste han och kramade om mina handleder ännu hårdare. Jag kände hur hans naglar skrapade mot mitt skinn, hur mitt blods cirkulation gick långsammare under hans grepp.
"Du äcklar mig."
Justin exhalerade genom nästan. "Det är ironiskt eftersom du stönade mitt namn senast i helgen."
Han spottade fram vartenda ord och hans käkben rörde sig sådär förföriskt som det brukade, men denna gången var det inte attraktivt, det var snarare skrämmande.
"Släpp mig", fräste jag ännu en gång, då jag inte kunde finna något klyftigt svar på hans konstaterande. Jag valde att återigen sparka efter honom. 
"Lyssna här din lilla slyna, du talar inte till mig sådär om du inte vill att jag knullar dig så hårt att du inte kan gå på flera veckor."
Justin använde näven för att slå igenom ramen, som redan var sönder sedan tidigare. Jag hörde hur det som var kvar av tavlan föll till golvet, glassplitter knastrade under oss.

Hjärtat befann sig i halsgropen. Jag såg på honom för att inse att han sjönk ihop, så som ett utmattat barn. Han andades häftigt. För en sekund så tyckte jag synd om honom för att han inte kunde kontrollera sin ilska, för att sedan minnas vad han sagt.
 
Min ilska omvandlades plötsligt till rädsla så jag beslutade mig för att vara tyst då jag jag inte ville trycka på någon av hans knappar. Jag svalde klumpen i min hals och hoppades på att tårarna som steg i mina ögon inte var märkbara. Att möta hans blick var det sista jag ville göra, det var ett tecken på svaghet. Därför valde jag att vika av och istället att fokusera på ett objekt i rummet.
 
Då jag längre inte stretade emot kände jag hur hans mycket hårdhänta grepp avtog. Jag var snabb med att dra åt mig mina händer för att se på mina handleder som nu stasat. Hans handavtryck hade formats på min hud, små sår efter hans naglar hade även bildats. Jag såg på honom och jag vet inte vad jag såg i hans blick. Kanske var det ånger. Han öppnade munnen, men valde att inte säga något. "Arizona...", började han. Jag beslutade mig för att gå min väg. 

_______________________________________________________________________________________________________
 
4 dagar sedan förra kapitlet! Är det jätte dålig stil av mig? Har mått väldigt dåligt på sistone då jag inte trivs i min klass och hellre stannar hemma än att gå till skolan. På Fredag eller ja, imorgon får jag reda på om jag blivit preliminärt antagen till gymnasiet, super spännande fast ändå läskigt. Nog om privatliv, hur är det med er? 
Vad tyckte ni om det här kapitlet? Jag vill bara säga att jag är medveten om att just bråk inte är riktigt min grej. Så om ni hånar det är kapitlet en aning så förstår jag er! 
 
Q: Favoritbok/böcker? 
A: Mina är nog The Fault In Our Stars eller Looking for Alaska 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Länkbyten

Länkbyte

 
Chloe Butler var inte som alla andra då hon festade och låg med killar nästan varje kväll. Men allt det förändrades då hon flyttade till London och födde sin dotter Lily som är fyra år idag. Hon började tänkta efter och slutade med alla dumheter. Men vad händer när dem flyttar tillbaka till Stratford. Kommer hon hamna i samma sists eller står hon i mot allt? Och vem är killen som bara börjar dyka upp! Vad händer när deras vägar möts? Det kan du läsa i Nowhere but up
 
 
 
 Den mörka delen av Stratford är farligare än du tror. Det är inget ställe du vill gå omkring på mitt i natten, åtminstone inte utan något att skydda sig med. Det är något Maddison Martinez upptäcker när hon rymmer dit. Hon träffar Justin Bieber, den mystiska, kriminella killen.Maddison får se en annan sida av världen, och blir en del av något hon kanske aldrig kommer kunna ta sig ut från! 
 
 
 
Mitt namn är Penny Kerr tjejen som har allt man kan önska sig, tjejen som inte har några bekymmer i livet, tjejen som kan bada i pengar om hon så vill, tjejen med attityden. Men är det verkligen så? Vill jag att mitt liv ska vara så? Svaret är nej! Jag bryr mig inte om pengar, jag bryr mig inte om jag har drömkroppen eller inte, jag vill inte ses som slampan alla killar suktar efter. Ibland önskar jag att jag somnar och aldrig vaknar, för då kommer jag till drömmarnas värld. En värld långt från denna, där alla varelser lever i symbios, fria från fördomar och hat. Det finns inga orättvisor, endast kärlek och ljus. Det fodras ingen ondska och okunskap, endast förståelse och accepts. Men det finns en kille, så vacker och öm. Dem hasselbruna ögonen får mig att tappa talförmågan. Det blängande leendet får mig att smälta inombords. Han tar min hand i en tröst och hans ord, ja de träffade mig rakt i hjärtat som aldrig förr. Jag vaknade ur min dröm, trodde han skulle finnas kvar, men han fanns inte kvar. Frågorna jag hade, fick sitt svar. Drömmens ängel i nöden, du gav mig vad jag behövde..
 
 
 
Sarah är en helt vanlig, en smula utfryst tjej som är uppväxt i en liten by i Sverige. Hon har under hela sitt liv känt att hon inte hittar sin plats, och känt sig osynlig och att hon inte passar in. Hon har sjungit hemma i hela sitt liv. En dag, när musikläraren anordnar en musiktävling så kliver Sarah fram och sjunger för publik för första gången. Musikläraren blir imponerad, och berättar för sina kontakter inom musikbranchen. 

Sarah blir signad till Island Def Jam Records, och får flytta till USA. Där får hon Justin Bieber som mentor, och de klickar snabbt. Det enda problemet är att Sarah får en lätt avundsjuk pojkvän innan dess, och inte alla vill att hon ska lyckas inom musikbranchen..
 
 
 
 
Sam Evans är skolans "tönt". Hon är alltid tyst och håller alltid huvudet nere. Men en dag när Eric Stacks börjar i skolan förändras hela hennes liv. Hon måste plötsligt vara försiktig och killen som gett henne ont börjar bli intresserad av henne. Men vad händer när hon får reda på varför han är intresserad av henne?
 
 
Hittade ingen specifik handling, allt jag fann var detta!
Här kommer jag att skriva en novell blogg som kommer att vara på svenska så att ni svenska beliebers kan läsa 😚Hoppas att ni kommer att tycka om den ! Har inte tänkt ut allt men jag hoppas att det blir en bra och spännande novell! 

 
 
Mina föräldrar dog båda i en bilolycka vi rutchade i en flod, vi körde riktigt fort och det var en hel del vatten. Jag trodde jag skulle drunkna men på något sätt så var jag vid liv och inte dom. åtminstone trodde jag det.Jag fick reda på sanningen om min pappa det förklarde en hel del av såren på min kropp som aldrig läker. jag har flytt från honom sen jag fick reda på att han var vid liv. Och jag tänkte inte ge upp tills jag hittar hela sanningen. Men det inte bara det som jag fann på vägen utan killen med dom hazel bruna ögonen och den svarta rangover bilen. Killen jag aldrig trodde jag skulle falla för. Men hade jag något val nu? sanningen eller kärleken? vilken skulle det bli?
 
 
_________________________________________________________________________________________________________
 
Med handen på hjärtat kan jag säga att jag inte läst alla dessa noveller ännu! Beccas har jag dock läst, men resten ska jag börja på snart då jag tyckte handlingarna var super spännande! 
Klicka på bilden för att komma till bloggen.
Körde även lite Marielle style med hjärtan idag, trevligt.