Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Talkin'

Bieb

 
 
 
Nyligen gjorde jag en trailer till underbara Julia. Det verkar vara någon inne grej nu så följer trenden. Det är bland de första jag gjort så den är inte världens bästa, men Julia själv verkade uppskatta den så ville gärna lägga ut den. Och om det är någon som tycker om den så ska ni veta att jag mer än gärna gör dem till folk eftersom det är så otroligt kul. 
Love you ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

26 - Rescue A Friend

 
Taylor drog i min tröja och bad mig gå min väg, men det var min sista önskan. Jag hade inte planerat att bli mycket aggressivare. Hon förtjänade inte mycket mer än min genomborrande blick. Under en längre tid hade hon dragit valser, som varit så osannolika att det var skrattretande. 
"Det var det sista jag trodde om dig", sade jag med en hastig huvudskakning i hopp om att såra. Jag syftade framför allt på hennes pojkvän, trots att tanken på min vän och min tvillingbror var mycket motbjudande.  
Hon började återigen upprepa sig men jag bad henne genast att sluta, för att sedan instinktivt lämna henne.
 
Taylor lämnade omklädningsrummet klädd i en halvlång sidenklänning. Hon snurrade runt för att exponera den breda öppningen som föll längs ryggraden ned till svanken.
"Vad tycker du?" vädjade hon om min åsikt.  
Ännu hade jag inte kunnat vänja mig vid tanken av Nathalie och Jason. För tillfället förstod inte hur jag skulle bära mig åt. Jag var inte så pass illvillig att jag kände lust för att sabotera, men heller ville jag inte lämna det bakom mig.  
"Arizona!" 
Taylor såg fortfarande på mig i väntan på min åsikt om hennes klädsel och ännu en gång hade jag hade trasslat in mig i mina egna tankar. Egentligen fanns det inget att reda ut annat än mig själv.  
"Förlåt", bad jag ursäktande för att sedan se på henne återigen. "Jag kan bara inte sluta tänka på dem."  
 
Taylor undvek min ursäkt och snurrade istället runt ännu en gång. Klänningen var vacker på henne. Den framförde hennes ansiktsdrag utmärkt. "Du är vacker", sade jag genuint.  
"Det vet jag, men klänningen?" Hon vred på sig framför spegeln."Tror du inte jag överglänser den med min skönhet?"  
För första gången på 24 timmar skrattade jag åt hennes ironi. Hon drog upp klänningen en bit över knät och framförde sina högklackade skor.  
"Perfekta", tyckte jag och rätade till min blus.  
"Du är världens bästa, det vet du va?" påstod Taylor medan hon återvände till omklädningsrummet. "Du har praktiskt taget suttit här i flera timmar och väntat på att jag ska hitta en perfekt klänning, trots att du själv redan har en sedan flera månader tillbaka." 
Jag var inte van vid att Taylor var så vänlig och rak. Ofta brukade hon använda ironi som sitt talspråk, men idag var hon endast genuin.  
"Det är vad vänner gör", efterliknade jag Taylor.  
"Din lilla härmapa", skrattade hon bakom mönstrade draperiet. 
Jag hånlog under en kort stund för att sedan luta mig fram. "Apropå apa...", började jag. "Har du snackat med Natwhorelie idag?"  
"Nej, inte efter du hade ditt utbrott."  
Hon drog undan draperiet klädd i sina dagliga jeans och skjorta.  
"Så du visste inte?" frågade jag mån om att hon stod närmare Nathalie än vad jag någonsin gjort.  
Taylor drog en hand genom sitt hår. "Att hon bangat din bror på skoltoan?" hon skakade på huvudet. "Hade inte en aning." 
Jag sjönk genast ihop utan anledning.  
"Ryck upp dig, gumman." Hon strök mig tröstande över skulderbladen. "Balen är om en vecka och gissa vad vi ska göra?"  
Ännu hade jag inte haft tid att ens tänka på balen så jag ryckte ovetandes på axlarna.  
"Vi ska hitta en smashing jävla dejt till dig", svarade hon och greppade tag om min axel mycket entusiastisk. "Kan du ens föreställa dig Justin's fejs när du kommer där med en riktig jävla snygging?"
 
Faktum var att jag inte ens var säker på om Justin skulle gå. Det verkade verkligen inte som hans grej då jag tänkte efter. Men utan att vilja göra Taylor besviken genom att sätta emot med negativa argument valde jag att sträcka lite på mig och försöka låtsas som om hon fått mig på bättre tankar.  
"Längtar", svarade jag kortfattat, men Taylor måste fallit för mitt skådespeleri eftersom hon log stort och nästan maliciöst.  
 
Då vi lämnade butiken med ett antal kassar som dessutom inte tillhörde mig fick jag syn på Dave eller gympa-Dave som jag föredrog att kalla honom med tanke på att vi fortfarande hade våra pratstunder under gymnastiken. Han stod med vad jag trodde var ett syskon. Jag log som hälsningsgest eftersom mina händer var fulla. Men till min förvåning började han röra sig i riktning mot oss.  
"Kan jag låna Arizona i några minuter?"  
Taylor ryckte på axlarna. "Helst inte." 
Dave drog lite i kragen till sin skjorta och såg ovanligt vacklande ut. Han måste haft mycket i tankarna om han inte ens förstår Taylor's ironi. 
"Hon skojar bara", talade jag om för att sedan dra honom åt sidan. 
Länge såg han på mig utan att säga något. Dave valde att se sig om, sparka på gruskorn och det var inte förrän jag genomborrade honom med min blick han talade.
"Du måste gå på balen med mig", velade han slutligen.  
Chocken förvandlade mig till sten."Va?" 
"Snälla", bad han för att sedan lägga sin hand på min axel. Hela situationen förvirrade mig rejält på grund av hans läggning och jag hade inte en aning om hur jag skulle avisa honom på ett vänligt sätt. "Inte för att vara sådan men..." Länge såg jag på honom innan jag kastade upp korten på bordet. "Jag trodde liksom du var gay." 
Oberört ryckte han på axlarna. "Jag är gay."  
"Du vet att jag är tjej?"  
Jag vred på mig för att spegla mig i skyltfönstret. Kanske såg jag maskulin ut? 
Han skrattade lågt och för första gången såg han avslappnad ut. "Ja, det är klart jag vet."  
"Och?"  
"Det är därför du måste gå med mig. " 
"Ursäkta mig, men jag måste ingenting." 
Med bara en huvudskakning ville jag lämna honom, ta mig ur nätet jag trasslat mig in i, trots att det verkade omöjligt i dagens situation.  
"Snälla, Arizona", bad han återigen. Dave såg uppriktigt sårad ut. Ögonen var blodsprängda av alla uppdämda tårar. Hans hand föll längs min arm i en lealös rörelse. 
"Varför? Ge mig en bra anledning", bad jag i ett lugnare tonfall med tanke på att killen framför mig var på väg att brista ut i gråt. 
 
Med en axelryckning såg han på mig innan han började. "För att min sexualitet gör mig till ett offer." Genast bildades det en klump i halsen. Att Dave skulle dölja sin sexuella läggning på grund av att den inte accepterades av ett antal idioter var smärtsamt att höra. 
Han gnuggade sig mellan ögonbrynen innan han fortsatte. "Eftersom att alla på vår skola är så inhumaniska." 
Glöden jag tidigare funnit i hans ögon var som bort blåst, istället var hans blick tom och nästan livlös. 
"För att världen är orättvis", mumlade han. Även fast han redan övertalat mig att vara hans eskort så lät jag honom fortsätta.
"För första gången så ser jag faktiskt en chans att ta mig ur det här träsket." 
Smärtan i hans ögon fick mig att ta honom i armkrok. Jag klarade inte av att låta honom fortsätta. Och för första gången så känner jag mig genuint lycklig för att han just valt mig som hjälpreda.
"Min klänning är röd."
 

Nu fick Arizona sin dejt till balen, kanske är det inte riktigt hennes typ men allt räknas? 
Jag ville verkligen ge er det här kapitlet som jag skrev idag bc ni är mina änglar. Kapitlet kanske inte är så händelserikt men bara vänta in nästa kapitel så ska ni få se på händelserikt. 
En fråga jag har till er är väl om ni tycker att jag ska avsluta denna novellen? Behöver verkligen svar. ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

25 - Pugachyov's office

Hela tiden ville jag ha mer, trots att jag var mån om att jag inte kunde komma mycket närmre. Därför pressade jag mina händer mot hans rumpa för att uppmana honom att öka tempot. När han gjorde som jag kommenderat ville jag skrika hans namn. 
"Du gillar det", påstod han mycket andfått medan han stötte i mig ännu hårdare. Istället för att göra klart för honom att vi var ense om den saken hävde jag  ur mig det jag ännu inte kunnat erkänna för mig själv men minst för honom. "Jag gillar dig."
 
"Så du bara stack?"  
Taylor vred på huvudet för att få ögonkontakt då blomvasen stod i vägen. Jag hade berättat allt som jag tidigare inte vågat. Det hade jag varit henne skyldig efter att hon hämtat upp mig i den knappt existerande gränden.  
Tafatt ryckte jag på axlarna. "Han såg så förvirrad ut."  
Jag mindes hur Justin sett ut. Hur njutningen rann av honom och han förlorade blodet i ansiktet. Han sade inget. Justin's ögon hade återspeglat mina, vilket fått mig att inse hur desperat jag sett ut. Jag förstod inte vad jag ens förväntat mig. Jag hade inte tänkt överhuvudtaget, därför var det hela min miss.
 
Taylor mumlade något ohörbart. Jag hade inte ens lagt märke till att hon stod bakom mig.  
Hon lade en filt över mina axlar för att sedan stryka handen över flistyget. Jag omsluts av värmen från filten.  
"Jag känner mig så fruktansvärt dum", sade jag ärligt.  
Hon satte sig på stolen bredvid. "Gör inte det."  
Jag lät ansiktet sjunka ned i mina händer. Taklampans sken var starkare än vad jag var van vid. "Tack för att jag får stanna hos dig."  
"Det är vad bästa vänner gör, inte sant?"  
Jag nickade.   
"Kom, vi går och lägger oss", Taylor ryckte vagt i min arm för att få mig att räta på mig.  
Jag beundrade verkligen hennes vänlighet. Jag kan inte lova att jag skulle vara lika vänlig under samma omständigheter. Men vad visste jag? Hon kanske skulle örfila mig för att jag var pårökt då jag nyktrat till.  
 
Taylor hade tvingat in mig i sin garderoben då hennes mor knackat på vid frukost. Jag tog inte illa vid mig då hennes föräldrar var mycket stränga och fann det helt oacceptabelt att vänner stannar över natten vid misslyckanden.  
Hon bar med sig smörgåsar och annat ätbart till sitt rum och lät mig äta medan hon applicerade sitt smink. Hon sminkade även bort de grå kring mina ögon. Uppmuntrande hade hon klappat mig på axeln och bett mig ignorera honom tills vidare och innan jag tar vägen genom fönstret anstränger mig verkligen för att se övertygad ut.  
 
Nathalie gick mot mig med snabba steg över skolgården. "Vi måste snacka." 
Hon såg allvarsam ut. Hennes vardagliga leende var som bortblåst. 
 
Justin's perspektiv
Murgrönan hade pålitligt täckt ingången till Pugachyov kontor. Den enda anledningen till att jag kunnat urskilja det ena från det andra berodde på den tunna springan som separerade växtens vildvuxna blad. Pugachyov var intelligent men framför allt - respekterad. Med en sådan man räknas alla snedsteg. Hårdhänt fimpade jag cigaretten i min hand genom att dra den längs en gren innan jag lät mig stiga in. 
 
Det här unkna stället hade alltid en tendens att lukta järn. Jag tyckte synd om alla idioter som var tvungna att vänjas vid det.  Efter att ha följt en korridor under en kortare tid väntade jag utanför den slutliga dörren. Oförsiktigt sparkade jag på dörren och svor en långramsa. Väntetiden började gå mig på nerverna. Slutligen öppnades dörren framför mig. Osympatiskt såg jag på mannen som steg fram. Det stod bokstavligen idiot i pannan på honom. Hans ansikte var kritvitt, ett gott tecken på blodförlust. Mannen hade virat sin tröja kring sin vänstra hand. De hade förmodligen kapat ett eller annat finger för honom, eftersom blodet hade färgat tröjan röd. 
 
Jag trängde mig förbi fingerlösa mannen för att möta Pugachyov. Hans dagliga kostym framhävde hans grova drag. Han gestikulerade åt mig att sätta mig. Jag kastade en blick på blodpölen som bildats på skrivbordet för att sedan skaka på huvudet. 
"Jag står." 
Pugachyov såg på mig länge och genomborrande innan han talade. 
"Du har fixat ditt arbete?" 
Hans ryskabrytning var raspig och ormliknande. 
Jag bekräftade hans fråga genom en huvudnickning. Pugachyov tände en cigarr försatt sedan knacka av glöden på sitt skrivbord. Men hans beteende förvånade mig inte med tanke på att han hade flera anställda bara i denna minimala byggnad. 
 
 
 
Pugachyov erbjöd mig en cigarr. "Är Vlamning död ännu?" 
 
Arizona's perspektiv
"Du hade sex med min bror?"  
"Jag ville bara vara ärlig mot dig", började hon. Hennes ögon glänste, trots det starka solljuset. Hon tuggade utav nervositet på sin underläpp, så som hon alltid brukade.  
Ilskan vällde ur mig så kinderna blev alldeles röda. Jag grabbade tag i hennes handled och fick länge hindra mig själv från att gräva ned naglarna i hennes hud. 
"Ärlig?" 
Fortfarande var jag chockad. Nathalie och Jason. Varför hade hon varit så pass lätt på foten och utsatt sitt långvariga förhållande för något sådant?
 
Taylor drog i min tröja och bad mig gå min väg, men det var min sista önskan. Jag hade inte planerat att bli mycket aggressivare. Hon förtjänade inte mycket mer än min genomborrande blick. Under en längre tid hade hon dragit valser, som varit så osannolika att det var skrattretande. 
"Det var det sista jag trodde om dig", sade jag med en hastig huvudskakning i hopp om att såra. Jag syftade framför allt på hennes pojkvän, trots att tanken på min vän och min tvillingbror var mycket motbjudande.  
Hon började återigen upprepa sig men jag bad henne genast att sluta, för att sedan instinktivt lämna henne.
 
 

Jag tänker inte be om ursäkt för den kassa uppdateringen, jag tänker istället förbättra den och visa er att jag faktiskt bryr mig enormt. Var och en av er är speciella. Det är chockerande att man kan älska människor man aldrig träffat, men det är precis vad jag gör. 
Kommentera bae's, trots att ni förmodligen är sura på mig bc updaten och det korta kapitlet ♥

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

24 - Embarrassing Dirty Talk

 
Justin nådde startlinjen och det fanns inget jag kunde göra för att stoppa honom. De lättklädda tjejerna avfyrade startsignalen och bilarna var så småningom ur synhåll. Tyst bad jag till Gud om att slippa bevittna död. Den täta publiken jublade.  
"Ser du dem?" frågade jag Jay då han var längre och kunde se över de flestas huvuden.  
Men han skakade på huvudet. Det krävdes inte många fler minuter förrän det hårda motorljuden anades längre ned på gatan. Redan vid startsignalen hade jag förstått att de mixtrat med motorerna på dessa bilar, vilket skrämde mig. 
Efter att sett efter polisbilar under en längre tid ställde jag mig på tå för att inte missa slutsträckan. 
 
Jay jublade bredvid mig och jag kunde inte avgöra vad som riktigt gjort honom så pass lycklig. Resten publiken jublade också. Motorljuden var inte längre avlägsna, men jag kunde fortfarande inte se på grund av den täta folkmassan. Jag vågade inte heller fråga Jay vad som skett. Därför lutade jag mig mot motorhuven på en av bilarna som förut varit omringad. Dragkedjan på min tröja skrapade mot den gula lacken. Genast sträckte jag på mig och låtsas som det aldrig skett, jag ville inte riskera att bilägaren skulle bli ursinnig.
 
Medan jag stod och lyssnade på jubel och motorljud, trängde ett främmande ljud fram och större del av folkmassan tystnade. "Syrener", viskade jag tyst till mig själv medan det öronbedövande ljudet upprepades. "Polis", skrek någon och sedan började alla röra sig från platsen med hjälp av bilar och andra fordon. Av oerfarenhet såg jag mig om efter en utväg, men inget av dem verkade som ett alternativ på grund av de långa sträckorna. Jag greps av panik och stod mest förvirrad och trampade på stället då jag hörde den bekanta rösten. Jag såg åt hans håll då han slog ut passagerardörren. "Hoppa in."
 
Till en skillnad från mig verkade han erfaren och inte ett dugg panikslagen. På hans order slängde jag mig in mot sätet för att sedan dra igen dörren. "Kör", skrek jag av ren panik.
Bilarna som tidigare stått mycket välorganiserat med ett visst mellanrum mellan vardera bil, hade nu brutit sina mönster och sladdade vansinnigt genom den täta folkmassan för att förhindra att bli stoppade. Då jag ser ned på den accelererande hastighetsmätaren i hans bil befann sig mitt hjärta i halsgropen. Justin däremot var mycket fokuserad och håller blicken fokuserad vid vägen eller backspegeln för att ta reda på vad som skett bakom honom. Jag grep tag om lädersätet medan jag försökte se vad som pågick bakom oss.
 
Polisen befann sig på plats men på avstånd. Den förut folktäta platsen var nu det motsatta. Justin svängde in på en avtagsväg, som förmodligen var slumpmässig. I svängen pressades jag mot fönstret och fick sedan kämpa mig tillbaka till min normala position. Hastighetsmätaren accelererade fortfarande, vilket fick mig ifrågasätta motorns enorma kraft.
"Vi blev av med dem", mumlade Justin, men bara på hans spända käke anade jag att han polisen befann sig nära. Konstant såg han i backspegeln. Vi cirkulerade olika kvarter förmodligen för att vara på den säkra sidan. "Är du okej?" frågade han slutligen. Hans hår var en aning till rufsat och ögonen var lika kalla som is, vilket fick mig ifrågasätta hans vänlighet.
Jag nickade hastigt. "Jag m-mår bra", stammade jag.
För första gången sedan gatutävlingen flinade han. "Du låter inte speciellt övertygande." Eftersom att han hade fullständigt rätt valde jag att inte besvara hans konstaterande.
"Vad gör du?", undrade jag när vi befann oss i en inhägnad.
"Parkerar."
 
Då motorn inte längre var i varv och bilen stod på sin plats halade Justin fram vad jag till en början trott var en cigarett ur sin jeansficka.
"Du är dum i huvudet", sade jag sanningsenligt då han inhalerade röken ifrån jointen i sin hand.
Justin skakade på huvudet. "Du måste sluta vara för upptagen med att leka miss duktig."
Jag stal den rykande jointen ifrån honom utan att ens fundera över vilka konsekvenser det skulle få. Utan att ens så mycket bry sig om Justin's godkännande pressade jag den mot mina läppar för att sedan inhalera. Jag hade stört mig på hans uppnosighet. Det skulle bli att nöje att motbevisa honom tänkte jag, men sedan började istället hosta så oerhört att magen vek sig dubbel.
 
Mina ögon tårades medan jag i ett hjälplöst försök försökte hämta andan. Mycket medveten om att det var genant att bokstavligen hosta upp sina egna lungor med Justin som åskådare försökte jag kväva hostan genom att täcka min mun med hjälp av händerna. Somliga straffar Gud med det samma, tänkte jag.
"Är du ok..." Jag avbröt honom genom att hålla fram ett finger. Vid det här tillfället behövde jag inte hans omtanke.
 
Efter några minuters tystnad valde jag att ta ännu ett bloss, trots att mina inre organ kokade och halsen var uppsvullen.
"Ariz..." Försökte Justin hindra mig, men jag motstred honom ännu en gång. Plötsligt kände jag ett extremt behov av närhet. Länge såg jag på honom innan jag lutade mig fram över utrymmet som skiljde passagerarsätet från förarsätet och min näsa krockade nästan med Justin's. Han protesterade inte, utan smekte en hårslinga ur mitt ansikte. Endast hans andning var hörbar. Jag slöt ögonlocken då de var tunga. Sedan andas jag in doften av honom, vilket påminde mig om förra gången då jag varit lika tätt inpå.
Även fast jag var medveten om att mina hämningar släppt och jag var tvungen att vara försiktig med vad jag hävde ur mig tog jag tillfället i akt.
"Kyss mig", bad jag och putade med läppen uppfordrande.
Redan hade jag glömt hur mycket jag borde hata honom. Jag insåg att jag fortfarande blundade och hade inte riktigt hunnit uppfatta en reaktion hos honom.
 
Jag drog mig sedan undan, medveten om att det var för mycket begärt, men innan jag har hunnit falla tillbaka i sätet tog han mitt ansikte i sina händer och kysste mig, så intensivt att jag tappade andan. Med fingertopparna hårt pressade mot min ömtåliga hud trevade Justin's händer raskt ned för min rygg, slutligen fann han mina knäveck och lyfte sedan över mig till förarsätet. Genast fattade han tag i änden på min tröja och slet den över ryggen på mig, vilket lämnade mig endast i behå. Utan att på något sätt kommunicera sträckte jag mig efter hans gylf.
 
Vartenda drag hos honom var attraktivt, men det var just då han rörde vid min solkyssta kind med baksidan av sin hand då något rörde sig ovanligt fort i bröstkorgen och jag kunde dessutom känna en eller annan fjäril som cirkulerade runt i min magsäck. För tillfället satt vi uppslukade av varandra. Jag i endast behå och ett par byxor och han fullt påklädd. Lite obekväm i min situation drog jag upphetsat i hans t-shirt. Justin gjorde som jag tafatt beordrat och tog avstånd för att sedan dra av sig det tunna plagget. Han var lika muskulös som jag mindes sedan tidigare då jag stött ihop med honom utanför badrummet.
 
Jag följde det förtrollande krucifixet som var intatuerat på hans bröst.
"Det är vackert", sade jag lågmält och inte alls lika målmedveten som förra gången jag talat.
"Du också", svarade han lika lågt.
 
Han lämnade mig alldeles andlös. Jag skulle precis till att öppna munnen för att komplicera situationen och till och med protestera, men han måste sett hur upprörd jag var för hans läppar var återigen mot mina. Kanske trodde han att den invecklade kyssen skulle sudda ut vad han nyligen hävt ur sig, men jag ville inte glömma.
 
I tystnaden kunde jag ana hur en och annan söm sprack då han våldsamt drog i min behå, men det rörde mig inte för tillfället. Det var aningen påfrestande att han var så erfaren. Han fick allt framstå som så enkelt, vilket det inte var för min del. Därför pressade jag honom hårt mot sätet och kysste honom. Och den här gången handlade det inte om försiktighet. Inte alls som förra gången. Han fällde ned sätet och jag lät mina tänder genomborra hans underläpp, vilket verkade vara det enda som krävts för att bända runt oss i sätet.
 
Min nu lössittande behå hängde över axlarna så jag valde att låta den gå. Genast slöts hans nävar kring mina bröst. "Jag älskar dessa", flåsade han andlöst efter den intensiva kyssen.
Vid det tillfället var min sista önskan att rodna så istället knäppte jag upp hans jeans och krånglade ned dragkedjan. Han flinade åt min reaktion och tog sig ur de lössittande byxorna. Min hand gled ned längs hans ryggrad och sedan tryckte jag mig närmare, men det är ändå inte tillräckligt nära så jag klamrade mig fast vid honom. Med mina ben på hans rygg och fingrarna inflätade i hans hår. Och om han ifrågasatt vad jag gjorde hade jag förmodligen skyllt på kylan i bilen, men han sade inget.
 
Han tog sig friheten att nafsa mig emellan brösten, vilket förde mig över gränsen. Mycket längre skulle jag inte kunna vänta. Därför lirkade jag ned hela handen innan för hans kalsonger för att röra vid honom. Trots min brist på erfarenhet måste han gillat vad som skett, med tanke på att han var hård.
"Jag vill ha dig", sade han en aning otydligt.
 
Mitt hjärta började då bulta ännu hårdare i bröstet. Så jag bara nickade och lät honom hjälpa mig av med mina byxor på ett mycket brutalt och ivrigt vis. Med båda sina knän hade han särat på mina ben ytterligare. Justin kramade om mitt innerlår med sin lediga hand. Jag hade svårt att ligga still och tog mig slutligen friheten att lirka ned hans kalsonger en bit över hans rumpa med hjälp av fötterna. Smidigt halade han ned sin underdel ned till knäna och sedan var det bara ett tyg som skiljde oss mellan. Nämligen det tunna spetstyget i mina trosor som bara var i vägen vid det här laget.
 
Utan förvarning greppade han tag i dem för att slita ned dem längst mina lår. Med hans oförsiktighet förstod jag att jag skulle få gå hem utan trosor. Jag kunde känna hur han smekte mig på platsen som precis varit dold. Häftigt drog jag efter andan och skulle precis till att be och böna då han trängde in i mig försiktigt.
 
Det tänjde i mig då han fyllde mig med hela sin längd, vilket var smärtsamt till viss del. Justin stannade upp och lät mig vänjas vid hans storlek, vilket fick mig att vilja röra mig av upphetsning.
"Justin" viskade jag.
 

"Säg mitt namn", flåsade han medan han kysste mig i närheten av mitt öra. Justin bet löst i min öronsnibb och trots att mina hämningar sedan länge släppt var både han och jag medvetna om hur knäsvag jag var inför honom. "Säg det och jag knullar dig hela natten."
Det hettade i mig. Jag kunde känna hur blodet pulserade genom varenda fiber i kroppen, även fast jag förstod att varken han eller jag hade tid till att ligga här hela natten, men det var upphetsande att höra. Så jag stönade hans namn då det kändes behövligt.
 
Hela tiden ville jag ha mer, trots att jag var mån om att jag inte kunde komma mycket närmre. Därför pressade jag mina händer mot hans rumpa för att uppmana honom att öka tempot. När han gjorde som jag kommenderat ville jag skrika hans namn.
"Du gillar det", påstod han mycket andfått medan han stötte i mig ännu hårdare. Istället för att göra klart för honom att vi var ense om den saken hävde jag  ur mig det jag ännu inte kunnat erkänna för mig själv men minst för honom. "Jag gillar dig."
 

Ni förstår inte hur mycket jag skäms över att både skriva och publicera sådana här kapitel, det är så awkward. Dessutom lyckas jag aldrig få till det. Jaja, men med tanke på att det är min andra sexscen ever, så antar jag att jag inte kan överdrivet höga krav på mig själv. 
Jag vill även tacka Marielle, som hjälpt mig med detta. Hon har givit mig ideer och sagt vad jag ska ändra på. Hon är bäst helt enkelt. 
Vill även be om ursäkt för den hemska uppdateringen, men har inte mått så bra på senaste tiden. 
I Love You ♥