Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

19 - Sucker

 
Smidigt vände jag sida på kudden för att njuta av svalkan trots att resten av rummet var mycket kallt. Jag kisade mot gestalten som inträtt. Han bar den askgrå luvtröjan han använt tidigare, men i övrigt var hans klädsel helt kolsvart. Då jag gnuggat sömnen ur mina ögon såg jag att han var mycket ilsken. Flera rynkor hade bildats vid hans ögonbryn, mungiporna var nere. 
"Justin...", mumlade jag sömndrucket. "Vad gör..." 
Med ett finger över läpparna hyschade åt mig på ett sätt jag befann som vänligt. "God natt, Arizona
 
Solens strålar trängde in genom den vidöppna persiennen. Det var inte alltid underbart att vakna till vill jag lova. Speciellt inte då du vaknar alldeles uttorkad. Mina läppar var torra och då jag med tungan fuktar den känner jag blodsmak, munnen är lika torr som den afrikanska öknen. För några sekunder övervägde jag att fixera ned persiennen och stänga ute solen då Justin ännu inte hade vaknat, men bestämde mig sedan för att jävlas och ställde istället upp fönstret. Efter gårdagens sömnbrist förtjänade han det. 
"Varsågod", viskade jag sarkastiskt och sneglade maliciöst på honom där han log och sov.
 
Jag lämnade sovrummet för att några sekunder senare träda in i badrummet. Golvvärmen var igång, vilket fick det behagligare att gå på kakelgolvet. Jag speglade mig i den minimala badrumsspegeln med stänk av intorkade tändkrämsfläckar. Inom loppet av en sekund  insåg jag att mitt hår påminde lite om ett smörpaket. Hade någon under natten schamponerat mig med smör eller hade jag själv slösat med håroljan? 
"Morgon, ljuva morgon", huttrande jag medan jag steg in i duschen, trots att jag hatade morgonduschar hade jag inget val. För att bli piggare justerade jag hela tiden värmen. Hela tiden varierade jag mellan kyla och värme. 
 
Jag schamponerade håret, masserade in det i hårbotten för att känna hur det rann ned längs ryggraden. Jag såg ned på mina fötter för att se hur allt lödder samlats och även formats av mina fötter och just vattnet kring dem även ändrat färg, en svag nyans av himmelsblå. 
 
När jag var klar lindade jag handduken om mig för att ännu en gång spegla mig i den minimala spegeln. Ringar hade bildats kring ögongloben och jag såg mycket utmattad ut. Små blodkärl som påminde om smala kvistar i ett höstoväder anades över mitt kindparti. Min hud var fortfarande het och fuktig. Hela mitt bröst var täckt med små glittrande vattendroppar som letade sig ner under handduken. Jag såg på kläderna jag igår lagt fram. För utmattad för att ändra mig klev jag i mina underkläder och drog min tubtopp över huvudet. Jeansen struntade jag i för tillfället, eftersom de ändå var på mitt rum. Innan jag lämnade badrummet inlindad i handduken satte jag upp håret i en stram hästsvans. Huvudet kändes tungt då jag långsamt gick över det mörka parkettgolvet in till mitt sovrum. 
 
Då jag tvingade upp huvudet bemötte jag Justin, vilket betydde att min plan inte gjort något större verk. Han drog sin t-shirt överhuvudet och jag kunde inte undgå att snegla på hans magmuskler den korta sekund som de var synliga. Mentalt örfilade jag mig själv. 
"Titta bort", bad jag då jag insåg att jag bara bar ett par spetstrosor och en tubtopp under handduken. 
Justin skannade mig från topp till tå. "Varför då?" 
Jag öppnade munnen för att kommentera något spydigt, men blev abruten. 
Justin exhalerade ur näsan. "Har det att göra med att du är naken?" 
Det drog i mungiporna då jag insåg att han hade fel, men istället för att se stöddig ut målade jag på mig en osäkergrimas. Det skulle bli intressant att se hur han reagerade. För en gång skull var det jag som låg ett steg före.
 
Jag himlade genant med ögonen då jag mötte hans retliga blick. Det hade inte gått upp för mig att han närmade sig förrän hans kropp snuddade vid min. Någon har inte fått något på länge, rang det i mitt huvud. 
Mitt bröst var mot hans. Då han andades ut andades jag in. Med tummen och pekfingret följde han änden av handduken. Jag andades tungt, trots att jag bar kläder. Hans lediga hand var placerad på min korsrygg för att sedan falla ned och omfamna min rumpa. Jag ryckte till, trots att det var mycket väntat. 
"Släpp handduken", flåsade han i närheten av mitt öra.
Den oerhört hesa, låga men framför allt mycket retfulla rösten fick mig att frysa fast på stället. Hans muskler anades under t-shirten. Jag såg upp på honom, eftersom han var ungefär ett huvud längre än mig. Det vardagliga och retfulla flinet fanns fortfarande där. Justin bestämde sig för att återigen krama om min rumpa utanpå handduken, antagligen som en uppmaning. I hans order släppte jag den. Det tunna handduken materialet togs emot av golvet. Överraskning, tänkte jag då han ännu en gång skannade mig uppifrån och ned i mina kläder. 
"Babe, hur känns det att ligga i bakläge?" jag kvävde ett skratt för att böja mig fram och kyssa hans kind."Fantisera inte för mycket om min rumpa när jag lämnar rummet är du snäll", jag klappade honom tröstande på axleln. Det kändes bra att använda hans ord mot honom.
 
Då jag såg på honom insåg jag att hans före detta flin var som bortblåst med vinden. Han såg ut att vara i underläge. För att slippa att känna medlidande vände jag på mig och lösgjorde mig ur hans grepp och lämnade honom som förfrusen. Jag kände hur hans blick brände i ryggen då jag klev över tröskeln. För en sekund undrade jag vad som pågick i hans huvud, skulle han bli förbannad?
En röst i mitt huvud gnydde något om att jag inte borde spelat honom på det viset då jag visste vad han var kapabel till, men då jag ignorerade den kunde jag  ändå inte låta bli att känna mig otroligt bra och en aning överlägsen.
"Sucker."
 
____________________________________________________________________________________________________
 
Glad påsk på er! De flesta av er glömde nog den goda nyheten, men här har ni den! 
Jag älskar er så mycket. Allt er stöd får mig verkligen lyckligast i världen och tänk att ni är så förstående och världens underbaraste. Vet inte hur jag ska tacka er ♥ 
 
Q: Typisk påskfråga - Är ni troende? 
A: Jag är absolut troende!
 

Comments
Anonym säger:

Åh sååå bra

Postat: -


Emelie säger:

sjukt bra ! :)

Postat: - URL/Blogg: http://emelajzaan.blogg.se


Anonym säger:

Kapitlet var jättebra!! Haha vad roligt att han blev så förvånad!!
Och som svar på frågan: Yes I am. Var till och med på gudstjänst idag!

Postat: -


Anonym säger:

ett av mina favorit kapitel än så länge. hahah älskar att arozona kan vara en bad girl ibland X)

Postat: -


Ylva säger:

As bra! Älskar henne😍🙌

Postat: -


Anonym säger:

Adksjdjdksks tack för att du räddade min kväll :*

Postat: -


Ida säger:

Jätte bra ! Du är jätte duktig på att skriva :)
Svar: typ ..

Postat: -


Sandra säger:

Så sjukt grymt! 😍

Postat: -


ebba säger:

OMG SÅÅÅ BRA!!!! Du räddade verkligen min kväll/natt:)

Postat: -


Anonym säger:

Hahahhaha hon var ba så bäst där!😂😱❤️😊

Postat: -


Wilma säger:

Sjukt bra kapitel!

Svart: ja!

Postat: -


amanda säger:

Åh älskar att hon retades mot honom och att hon hade övertaget eftersom det faktiskt brukar vara han som har det. Fint collage också :D Kram

Postat: - URL/Blogg: http://liindstrand.blogg.se


Camilla säger:

Så himla bra :D svar: inte i allt men det ger en en otrolig trygghet i bland, så typ :)

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Du är för bra

Postat: -


Anonym säger:

Åhh vad bra kapitel!!
Och som svar på din fråga: yep, jag är troende. Va faktiskt i kyrkan.

Postat: -


Anonym säger:

Ååååh va bra du är. A/: nej, det är jag inte! Är du/ni kristna? Oavsett: vart tror ni att Gud är, har aldrig förstått det. Liksom, är han en ande i luften, en person på jorden , osv.. ?

Postat: -


MBS - Ema säger:

Åh, jag har suttit och sträckläst denna novellen nu i någon timme. Så jääääkla bra! Älskar att Ari är lite småkär i Justin men typ inte vågar erkänna det och att Justin är lite överbeskyddande över henne.
Fan vad taskigt av hennes bror att inte stå upp för henne när någon kallar henne sådana saker. Verkligen en super duper bra novell där du lyckas få fram alla känslor på ett inte alltför genomskådat sätt!

En fråga bara: Jason och Ari, är de biologiska syskon och föräldrarna biologiska? Eller är Jason och Ari också bara fosterbarn till Kevin och Elizabeth?

Postat: - URL/Blogg: http://myybieberstoory.blogg.se


Becca säger:

Kan inte låta bli att älska Ari då hon är så uppnosig mot Justin och stöddar emot. Hans reaktion var oslagbar, satt med ett flin på läpparna när jag läste. Det var kul att läsa med Justin i underläge för omväxlings skull. Älskar Aris personlighet, avundas dig för att du har lyckats göra en sådan bra karaktär.

Dina liknelser är bara för bra, tillsammans med dina beskrivningar. Tex hur löddret samlade sig runt hennes fötter, eller hur blodkärlen som påminde om smala kvistar i ett höstoväder. Makalöst, säger jag bara.

Finns inte ens ord för hur mycket jag älskar TKOA, den är så otroligt bra uppbyggd och jag kan se framför mig att alla de här händelserna kommer leda till något större.

Puss och kram❤

Postat: - URL/Blogg: http://bieberheaven.blogg.se



Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback