Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

39 - SHOW ME

 
Han sparkade till fåtöljen i skinn så att den med en duns föll till golvet. Jag ryckte till då den träffade golvet och en tung klang studsade emellan väggarna. Jag förmådde inte ens att blinka så jag bara svalde och nickade.
 

"Prata, Dezteny!", röt han och hela min kropp skälvde till. Justin var tyst under ett par sekunder. "Ja", svarade jag lågt. Han fnös och plötsligt var sårbarheten i hans röst. "För att jag fucking älskar dig, Dezteny!", morrade han. Han tog några steg fram och föste en hårslinga ur mitt ansikte. "Jag älskar dig", upprepade han i en ton jag uppfattade som låg och lutade sin panna mjukt emot min.

 

 
Justins panna vilade fortfarande vid min på ett sätt som jag fann harmoniskt. Det hade inte spelat någon betydande roll att han svurit eller sagt den betydelsefulla mening med en aggressiv klang. Han sa det. Sa den mening som min mor senast sagt. Ingen har någonsin sagt det efter henne. Ingen. Inte ens mannen som är orsaken till min existens hade sagt det efter henne.
 
Tårarna som kittlade i strupen slog slutligen knut på sig. Jag tog ett djupt andetag för att försöka slå mig loss ifrån knuten. Knuten växte och sedan sökte sig tårarna ned för mina kinder.
"Ingen har någonsin sagt det..." hulkade jag, "inte sen mam.."
Justin hyschade mig och med sina läppar smekte han min panna och placerade därpå en fjäderlätt kyss. Han smekte bort mina tårar och såg mig nästan lite ledsamt i ögonen.
"Jag älskar dig", viskade han sedan med en röst lika mjuk som silke. Jag kunde se det i hans bruna, vackra ögon - han talade sanning. Han kysste sedan vardera kind och upprepade att han älskade mig. Med händerna mjukt placerat emot mina kinder kysste han även hakan och upprepade återigen samma mening. Slutligen kysste han mina läppar.
"Jag älskar dig, Dezteny", mumlade han lågmält emot mina läppar. Jag kunde inte undgå att le igenom tårarna.
"Visa mig, Justin", viskade jag, "visa att du älskar mig."
 
Justin släppte mitt ansikte och lät sina händer falla längs min midja sedan såg han mig i ögonen. Han rörde sig inte under ett ögonblick, han bara stod där och såg på mig med en liten rynka mellan de vackert välvda ögonbrynen. 
"Få det onda att försvinna, Jus..." Han avbröt mig genom att kyssa mig så lustfyllt och ivrigt att jag nästan tappade andan. Med handen på min korsrygg pressade han mig närmre. Hans beröring skickade stötar igenom mig.
 
 
Fortfarande med sina läppar emot mina lyfte han upp mig och bar mig sedan till sin säng som stod placerad bakom oss. Justin la mig mjukt ned på det tjocka täcket. Han lade sig sedan över mig och pressade ännu en gång sina läppar emot mina. Hans läppar utstrålade sån hetta att jag trodde att jag skulle bränna mig vid dem.
 
Justins kyss blev sedan djupare, han smekte min tunga med sin. Hans hjärta slog i takt med mitt då han försiktigt placerade sina händer på mina kinder och kysste mig mjukt. Mitt underliv pulserade i takt med mitt hjärta. Jag lade försiktigt mina händer på hans rygg och fingrade någorlunda med sömmen i änden av hans tröja. Sedan drog jag den över hans rygg, över huvudet. Justin avbröt den intima kyssen för att krångla av sig det snäva plagget. Sedan kysste han mig på kinden och förde långsamt upp mitt linne så en liten del av min mage syntes. Hela tiden såg han mig i ögonen.
 
Jag tog initiativet och drog av mig den och la mig sedan återigen på rygg. Justins smidiga fingrar sökte sig till centret av min bh. De små tryckknapparna släppte efter med ett tickande ljud. Hela tiden log han. Jag famlade över knappen på hans mörka jeans men han ryckte genast undan. Justin bara såg på mig då jag låg där och helt blottade mina bröst men det var så mycket mer än mina bröst jag blottade. Jag blottade även min själ. Justins ögon var mörka, munnen var halv öppen.
"Hur är det ens möjligt att vara såhär vacker?" viskade han hest innan han återigen kysste mig.
 
Det hettade i mig, jag kunde känna blodet pulsera genom varenda fiber i kroppen. Återigen gjorde jag ett försök att knäppa upp hans gylf vilket jag denna gång lyckades med.
"Är du säker på att du vill göra det här?" Han såg mig i ögonen djupt i ögonen. Jag nickade.
"Ja."
 
Han knäppte upp mina jeans och drog sedan långsamt ned dem. Med den högra handen grep han tag om baksidan av mitt knä, så lät han handen glida uppåt längs insidan av mitt lår. Slutligen nådde han mitt ömma parti. Med tummen gjorde han en cirkulär rörelse ovanpå det sträva tyget. Justins läppar snuddade vid huden bakom mitt öra. Hans tunga andetag träffade min öronmussla. Han kysste mig emellan mina bröst och sökte sig sedan ned.
 
"Jag älskar varenda del av dig, Dezteny", sa han lågmält och la sig över mig.
Jag rodnade. Hans händer nådde mina höftben och han krokade fast ett finger på vardera sida runt kanten på mina trosor.
"Hundra procent säker?"
"Ja."
Sedan drog Justin ned mina trosor och jag famlade över hans stånd i ett hjälplöst försök att försöka dra ner hans boxershorts. Justin flinade åt min oerfarenhet och drog ned dem. Han log genuint innan hans höfter tvingade isär mina lår sedan så trängde han in i mig. Jag kände hur musklerna i hans kropp arbetade då han stötte i mig. Han fyllde mig med hela sin längd. Det töjde i mig, vilket var smärtsamt till en viss del.
"Berätta om det gör ont!" stönade Justin tyst alldeles vid mitt öra. Jag slöt ögonen för att låta mig uppfyllas av honom. Han rörde sig långsamt.
 
Justin kysste mig fjäderlätt på pannan. Jag stönade högt då han träffade min g-punkt. Jag placerade båda mina händer på hans rumpa för att uppmana honom att öka tempot. Jag hann precis känna hur han drog efter andan innan jag stönade på grund av den obarmhärtig rytm han funnit.
 
En intensiv känsla växte i mig. Justin trängde sig in i mig en sista gång och fick mig att nystas upp. Sedan for en skälvning genom honom och då fyllde han mig med sin sats.
 
Justin drog sig ur mig och gled långsamt ned vid min sida och gömde ansiktet i mitt hår.
"Du var fantastisk, baby."
 
Där låg vi svettiga och flämtade i hopp om att snart återfå den regelbundna andningen. Regnet smattrade hårt emot rutan. Desto tyngre Justins andetag blev desto säkrare blev jag på att det var så här jag ville ha det, för alltid. Att Justins långa andetag i mitt öra var det enda ljud i världen jag ville vakna upp till.
 
 
Jag grävde ner ansiktet i hennes hår. Det luktade så gott. Ingen av oss sa någonting. Vi bara njöt av närheten. Regnet var det enda som fyllde ut tystnaden. Våra nakna kroppar låg intrasslade i varandra.
 
Jag hade alltid sett på sex som någonting man åtskiljer ifrån kärlek. Tills idag. Förut har sex bara handlat om njutning eller bara en flykt ifrån verkligheten, men idag så var det bara så mycket mer än så. Jag kände det. Jag kände mer än jag kunde uttrycka. Inte bara fysiskt utan psykiskt. Rakt in i hjärtat. Det liksom slog i ett tempo som jag tidigare aldrig känt av. Dezteny var så mycket mer än alla de andra tjejerna. Att säga att jag knullade henne var fel, för det var så mycket mer. Vi älskade. Vi hade ett starkare och intimare band emellan oss. Ett band som växte vid varje beröring.
 
 Precis innan jag helt slukades av sömnen hörde jag Deztenys vackra stämma.
"Justin?" frågade hon väldigt försiktigt. Jag var för trött för att ens få fram ett "ja."
"Sover du?" undrade hon tyst. Jag tog ett djupt andetag. Efter en minut ungefär kände jag hur hennes mjuka läppar kysste våra sammanflätade fingrar. Sedan tog även hon ett djupt andetag.
"Jag älskar dig, Justin."
 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

38 - YOU WONDER WHY

 
"Allt kommer bli bra.", viskade han.

Jag hade nog aldrig hört honom tala så förut. Han lät så ledsen. Det var allt som krävdes för att min underläpp skulle börja darra. Sedan kom floden. Floden med tårar.

Justin drog i min byxlinning för att föra våra kroppar närmre. Han omfamnade mig. Justin vilade sin hand på mitt bakhuvud. Sedan vaggade han mig lätt i sin famn . Det enda hörbara ljud var grenenarna som gnisslade emot rutan och hans långa andetag som kittlade i mitt öra. Sedan viskade han återigen att allt skulle lösa sig och jag trodde honom. Jag trodde honom mer än någonsin.

 

 

 

Justin hade duschat och kom in i rummet med bara en handduk lågt ned om höfterna. Håret var vått i nacken. En enda stor lock bildades av det våta håret som låg levande utspritt över den perfekta nacken. Ryggen och axlarna glänste av minimala glittrande vattendroppar. Han stod stilla och såg ut genom fönstret i vad jag bedömde kanske en halv minut och då han vände sig och såg på mig log jag generat. Justin slog ned blicken utan att besvara leendet. Jag ställde genast mig själv frågan om jag gjort något som i hans ögon inte var lämpligt.

 

"Vad är det?" Justin såg inte på mig. Han fuktade bara sin överläpp med hjälp av tungan.
"Jag skulle uppskatta ett svar."
"Vad tror du det är, Dezteny?", mumlade han lågt och man kunde höra irrationen stiga i hans röst för varje ord han uttalade.
"Mr. Hadden?"

 

Tystnaden som tog plats i rummet besvarade min fråga. Han var sur för något han inte kunde kontrollera. Något inte ens jag kunde kontrollera.

 

"Varför tänker du på det plötsligt?", svarade jag, "allt var ju lugnt i går?"

"Tänk om någon kysst mig? Bara sådär." 

"Har redan hänt" svarade jag och såg ned i marken och kände hur sorgen plötsligt fanns där.
"Jag är ledsen.", svarade han hest och lågt. Han nästan viskade då han insåg att vad jag för några sekunder sagt var sant.
"Nej, Justin. Det är du inte." Min röst var svag och tunn. Tunnare än en synål. Jag kände hur tårarna fyllde mina ögon men jag vägrade att ens fälla en tår. I det här fallet spelade inte mängden någon stor roll, ingen alls faktiskt. Jag vägrade att visa mig svag idag.
"J...", hemtelefonen som låg slängd i soffan avbröt honom. Han gjorde en gest emot soffan av skinn som tecken på att jag skulle svara.

 

Mina fingrar famlade längs det hårda materialet till jag fann knappen.
"Hallå?", mumlade jag.

 

Inget svar. Jag pressade telefonen så hårt emot örat att det inte skulle förvåna mig om skärmen skulle spricka. En evig tystnad hängde kvar. Bara tunga andetag hördes. Andetag som gång på gång träffade mitt öra. Allt var så levande. Personen kunde lika gärna andats i min öronmussla. För det var så det kändes. Jag kände beröringen genom telefonen. Hur hans andedräkt smekte genom min hörselgång. Det skrämde mig. Det fick mig helt enkelt att rysa.


"Hallå?", upprepade jag. Personen i andra änden fnös. Det var som om personen iakttog min reaktion och uppfattade den som rolig, ett skämt.

 

Sedan pep det. Samtalet hade lagts på. Jag behöll telefonen mot mitt öra till Justin återigen kom in i rummet. Jag hade inte ens märkt att han tidigare lämnat det så jag hoppade till.

 

"Vem var det?", frågade han och drog en t-shirt över huvudet.
"Varför bryr du dig, Justin?", viskade jag, fortfarande arg.

 

Han tog några steg närmre. Hans ögon blixtrade till.
"Du undrar varför jag bryr mig, Dezteny?", fnös han med en ton som jag befann som kuslig. Jag bara stod och såg på honom då ilskan växte inom honom.
"Gör du verkligen det, Dezteny? Du undrar varför jag bryr mig.", han skrattade helt utan humor", om vem som ringde? Om dig?"

 

Han sparkade till fåtöljen i skinn så att den med en duns föll till golvet. Jag ryckte till då den träffade golvet och en tung klang studsade emellan väggarna. Jag förmådde inte ens att blinka så jag bara svalde och nickade.

 

"Prata, Dezteny!", röt han och hela min kropp skälvde till. Justin var tyst under ett par sekunder.
"Ja", svarade jag lågt. Han fnös och plötsligt var sårbarheten i hans röst.
"För att jag fucking älskar dig, Dezteny!", morrade han. Han tog några steg fram och föste en hårslinga ur mitt ansikte.
"Jag älskar dig", upprepade han i en ton jag uppfattade som låg och lutade sin panna mjukt emot min.

 

End notes: VÄLDIGT kort kapitel, det kortaste ever! Annars då? Gillar du det eller inte? ♥


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

37 - I BELIEVED HIM MORE THAN EVER

 

"Jag har saknat dig", viskade jag återigen och lät min näsa försiktigt smeka hennes hals. Hon fnissade mjukt. "Du har redan sagt det." Jag log stort. "Det är bara sanningen", mumlade jag och kysste hennes hår ännu en gång. Dezteny förstod att något gått fel idag. Hon smekte mina fingrar och armar tills jag slutligen somnade med henne i min famn.

 

 

 

En höstvind svepte över gatan som var helt ödelagd. Skylten som hängde löst knarrade och gungade långsamt fram och tillbaka i en hastighet av vinden som jag bedömde som kuslig.

 

Ringklockan i mässing som hängde högt i tak anades vagt bakom fönstret med utbuktningar som föreställde bubblor. Det röda ljuset ifrån skylten som blinkade föll mjukt på mitt ansikte, vilket orsakade ett vagt rött sken som lagt sig som en smekning över mitt ansikte.

 

Håret på mina armar reste sig då vinden nuddade mitt bara ansikte. Jag förde en hårslinga bakom mitt öra i hopp om att jag även föste undan min nervositet. Vilket var omöjligt i ett fall som det här. Jag övervägde det länge. Om det enda fotsteget som skilde mig emellan byggnaden och gatan var värt besväret det på längre tid skulle åstadkomma.

 

Var det fel? Absolut inte. I samma stund som jag plötsligt blev beslutsam tryckte jag mjukt till dörren och klev över tröskeln av något utnött träslag.

Dörren bakom mig slöts igen och där stod jag. Utan återvändo. Klockan i mässing klingade då pendeln mötte dess sidor. En vibration spreds igenom min kropp. Jag såg ned på mina skor och försökte finna de ord jag så många gånger repeterat i mitt huvud.

"Dezteny?"

Jag såg upp och fann Mr. Hadden bakom disken. Hans hår låg matt och livlöst över hans hjässa. Han ställde ned glaset i sin hand och stirrade på mig.
"Vad gör du här?", frågade han med en smula sarkasm i rösten.
"J-jag", stannade jag. "Jag vill ha mitt jobb tillbaka", svarade jag då jag bestämde mig för att gå rakt på sak. Han fnös och upprepade. "Jag vill ha mitt jobb tillbaka." Jag stoppade mina händer i fickorna och såg ned på mina skor i skam tills han återigen talade.
"Så du tror möjligen att du kan komma tillbaka hit och be om att bli anställd igen efter vad din pojkvän hotade mig med?", hans läppar formade ett förvridet leende och hans ögon skimrade nu i mörkblått.
"Det funkar inte så, lilla gumman."

Jag nickade hjälplöst. Jag förstod att det var omöjligt att övertala en sådan bestämd man. För stunden miste jag alla de positiva tankar jag tidigare samlat på mig och insåg att det var en dumt att komma hit. Jag vände mig om och skulle precis gå ut igenom den dörr jag nyligen kom igenom

.
"Dezteny.", sa Mr. Hadden. "Stanna."

I samma sekund stannade jag och mitt hjärta med. Jag vände mig om och såg på mannen som stod några meter ifrån mig. Hans ögon blixtrade till i det mörkaste blått då han såg på mig.
"Kom hit.", viskade han. Jag kvävdes av rädsla.
"Det är ingen bra idé, jag måste g.." Han avbröt mig.
"Kom hit."

Vad vill han? Vad händer? Någonstans djupt inom mig lyckades jag samla mod, mod för att ta de steg som skiljde oss i mellan.

Hans ögon glittrade i det hårda ljuset från lysrören. Han tog ett steg mot mig utan att släppa mig med blicken. Ett mörker blixtrade till i hans ögon, det mörka trängde över det blå. Nu stod han nära. För nära. Hårt ryckte han i min arm så jag snubblade närmre. Sedan kysste han mig. Mr. Hadden kysste mig. Jag vred på på huvudet så han inte längre var i kontakt med mina läppar. Hungrigt sökte han min mun på nytt. Allt som tog plats i mitt huvud var hur hans kyss fick mig att tappa andan, den sög luften ur mig.

 

Hans läppar var självsäkert och intensivt pressade mot mina. Den här kyssen kändes bara ytlig. Han fick inte mitt hjärta att slå över dess maximala hastighet. Inte heller fick han mig inte att känna mig matt i knävecken så som Justin. Allt han gjorde var bara fel. Inte alls som Justin.

 

Hans hand for från mina höfter upp till mitt vänstra bröst och kramade om det genom tröjan. Jag famlade med fingrarna över hans bröst men fann aldrig kraften att pressa honom ifrån mig. Han påminde om männen som tidigare tagit på mig då jag var svag. Men alla måste någon gång resa sig upp trotts fallets hastighet eller smäll, så måste man lära sig att resa sig upp och räta på sig. Jag sköt ifrån mig honom så häftigt att han snubblade baklänges då jag åter fann styrkan. "Jag kan inte.", viskade jag. "Rör mig inte."

Mr. Hadden log ett leende som var fyllt med skadeglädje samtidigt som han flåsade intensivt efter kyssen han nyligen delat med sig av. "Du börjar igen på måndag."

 

Jag ville bara vända mig om och skrika att jag inte behövde jobbet eller pengarna. Men det värsta var att jag behövde dem. Mer än någonsin. Jag kunde inte låta Justin försörja mig. Det vore fel hur mycket pengar han än hade så var jag min egen person som skulle betala med mina egna pengar. Jag blundade och bara lyssnade till ljudet då min lilla klack på skon mötte det utslitna parkett golvet i hopp om att min hjärta inte skulle ta ett språng och lämna mitt bröst. Jag öppnade dörren och klockan i mässing klingade återigen till.

 

Justin drog en hand genom sitt lena hår innan han mjukt placerade kepsen på huvudet. En lampa längre in i rummet sken. Det föll mjukt på det hårda stengolvet som alltid var lika iskallt som en igenfrusen åker.

 

Han såg förtvivlad ut, inte alls mjuk så som han brukade. Han såg stressad ut. Jag förstod att han skulle iväg och uträtta något som han själv påstod inte var något speciellt men jag såg hur mycket det tog på honom. Hur tankarna åt honom inifrån.

 

Jag såg hur han tryckte sin mobiltelefon emot örat. Justin visste inte om att jag på längre håll såg på honom eller att jag befann mig i samma rum som honom.
"Hej, babe! Det är jag... Öhm... Jag ville bara tala om att jag måste stic..."
Jag avbröt honom, "jag är här." Han såg på mig med de där nötbruna ögonen som fick mig att drunkna. Ett leende log plats över hans ansikte.
"Åh, jag såg dig inte.", mumlade han och gick sedan emot mig. Jag korsade armarna över bröstet och värmde mina över armar. Han omfamnade mig.
"Du är så kall.", viskade han och gungade mig fram och tillbaka.
"Vart var du, babe? Jag saknade dig."
"Han kysste mig." Justins omfamning blev med ens stel. Han drog sig ur sin egen omfamning. Och han bara såg på mig. Uppifrån och ner inspekterade han mig.
"Vem?"
"Mr. Hadden".

Han stod alldeles stilla. Det verkade inte ens som att han andades. Det syntes hur glimten i hans ögon långsamt dog. Det gjorde ont att veta att det var just jag som kväde det ljus som lyste upp hans vackra ögon. "Kysste du honom tillbaka?"

Jag tänkte efter. Han hade våldsamt kysst mig och jag hade försökt dra mig ur. Men samtidigt hade jag inte funnit kraften att pressa ifrån honom. Gjorde det mig delaktig i kyssen?


"Nej.", svarade jag ärligt. Justin's ögon mjuknade.

Att Justin inte blev arg förvånade mig, men jag antog att det krossade honom inombords att höra hur en annan man lagt sina händer på mig. Hur ledsna vi än var kunde jag inte låta bli att känna mig stolt. Stolt över att Justin inte lät ilskan ta det bästa av honom. Stolt för att han var just min.

"Allt kommer bli bra.", viskade han.

Jag hade nog aldrig hört honom tala så förut. Han lät så ledsen. Det var mer som om han talade till sig själv än till mig. Det var allt som krävdes för att min underläpp skulle börja darra. Sedan kom floden. Floden med tårar.

 

Justin drog i min byxlinning för att föra våra kroppar närmre. Han omfamnade mig. Justin vilade sin hand på mitt bakhuvud. Sedan vaggade han mig lätt i sin famn . Det enda hörbara ljud var grenenarna som gnisslade emot rutan och hans långa andetag som kittlade i mitt öra. Sedan viskade han återigen att allt skulle lösa sig och jag trodde honom. Jag trodde honom mer än någonsin.

 


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

36 - SHE IS MY DRUG

Previous: Då jag läst ut boken och Jazmyn somnat satt jag kvar på sängen och såg på henne. Jag hade saknat henne och min mor mer än jag vågat erkänna för mig själv. Då jag satt där och såg ned på Jazmyns lilla kropp lovade jag mig själv en sak. Varken hon eller mamma skulle behöva leva såhär. Allt det här var mitt fel och jag var den som skulle ställa allt till rätta. Jag skulle ge min syster och mor det liv de båda behövde och förtjänade. Det här var mitt fel. Jag smekte min syster kind och sedan blinkade jag bort tårarna.
 
 

En av ekens grenar skrapade hårt emot fönstret. Ljuset från en gatlykta föll på trädets baksida vilket orsakade långdragna och kusliga skuggor. Platteven med dess vita ram stod på. Rösterna från teven ekade i vardagsrummet. Baslådorna vibrerade. Dezteny låg sovandes på soffstödet med en filt lindad runt hennes ben. Med ett ryck vaknade hon upp ur sin sömn då jag tryckte på tevens avstängnings knapp.

 

"V-vad hände?" stammade hon och gnuggade sig hårt i ögonen. Sedan såg hon på mig med stora trötta ögon.

 

 Jazmyns huvud låg nu mjukt emot min bröstkorg. Mina andetag fick hennes ögonlock att långsamt falla i trans. Dörren knarrade och ett svagt ljus utifrån bländade mig. Min mors kvinnliga figur såg ut som en skugga med ljuset som sken bakom henne.

 

Försiktigt flyttade jag på Jazmyns huvud och reste mig sakta upp. Jag svor lågt då madrassens fjädring knarrade. Jag gick förbi min mor och hon stängde försiktigt dörren efter mig och gick sedan efter.

 

 "Vräkta var det va?" undrade jag med ryggen emot henne. Hennes taniga fingrar snuddade vid min axel. Jag vände mig hastigt om. Hon såg ned på dina hand som om hon bränt sig vid min ilska. Hon rynkade på pannan som om hon brottades med orden men sedan nickade hon bara. 

"Hur kan du göra såhär? Emot Jazzy? Emot dig själv?" morrade jag.
"Jag försöker Justin, jag försöker verkligen", mumlade hon med sorgsna ögon.
"Inte tillräckligt tydligen", svarade jag och sjönk ned i soffan med ansiktet vilandes i mina händer.

 

"Mikes försäkringspengar? Kan du inte använda dem?" frågade jag och såg upp på henne där hon satt på den allt för gamla soffan.
"N-nej, det kan jag inte", mumlade hon.
"Mamma, du måste sluta leva så här!" utbrast jag upprört och gestikulerade med armarna omkring mig.
"Jag vet, Justin! Tro mig, jag vet", hon höjde rösten men den bröts genast av. Hon sänkte huvudet och lät tårarna tränga fram. Jag satte mig bredvid min mor på soffan och lät mig omfamna henne. Hon skakade.
"Jag kan bara inte få fram pengarna", snörvlade hon emot min axel. Min omfamning om hennes skulderblad hårdnade.
"Jag vet", viskade jag lågt. Det var verkligen svårt att höra hennes stela gråt. Jag visste hur sårad hon varit sedan jag stack. Allt var mitt fel. Hennes gråt blev intensiv och stel. Jag bara satt där och omfamnade henne tills hon inte längre hade tårar att fälla.

 

 "Jag ska skaffa fram pengarna", viskade jag beslutsamt. Jag skulle ta hand om min mor och syster. Hon skakade med ens på huvud, "nej, aldrig." Jag greppade tag om hennes axlar och tvingade henne se mig i ögonen."Du kan inte låta Jazmyn växa upp så här." Hon suckade uppgivet. Jag grävde upp min plånbok. Min mor höll ned den under en sekund. Jag mötte hennes blick och långsamt flyttade hon handen ifrån det svarta lädret. Jag rensade pengarna ur min plånbok och gav de till henne. Genast såg hon på mig med tårfyllda ögon. "Det här kommer inte räcka men du får me..", hon avbröt mig genom att omfamna mig hårt. 

"Din far skulle varit så stolt över dig", viskade hon och placerade en fjäderlätt kyss på min panna. 'Nej det skulle han inte' tänkte jag med sammanbitna käkar. Det var på grund av honom som jag hade lämnat henne och Jazmyn. Han hatar mig nu och kommer alltid att göra.

 

"Justin?" undrade Dezteny försiktigt med sina vackra, blåa ögon som jag hade saknat så mycket under de senaste timmarna. Även när jag, som nu, kände mig alldeles frusen inuti kunde de där ögonen värma mig och smälta isen som var lika gigantisk som ett isberg. Jag ville inte göra något annat än att hålla om henne nu. Hon var som min enda drog, ju längre jag gick utan henne, desto sämre mådde jag. Hon var den enda som kunde fixa mig.

 

"Har något hänt?" frågade hon plötsligt oroligt. Hon kunde alltid ser när något var fel. Trots allt visste jag inte om jag kunde tala om vad som skett. Jag behövde själv komma på ett sätt att skaffa fram pengar och hon var den sista jag  ville belasta mina problem på. Dezteny hade för mycket medkänsla för att klara av att höra av som tidigare hänt. Att belasta henne med mina familjeproblem hade varit fel. Jag visste även att hon hade problem. Jag ville inte att hon skulle addera på mer till den listan.

 

Något jag ville veta var vad som tidigare hänt henne. Hennes blåmärken var nu knappt synliga, det anades vagt något som tidigare gått i färgen lila. Om jag hela tiden belastade henne med mina problem så skulle hon aldrig få chans att öppna upp sig för mig med hennes. Jag ville skydda henne och just nu var det bättre om hon inte visste mer än hon redan gjorde. Hon visste det nödvändiga. Jag behövde att tänka, tänka på hur jag ska få fram det där jävla pengarna men morgondagen stod fri. Det enda jag ville göra just nu var att krypa ner i sängen med Dezteny. Jag behövde känna hennes värme och kärlek även fast jag ibland brände mig vid de känslor hon åstadkom.

 

"Ingenting", svarade jag och ryckte på axlarna. Hon höjde ett perfekt format ögonbryn  då jag tog av mig min T-shirt och mina svarta jeans. Hon iakttog mig då jag sjönk ned i soffan bredvid henne.
"Seriöst, Justin?" hon smekte försiktigt mitt ansikte jag jag lutade mig in i hennes beröring.
"Jazmyn hade svårt att somna", ljög jag.  Hon förstod att jag ljög och jag hatade att behöva göra det men hon sade inget. Det var jag tacksam för. Jag älskade att hon alltid förstod vad jag behövde.

Jag förde henne närmre mig och omfamnade henne. Jag placerade en lätt kyss på hennes nyckelben, längs med hennes hals och slutligen kind.
"Jag har saknat dig", mumlade jag med huvudet i hennes hår. Hennes lilla hand hittade min och flätade samman våra fingrar och kysste mina knogar med sina mjuka rosiga läppar. Jag slöt ögonen. Jag älskade hennes läppar på min hud och kände hur hela jag slappnade av i hennes omfamning. Jag strök med tummen över hennes fingrar och kysste hennes hår.

 

"Jag har saknat dig", viskade jag återigen och lät min näsa försiktigt smeka hennes hals. Hon fnissade mjukt. "Du har redan sagt det." Jag log stort. "Det är bara sanningen", mumlade jag och kysste hennes hår ännu en gång.

 

Dezteny förstod att något gått fel idag. Hon smekte mina fingrar och armar tills jag slutligen somnade med henne i min famn.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

35 - ONCE UPON A TIME

 
Previous: "Jag brukade prankade honom när han var yngre. Det var kul att se honom springa till mamma utan att få någon riktig respons", han andades ut. Jag kysste honom mjukt på halsen men min ena hand sammanflätad i hans nackhår. "Han lärde sig fort att han inte fick någon medkänsla av mamma och prankade tillbaka", fortsatte han leendes. Jag nickade. Glad för att han för en gångs skull tänkte tillbaka på Jaxon med ett leende.

 Under mitt ben kände jag en plötslig vibration. Justin flyttade mjukt undan mitt ben och tog upp mobiltelefon ur sin ficka. Han höjde ett ögonbryn då han skådade skärmen. Jag såg på honom då han drog med pekfingret över mobilen och besvarade samtalet. 

"Justin", svarade han tvekande. 
"Jazmyn?" undrade han och en glimt av förundran tog plats över det vackra ansiktet. Han drog en hand genom det mjuka håret och pressade luren närmre örat. "Jag kommer, prinsessan." 

 

 

Jag greppade tag om det rostiga handtaget. Då jag slöt min näve mötte kylan mina fingertoppar. Den tunna dörren av trä avslöjade min mors gråt. Ilskan steg inom mig då jag hörde Mikes röst. Med hjälp av tungan fuktade jag min underläpp och klev sedan över tröskeln. Den tunna dörren sluter sig bakom mig med en tung klang. En våt fläck bildades på hallmattan efter mina skor.

Jag såg hur min mor slöt sina armar kring Mikes nacke och viskade att det skulle lösa sig. Han stötte bort henne. Hennes rygg träffade hyllan bakom henne och hon vred sig om i smärta. Det skramlade och krasade då sakerna som stått placerade på hyllan träffade golvet.

Ilskan kokade i mig. Ingen rör min mor och kommer undan med det. Speciellt inte idioter som Mike.

Mike höll upp ett papper framför näsan och pekade på en rad jag inte såg eftersom att det var i utkanten av mitt synfält.
"Din morsa har blivit vräkt", morrade han. Hans ögon svartnade. Hans pupiller trängde över det havsblå. "Hyresgästen åläggs lämna bostaden på grund av obetald hyra."

Jag placerade båda mina händer på hans bröstkorg och knuffade till honom. Han vacklade baklänges.
"Du rör henne inte", spottade jag. Med förakt i ögonen såg Mike på mig och sedan på min mor.
"Jag sticker, jag kan inte gå ut med någon som du", mumlade han och pekade på henne.
"Ska du låta honom prata med dig så där?" frågade jag förtvivlat min mor. Hon skådade sina händer utan att säga något.


"Jag pratar hur jag vill med den horan", flinade Mike. Jag knuffade honom över träbordet. Det krasade då blomvasen som stått på bordet träffade golvet. Då Mike mötte marken sparkade jag honom i sidan. Jag höjde en näve och siktade på hans näsa. Då min näve träffade möttes mina knogar av blod. Min mor drog i min jacka och bad mig att sluta. Slutligen lyckades hon föra mig ifrån sin sambo.


"Sluta, Justin sluta!" skrek hon och höll oss i sär. Mike tog sig ur hennes grepp och placerade sin näve i mitt ansikte. Jag föll, slog i golvet. Fick armen under mig. Jag kände smärtan från handleden och axeln. Han grenslade mig. Slog mig i ansiktet tills min mor ryckte bort honom. Han reste sig upp på de darrande benen och följer handflatan längs väggen. Utan att säga ett ord lämnade han huset.

 

Då ilskan tagit det bästa av mig hade jag glömt vem som befann sig i rummet. Vem som ringt hit mig. Jazmyns ögon var röda av gråt. Hennes kinder glänste i mörkret. Med händerna för öronen såg hon ned på sina knän och grät. Shit.
"Jazmyn", mumlade jag. Då hon såg upp var hennes ögon fyllda med rädsla. Att hon var rädd för mig var det sista jag ville. Hon var den som många gånger fått mig inse att jag aldrig dött på insidan, samma dag som Jaxon dog. Då jag känt mig helt jävla kall inombords, värmde hon mig. Hon hade varit den personen som fått mig att inte ge upp. Jag var tvungen att vara kvar och skydda henne och mamma. Men en del av mig dog den dagen och jag ville inte att hon skulle sluta upp som jag. Att hon skulle förlora sig själv. Som jag gjort förr. Som vi förlorat Jaxon.

 

"Det är okej", viskade jag mjukt. Hon bara såg på mig med sina tårfyllda ögon. "Kom hit, prinsessan." Jazmyn släppte fästet kring sina öron. Hon såg på mig. Släppte inte min blick.
"Det är lugnt. Jag är här, ingen kommer att göra dig illa", viskade jag och gjorde en gest till mina armar. Hon placerade sina knän under sig och såg på mig.
"Kom hjärtat", upprepade jag lågt. Hon kröp långsamt fram till mig och jag omfamnade den lilla kroppen. Hon skakade. "Det är okej, Jazzy", jag vaggade henne långsamt i min famn. Hennes tårar blötte ned min axel. "Det är över nu."

 

Min mor iakttog mina långsamma rörelser. Hennes ögon var röda av pressen att inte fälla några tårar. Jag förstod att hon inte ville skrämma Jazmyn då hon redan var vettskrämd. Hon ville inte att Jazmyn skulle torka hennes tårar. Att hon skulle fråga vad det var. Jag lade en hand på Jazmyns bröstkorg och kände hur hennes hjärta slog så hårt i min hand. Jag omfamnade henne hårdare. Vaggade henne till hennes gråt avtog. Sedan lyfte upp henne.

 

Med ena foten slog jag upp dörren till vad jag trodde var hennes rum. Försiktigt satte jag ned henne på det kalla golvet. "Gå till ditt rum, sweetie. Jag kommer snart", viskade jag då jag insåg att jag var i fel rum. Det var inte i Jazmyns rum jag befann mig i.

 

En stark förnimmelse av instängt lukt trängde in genom mina näsborrar. Jag blickade ut över det lilla utrymmet där endast en säng och en byrå stod. Sängen var obäddad. Jag anade vagt de mörkblåa lakanen. Kuddarna låg i en enda röra som tecken på att någon legat där. Kläder låg utspridda på golvet. Jaxons kläder. Jag stelnade till och kunde inte andas för en sekund. Rummet såg precis ut som det gjort innan olyckan.

 

Försiktigt gick jag fram till byrån. Ett tjockt lager med damm låg placerat över den. En ram stod placerad på hyllan. Samma fotografi som Dezteny frågat om. Ett tjock lager med damm låg över glaset som som skyddade fotografiet. Med skakiga fingrar borstade jag bort dammet. Bilden på mig och min bror blev genast synlig. Vi hade armarna placerade över varandras axlar och man kunde riktigt känna hur solen smekte våra ryggar. Mitt hår var blekt av solen och tonen på min hud var mörk. Vi båda log stort.

 

Solen strålar gjorde att de tunna sandkornen glittrade. Likaså havet. Det brände på min bara rygg. Då och då sköljde en kall bris över mig. Ljudet av vågor som träffade sanden fyllde min trumhinna och skratt ifrån yngre barn hördes.
"Justin och Jaxon stå nu still så vi kan ta en bild", skrattade min mor. Då hon höjde kameran vände sig Jaxon om.
"Jaxon, vad gör du?" frågade hon irriterat och puttade upp sina solglasögon en bit upp på näsan.
"Fixar håret", svarade han seriöst. Både min mor och jag skrattade. Jaxon vände sig om och placerade sin arm över min axel. Sekunden innan hon pressade ned knappen rufsade jag till hans hår. Det klickade till och bilden var tagen. "Din jävel", skrattade Jaxon och sprang efter mig i den varma sanden.
"Jaxon Julian Bieber", skrek vår mor bestämt. "Vårda ditt språk."

 

Jag svalde då tårarna samlade sig som en klump i halsen. Allt här var oberört. Ingen hade satt sin fot här efter Jaxons död. Min mor hade inte sålt möblerna. Inte slängt hans kläder. Allt var kvar. Men han var inte det.

 

Jag lämnade rummet och gick in i Jazmyns rum. Skenet av lampan på sängbordet speglades av på den gråa väggen. Hela rummet lös upp i ett eldfärgat sken. Jazzy låg i sin lilla säng och hade dragit upp täcket ända till hakan. Då jag långsamt öppnade dörren lös skenet utifrån upp rummet under en sekund. Det såg ut som om hon sov. Jag vände mig om, på väga att gå ut för att inte väcka henne när jag hörde Jazmyns lilla röst säga, "snälla gå inte Justin." Förvånat vände jag mig om.
"Självklart inte, prinsessan", svarade jag. Madrassens fjädring knarrade då jag satte mig på utkanten av sängen. "Justin kan du läsa för mig?" frågade hon mig. Jag såg att hon fortfarande var rädd. Jag nickade och och log mjukt åt henne. Hon räckte mig en bok som jag tog emot. Sedan bäddade jag om henne. Jag kysste hennes panna och öppnade sedan den tunna boken. "Det var en gång..."

 

Då jag läst ut boken och Jazmyn somnat satt jag kvar på sängen och såg på henne. Jag hade saknat henne och min mor mer än jag vågat erkänna för mig själv. Då jag satt där och såg ned på Jazmyns lilla kropp lovade jag mig själv en sak. Varken hon eller mamma skulle behöva leva såhär. Allt det här var mitt fel och jag var den som skulle ställa allt till rätta. Jag skulle ge min syster och mor det liv de båda behövde och förtjänade. Det här var mitt fel. Jag smekte min syster kind och sedan blinkade jag bort tårarna.


Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Talkin'

TRAILER

 

Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: A Thousand Miles From Happiness ☑

34 - MISTAKE OR NOT

 
Previous: Då jag såg på Justin satt han med en cigarett i mungipan. Han drog in ett bloss och som han sedan blåste ut genom fönstret och lät sedan röken separeras i vinden. 
"Tack", viskade han utan att se på mig. Han fimpade cigaretten i vinden och slängde sedan ut den genom bilfönstret. 
"För vad?" viskade jag hest. Han släppte blicken från vägen och såg på mig för första gången sedan vi lämnat lägenheten. 
"För att du fortfarande är kvar." 
 
 

Månen avspeglades i den svarta lacken. Himlen var stjärnfri och majestätisk då den marinblåa färgen tog plats över himlavalvet. Ljuset från en gatlykta föll på utkanten av Justins märkesskor. Röken ringlade ur hans mun likt en vettskrämd skallerorm. Förtvivlat och hårt sög han på cigarettens ände. Han lutade sig emot bilen. Ett krasande ljud framkallades då dragkedjan på hans skinnjacka mötte billacken.

 

"Kom", viskade han med bitterhet i sin röst. Sorgen jag hörde i hans röst fick mig att tveka, att bara vilja gå in och lägga mig. Jag hatade att se honom så här.
"Kom", upprepade han ännu en gång och tog ett grepp om min handled och drog mig närmre. Fortfarande lutad emot bilens passagerardörr.

 

Hur hårt jag än föll för honom så var han skrämmande. Justin hade avslöjat stor del av sitt förflutna men han var fortfarande en gåta. En olöst gåta. Jag ville lösa honom och där över hjälpa honom.

Men jag hade heller släppt in Justin. Det var forfarande en del han inte visste om mig. Han visste det men han väntade på mig. Lät mig berätta när jag var redo. Men just nu ville jag inte, jag vill inte tynga ned honom med mina problem. Jag ville hjälpa däremot honom att lösa sina.

 

Glöden från cigaretten lyste mystiskt i mörkret. Han pressade ännu en gång cigaretten hårt emot sina rosiga läppar men släppte mig inte med blicken. I den sekund måste ha sett igenom mig. På det sättet bara han kunde. Han måste sett den förtvivlan, bitterheten och sorg jag innerst inne bar på. Justin förde sina läppar närmre så han försiktigt berörde min underläpp med sin överläpp.
"Andas in", hans röst var nedstämd och hes. Justin viskade nästan. Han andades ut. Jag särade då på läpparna och tog emot den rök som ringlade ur hans mun. Det sved då röken invaderade min strupe. Justin förde en hårslinga ur mitt ansikte då han såg att mina ögon tårades. Sedan kände jag mig själv slappna av.
"Känns det bättre?"

 

Jag sjönk ned i soffan bredvid Justin. Han såg ned på sina händer och rynkar pannan som om han brottas med sina tankar.
"Du kan prata med mig", viskade jag försiktigt till honom. Då han såg upp på mig såg jag hans ångerfulla ansikte. Han såg ut som ett barn. Orden kom snubblande.
"För en sekund trodde jag faktiskt att det skulle lösa sig", han fnös.

Jag satt tyst och lät honom prata utan att jag avbröt eller störde honom med något av mina argument.
"Jag trodde att de kanske skulle acceptera mig och glömma mitt misstag." Han såg inte åt mig, han bara skådade sina händer.
"Att åka dit var ett misstag", skrattade han alldeles utan humor. Jag skakade på huvudet.
"Det var inget misstag. Du fick träffa din mamma igen. Som däremot älskar dig och accepterar dig. Du fick träffa din lillasyster igen, som också älskar dig. Jag vet inte riktigt vad som hände på slutet men en sak är säker", jag tog ett djupt andetag. "Din mamma var överlycklig för att du hälsade på. Jag kunde se att både hon och din lillasyster hade saknat dig. Mycket!"

Jag visste att tankarna virvlade runt i huvudet på honom efter dagens händelser. Jag visste också att han inte var redo att prata om det än. Därför valde jag att inte ta tvinga honom till att säga någonting. Han fick berätta för mig när han var redo. Så som jag skulle.

 

Han såg på mig med så mycket kärlek i det ögonblicket att jag nästan blev tårögd. I just det ögonblicket skulle jag ha gjort vad som helst för att fördärva hans sorg.

 

En lust träffade mig hastigt, som en kula i axeln. En lust av att röra vid honom. Att trösta honom. Att lägga min hand över hans där den vilar på hans lår bara några centimeter ifrån mig. Justin satt så nära att jag kunde känna lukten av hans schampo.

Jag lutade mig fram och smekte hans ansikte med hjälp av ryggen på mina fingrar. Tiden stannade. Jag kunde höra hur hans hjärta bankade i bröstkorgen. Av ljuden till hans hjärtslag ser jag in i hans sorgsna ögon. Jag täpper till hans läppar med mina, försökte dela all den kärlek jag kände i en enda kyss. Hans mun var het, så levande. Han fick mig känna det i varenda ådra. I varenda andetag. Hans tunga letade sig in mellan mina läppar och mötte min, de brottades i mjuka rörelser.

 

Jag avbröt kyssen och placerade mina ben över hans. Han lade sin hand över mitt lår och lät fingertopparna möta det sträva jeans tyget. "Berätta om honom. Jaxon", viskade jag och drog fingrarna genom hans hår.

 

Att tala om Jaxon var samma sak som att trycka till ett gammalt blåmärke. Men kanske var det vad han behövde? Att få tala om tyngden som tränger ned honom kanske får vikten att lätta.

"Det enda... jag har kvar från honom är min klocka", han såg ned på sin guldklocka som satt runt hans vänstra handled. "Jag fick den av honom på min födelsedag bara några veckor innan olyckan", ett sorgfyllt leende spreds i hans ansikte.
"Det är det dyrbaraste jag äger", viskade han sanningsenligt. Jag smekte försiktigt hans vänstra hand och han flätade samman våra fingrar. Han tog sedan ett djupt andetag. "Jaxon var..." han log, denna gången alldeles utan sorg. "En yngre kopia av mig."

Jag kysste honom längs hans käklinje och lämnade små blöta spår längs hans kind. Han såg inte på mig.
"Jag brukade prankade honom när han var yngre. Det var kul att se honom springa till mamma utan att få någon riktig respons", han andades ut. Jag kysste honom mjukt på halsen men min ena hand sammanflätad i hans nackhår. "Han lärde sig fort att han inte fick någon medkänsla av mamma och prankade tillbaka", fortsatte han leendes. Jag nickade. Glad för att han för en gångs skull tänkte tillbaka på Jaxon med ett leende.

 

Under mitt ben kände jag en plötslig vibration. Justin flyttade mjukt undan mitt ben och tog upp mobiltelefon ur sin ficka. Han höjde ett ögonbryn då han skådade skärmen. Jag såg på honom då han drog med pekfingret över mobilen och besvarade samtalet.
"Justin", svarade han tvekande.
"Jazmyn?" undrade han och en glimt av förundran tog plats över det vackra ansiktet. Han drog en hand genom det mjuka håret och pressade luren närmre örat. "Jag kommer, prinsessan."