Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

18 - Ur pussy's the only thing smooth

 
Justin's läppar var så sensuella mot mina, han kysste mig som om jag vore ömtålig. Mycket försiktigt lade han sina händer på mitt bakhuvud och pressade mig närmre. Jag fick hela tiden arbeta med benen för att hålla mig ovanför vattenytan därför var det ren lättnad då han höll mig. 
"Jag är ledsen," Justin mumlade det vagt i mitt öra, ånger spetsad i hans ord. Jag bara nickade, för stel att säga något annat. Fortfarande var jag besviken på gårdagen, men trots det så ville det inte sluta rycka i mina mungipor. 
 
Ingen's perspektiv
"Alright, man. Vi gör det här smidigt och fucking flytande, hajar ni?"
"Man, det enda som är flytande och smidigt är din pussy."
Justin gjorde inte en grimas, trots den ironiska kommentaren. Han trummade hårt på ratten medan han sneglade på sin vän i backspegeln. 
Darian som påstods vara mycket erfaren grimaserade i avsmak, medan han fingrade på vapnet i sin hand. 
"Ey, tyst!" Bryton som satt jämte Justin avbröt konversationen som nyss var påbörjad.
Bilen de länge väntat på passerade den smala inhägnaden där deras egen bil stod parkerad. Den var omöjlig att se i den kolsvarta natten, vilket gjorde det smidigare för killarna att följa deras byten. 
"Så ska det se ut. Keep moving, bitches", väste Darian likt en orm då han iakttog den fläckfria lacken på motståndarnas bil passera. 
 
Långsamt pressade Justin ned gaspedalen för att följa efter dem. Med blicken fokuserad vid deras bil tryckte han med avsikt på en knapp som orsakade att alla de skymda bilrutorna rullade ned.
Bilen framför dem svängde in på en avsides väg. 
"Låt leken börja", sade Bryton en aning sarkastiskt då han laddade sitt vapen. 
 
 
 
Darian i baksätet krånglade sig halvvägs ut ur fönstret. Mycket orädd satt han med ryggen och huvudet utanför bilfönstret. Med en hand placerad på ovansidan av bilen siktade han på däcken som tillhörde den andra bilen. Darian tryckte av. Han hade siktat i precision då det orsakade punktering. Innan de hunnit öka farten siktade han smidigt på andra bakdäcket och träffade lyckligtvis även då.
 
Det var avståndet mellan bilarna som gjorde detta möjligt då de smugit lika tyst som en nattkatt bakom deras fiender. Om avståndet hade varit mindre hade de sedan länge märkt dem. 
 
De lufttomma däcken skrek mot asfalten. Justin pressade foten hårt mot gaspedalen för att komma i kapp. Med ett leende på läpparna såg han på killarna i den andra bilen för att sedan meja in dem i en av containrarna som stod placerade avsides den smala gatan som de körde på. Motståndarnas bil träffade det väntade föremålet. Ljudet av plåt som formades efter den stora gröna metalllådan och glassplitter som träffade asfalten hördes tydligt i den dunkla natten.
 
"Oh yeah", jublade Darian då Justin bromsade in. 
Justin kände sig fortfarande inte redo för att släppa ungdomarna. Han ville inte ta död på det roliga. Han öppnade bildörren för att stega fram till bilen som nu var förstörd. 
 
Justin slängde upp dörren på förarsidan då han insåg att personen han sökte inte funnits i bilen. De hade lurat honom. Medan Justin's vänner sökte igenom bilen kände han själv hur hans inre organ kokade i ilska. Han greppade tag om föraren som log upp till öronen, förmodligen mycket medveten om vad han orsakat. Han var något år äldre än han själv, men ändå valde Justin att fullfölja det han påbörjat. 
"Var är Marco?" röt Justin medan han pressade vapnets hals mot främlingens huvud.  
 
Arizona's perspektiv 
Några få stearinljus brann uppe på en dunkelbyrå, troligen var den mycket gammal. Ljusen gav ett milt sken över de aprikosfärgade tapeterna. Konturer av leksaker som nallebjörnar bildade skuggor på väggarna. Jag iakttog kvinnan med axellångt hår. Hon omfamnade barnet i sin famn. Barnet bar rosa, vilket förmodligen betydde att det var en flicka. Hon nästan dansade runt i cirklar med barnet i famn, men flickan slutade aldrig gråta. Modern använde leksakerna runt om i rummet, men ingenting verkade riktigt fungera då barnet var för gammal för att amma. Hon mutade med en flaska, men gav slutligen upp. Hon fortsatte cirkulera runt i rummet. Vad som tycktes vara fadern gjorde entré. 
"Han sover", viskade han ömt. 
Modern nickade och fortsatte vagga sin dotter i sin famn. 
 
Ett brak fick mig rycka till. Kylan smög in i rummet, vilket framkallade gåshud hos mig. Jag förstod genast att kylan kom ifrån fönstret. Jag drog täcket över min näst intill bara kropp för att inse att inga levande ljus värmt upp rummet, det fanns inte heller någon moder som vaggade sitt barn. Länge såg jag upp i taket för att minnas att min nacke gjorde fruktansvärt ont i denna position. Smidigt vände jag sida på kudden för att njuta av svalkan trots att resten av rummet var mycket kallt. 
 
Jag kisade mot gestalten som inträtt. Han bar den askgrå luvtröjan han använt tidigare, men i övrigt var hans klädsel helt kolsvart. Då jag gnuggat sömnen ur mina ögon såg jag att han var mycket ilsken. Flera rynkor hade bildats vid hans ögonbryn, mungiporna var nere. 
"Justin...", mumlade jag sömndrucket. "Vad gör..." 
Med ett finger över läpparna hyschade åt mig på ett sätt jag befann som vänligt. "God natt, Arizona."
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Väldigt kort kapitel! Kommentera! ♥
Tusen tack till både Marielle som är världens bästa och till er som kommenterade så otroligt bra på förra kapitlet, helt underbara är ni.
Jag älskar älskar älskar badboyscener om jag kunde skriva de hela dagen så skulle jag defintivt. 
Men varför tror ni att Arizona drömmer så konstigt för? & vem är Marco? 
 
Q: Har ni sett believe movie och i så fall vilken del var bäst? 
A: Avalanna scenen och precis som Marielle säger här bredvid "den bortklippta scenen där de diskuterar hans tatueringar."

Comments
Anonym säger:

Älskade avalanna delen

Postat: -


Anonym säger:

Jätte bra!! Älskar det
Aa såg den på premiären och allt. Skolkade för att se den hahah
Åh grät så mycket att folk kollade, sen gjorde jag sådana awkward ljud hela tiden också. Typ sånna gris ljud hahah

Postat: -


Emelie säger:

sjukt bra !! :)

Postat: - URL/Blogg: http://emelajzaan.blogg.se


fanny säger:

Åh spännande med drömmarna men undra vad dem kan betyda!
Marco kanske är en av deras större fiende.
Men aa allting var iaf jätte bra!!!;)

Postat: -


Emelie säger:

Sjukt bra! Drömmer hon om sin framtid eller sitt förflutna???
S: Älskade Avalanna-scenen sjukt mycket. Den väckte så mycket känslor!
Har jag missat något? Var hittar man den bortklippta scenen? För den va inte med i filmen eftersom den va bortklippt va? Hahaha ;)

Postat: -


Camilla säger:

Shit vad perfekt!! <3 svar: alltså....vad svårt...ja, jag kollade på filmen, den var asbra hela filmen igenom, men vilken favorit scen jag hade blir ett svårt val...alltså jag älskade allt bokstavligen. Jag vet inte... Om jag måste välja blir det väl Avalanna scenen :)

Postat: -


Anonym säger:

Sjuuuukkkt braaaaa

Postat: -


amanda säger:

Åh spännande att få läsa mer om det här! Undrar verkligen vad det där var för dröm :D

Postat: - URL/Blogg: http://liindstrand.blogg.se


Anonym säger:

Underbart som vanligt!! :D

Postat: -


Elsa säger:

Sjukt bra ;)

Postat: -


Erika säger:

Sjukt bra kapitel! Har verkligen ingen aning om varför hon drömmer konstigt eller vem Marco är, är jättespänd inför kommande kapitel nu!

Såg Believe på bio men har inte sett den sedan dess för väntar tills den kommer på dvd sååå minns inte så jättemycket från den tyvärr :/

Postat: - URL/Blogg: http://jbiebznovell.blogg.se


Biebzters säger:

Åh helt otroligt bra!

Avalanna delen, och början då han spelade piano :P

Postat: - URL/Blogg: http://biebzters.blogg.se


Anonym säger:

Kan knappt vänta till nästa del kommer ut :)))

Postat: -


Jasmine säger:

Sååå braa!!😍

Älskade allt i filmen så det är svårt att välja..😌
Det känns som att hon drömmer såna drömmar för att hon är adopterad och ser sig själv med sina riktiga föräldrar. Fast vad vet jag💗

Postat: -


Jasmine säger:

Sååå braa!!😍

Älskade allt i filmen så det är svårt att välja..😌
Det känns som att hon drömmer såna drömmar för att hon är adopterad och ser sig själv med sina riktiga föräldrar. Fast vad vet jag💗

Postat: -


Ylva säger:

As braaa uh🙌😍

Postat: -


Linda säger:

grymt tjejen!

Postat: - URL/Blogg: http://Nattstad.se/lindablom


Anonym säger:

Så jääävla bra. Detta är nog bara början på något helt underbart. =) Du kan detta, och behöver absolut ingen hjälp. Denna novell kommer slå i skyarna. =D

Postat: -


Celebnovell säger:

Här var det mer action i det hela än förra kapitlet vilket jag gillade. Dock slår nog inget kapitel 17. :P♥
Sjukt bra kapitel och längtar mer än allt annat till nästa.

Sv: Avalanna delen omfamnade verkligen mitt hjärta. Gråter alltid floder vid den stunden.

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/


anonym säger:

Du är med i pollcode!
http://poll.pollcode.com/53427583

Postat: -


Anonym säger:

Nästa tack snälla så grym du är! Och den lilla snutten du la upp på insta får mig att vilja ha nästa kapitel ännu mer 😭

Postat: -


Becca säger:

Det var evigheter sen jag var inne här, så jag tänkte att det äntligen var dags nu, haha, och det ångrar jag verkligen inte. Du levererar lika bra som alltid!

Du är som gjord för att skriva sådana här scener, det var såå spännande. Satt som på tusen nålar när jag läste och fick gåshud för att det var så bra.

Har en känsla av att drömmen har något Ari och Jason, då det var en flicka och pojke som verkade vara tvillingar, men vad vet jag? Även den delen var spännande och nu virvlar tusen frågor i mitt huvud, och jag kan endast få svar på dem genom att fortsätta läsa, vilket jag definitivt ska göra.

Du är grym Emmsi❤

Postat: - URL/Blogg: http://bieberheaven.blogg.seSkriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback