Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: Allmänt

30 - DADDY'S ALWAYS WATCHING

 
Previous: Jag fnissade och ryckte lekfullt på axlarna "Om du måste." Sedan möttes våra våta läppar i en sådan intensiv och kärleksfull kyss att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Justin sög upp en regndroppe från min underläpp och då jag öppnade ögonen såg jag hur han såg på mig genom sina våta ögonfransar. "Jag borde vara sur på dig oftare", log jag emot hans läppar. Jag lät honom iaktta mitt ansikte i några sekunder innan jag drog in honom i ännu en kyss som jag skrytsamt kunde jämföra med alla sorters vindar som någon gång tagit mig med storm.
 
 

Min vänsterhand trevade ovant över den tapetserade väggen i sökandet efter strömbrytaren till taklampan. Det kittlade då mina fingertoppar vid rörde tapeten. Slutligen fann jag strömbrytaren i det dunkla rummet och på loppet av en nanosekund föll ljuset från taklampan på de marinblå lakanen och prydnadskuddarna. Silkeslakanet glittrade i skenet. Försiktigt drog jag upp persiennerna och lät mörkret tränga in i Justins stora sovrum. Jag sökte efter min mobiltelefon i högerfickan på mina vita jeans.

 

Till Justin: Vart är du?
Från Justin: Jobbar, är hemma om 20!
Till Justin: Det är så ensamt i din stora säng...
Från Justin: Vi säger 10 ;)

 

Jag log och stoppade sedan ned min mobiltelefon i min jeansficka innan jag på rygg slängde mig på Justins stora, mjuka säng. Madrassens fjädring knarrade då min kropp belastats på den stora madrassen. Jag lät doften av Justin tränga in genom mina näsborrar. Jag föreställde mig hur Justin låg utsträckt i just den här sängen om natten och omfamnade mig. Hur hans hjärta slog hårt i min ryggrad med en hand lätt placerat på mitt höftben. Hur hans tunga andetag träffade min öronmussla. Jag ryste av välbehag.

 

Att Justin räddat mig var inget jag tvivlade på. Det var klar fakta. Han hade fått det obehagliga med att bli berörd att upphöra. Han rörde mig inte bara fysiskt. Han rörde mig även psykiskt. Jag kände det ända in i själen. Varenda millimeter av min kropp sattes i brand under hans beröring. För första gången i mitt liv hade jag stött på kärlek. Eller snarare dunsat in i. I hans närhet kunde jag slappna av och för en stund glömma den ständiga rädslan som alltid kröp under skinnet på mig.

 

Tio minuter senare klev Justin över tröskeln med byxorna hängandes långt runt midjan. Hans ljusa boxershorts anandes under den vita långärmade tröjan. Utkanten av madrassen sjönk ner då han satte sig. Jag satte mig upp och kröp närmre. Jag placerade båda mina händer på hans axlar och lät tummarna gå i ett cirkulärt mönster över hans muskelknutar.

"Tuff dag?" mumlade jag. Han stönade instämmande.
"Precis där, baby", stönade han då jag träffade hans ömma parti. Justin vred sig ur mitt grepp och tog mig med sig då han lade sig ned. Min blick sökte sig bort över hans axel och fäste sig vid ett fotografi vid sängbordet gjort av mörkt trä.
"Vad tittar du på?" undrade Justin mjukt. Med hjälp av sitt pekfinger följde han mjukt min amorbåge." Åh, jag… Ugh", jag svalde försiktigt. "Tittar på ditt fotografi." Justin vred på sig och greppade tag om ramen av mörkt trä. Jag mötte hans blick och fann en sorg bakom de nötbruna ögonen. En sorg som var djupare än hans mörka iris. Jag drunknade ännu en gång i det sårbara ögonen och sökte efter sorgen han bar.

 

"Du behöver inte", viskade jag och lät mina händer försiktigt glida över hans bröstkorg som hävdes i tempo av en folivora. Justins blick växlade mellan mig och fotografiet.
"Det här är så gammalt", han skrattade alldeles utan humor. "Jag var typ... Sju", han gav mig ramen av trä. Jag granskade fotografiet. Alla färger som en gång varit lysande och starka var nu urblekta. Man kunde ana vilka färger som tidigare tagit plats över fotografiet av Justin och vad jag trodde var hans familj. Fotot bestod av Justin och en yngre kille som jag tror föreställde Jaxon. De hade armarna över varandras axlar och man kunde riktigt känna hur solen smekte deras ryggar. Justins hår var blekt av solen och tonen på hans hud var mörkare än jag någonsin sett honom ha. De båda log stort mot kameran. Jag släppte fotografiet med blicken.

Jag drog en hand genom hans hår och med hjälp av tummen smekte jag hans mjuka kind.
"Du saknar dem, eller hur?"
"Min familj?" frågade Justin. Jag nickade.
"Ja, det gör jag", nickade han sorgset. "Jag fick hela min familj att falla i bitar", viskade han.
"Du är för hård emot dig själv!" Han skakade på huvudet.
"Om jag inte flyttat hade mina föräldrar aldrig skilt sig", mumlade han och placerade fingertopparna på min byxlinning och pressade mig närmre.
"Jag är orsaken till deras skilsmässa." Jag skakade långsamt på huvudet emot hans hals.
"Jag hatar mig själv varje dag för att ha fått min mamma att spåra ur."
"Spåra ur?" frågade jag och såg på honom. Han såg förkrossad ut. Jag förstod att han inte ville att jag skulle gå närmare inpå ämnet.
"Ja, skilsmässan krossade henne totalt", viskade han och tryckte mig ännu närmare honom.
"Berätta mer om henne", viskade jag försiktigt emot hans hals. Justin rös då min andedräkt träffade hans öronmussla.
"Hon var äventyrlig, ville alltid ut på massa galna resor." Jag kunde höra leendet i hans röst. "Men hon kom oftast ingenstans." Jag nickade.
"Hon lagade jävligt god mat också."
"Jasså? Det kan inte gå i släkten", fnissade jag.
"Så hemsk är jag väl inte?" skrattade Justin mjukt och kysste sedan min panna. Jag placerade mjukt mina läppar emot hans.
"Jag skulle så gärna vilja träffa dem."
"Vill du?" undrade Justin förvånat.
"Ja och det är dags för dig att träffa din mamma igen", mumlade jag.
"Det kanske du får någon dag", log han. Jag log stort. Det kändes bra att få honom att le igen.
"Vad sägs om på lördag?" viskade han och fångade upp mina läppar innan jag hann besvara frågan.
"Nu på lördag?" Justin nickade. Jag log stort. "Ja." Jag gjorde mig fri ur Justins omfamning.
"Vart ska du?" mumlade han hest.
"Köket", gäspade jag.
"Snälla, kom och lägg dig i någon minut till", bad han.
"Om du vill ha en tjej som dör av törst i din säng så lägger jag mig gärna några minuter till."

 

Jag iakttog Justin då han flinade. Det drog i mungiporna. Att jag plåstrat ihop honom under dessa korta minuterna fick mig att le. Jag visste att han inte hade en aning om hur mycket han lagat inom mig. Han hade inte bara använt en tillfällig tejp då han tejpat ihop delarna av mitt hjärta. Alla gånger jag var med honom kändes det som om det alltid skulle vara så här. Som om han alltid skulle stå vid min sida. Att jag för en gång skull inte skulle gå miste om något. Att jag kunde bli lycklig ingen. För det var precis vad jag var med honom.

 

Jag lämnade rummet, gick ned för den magnifika trappan och ut över de kalla stengolven till köket. Jag vred om vattenkranen av ofärgat stål. Små vatten droppar sökte sig ner. Jag vred på högre styrka och satte sedan in mitt pekfinger under strålen. Det smattrade hårt då det träffade metallen den underkastat sig. Då vattnet svalnat höll jag ett glas under. Sedan lät jag vattnet löpa ned i min strupe. Jag lämnade köket med det cylinderformade glaset i handen. Jag lutade mig mjukt emot soffstödet och pressade det kalla glaset ännu en gång emot mina läppar. Jag hoppade till då jag möttes av något som inte passade in i mitt synfält. Ett skrik lämnade min strupe. I nästa sekund träffade glaset i min hand golvet i ett kransade ljud. Konturerna av en man hade bildats bakom fönstret. Mörkret hade omfamnat honom i sitt täcke. Jag frös fast i skräck. Jag kunde inte andas. Jag ville skrika efter Justin men hans namn fastnade i gommen.

 

Hårda fotsteg träffade golvet på övervåningen. Jag hörde knappt hur Justins förtvivlade fötter några sekunder senare mötte trappstegen. Jag stod som förstenad. Jag hörde Justin ropa mitt namn.

 

Siluetten stod nära glasrutan. Hans andetag avspeglades på det genomskinliga glaset. Gång på gång träffade hans andedräkt rutan och molnet framför honom växte. Skäggstubben anades i mörkret. Han höjde ett pekfinger som var täckt med en svart skinnhandske. Långsamt mötte fingertoppen glasrutan. I stora drag drog han försiktigt med pekfingret i molnet hans andedräkt skapat.

 

Jag såg upp på trappen där Justin höll sitt vapen högt medan han smidigt tog sig ner för trappen. Pulsen dånade i min kropp. Jag såg åt fönstret ännu en gång. Men gestalten var borta. Lika borta som en knappnål i rymden. Det susade i öronen då Justin slog upp ytterdörren av mörkt trä. Avlägsna skrik av bromsar hördes. Jag räknade mina djupa andetag då mina bara fötter mötte stengolvet och orsakade en skalande ljud. Jag placerade handflatorna emot det isande kalla glaset. En kall kår löpte längs ryggraden då jag baklänges läste: "Pappa ser alltid på." 

 

End Notes: Spännande va? Hm, ärligt vem tror ni stod utanför fönstret? Vem lämnade det hemska meddelandet? Och hur tror ni det går då de ska träffa Pattie? Kommentera!


Comments
Anonym säger:

Ohhhhhhhhhhh Gud!!!!! Mer mer mer snälla du! Kmr bokstavligt dö av spänning! SNÄLLLA

Svar: Blir riktigt glad! Tycker om att skriva spänning, tack!!! <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


bella säger:

du är verkligen sjukt duktig på att skriva man lever sig in i historien och vill bara veta mer

bra skrivet

Svar: Men oj vilken komplimang! Tusen tack! <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://justinnovelllbieber.devote.se


Jessica säger:

Omg så spännande!!! UPPDATERA OFTARE OMG!!!!!! MEEER!!

Svar: Hahha om jag ändå kunde älskling, tack gumman <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Emilia<3 säger:

Gud du är FÖR bra! Låg med huvudet emot mitt fönster och jag blev så rädd att jag kollade ditt hela tiden!

Svar: Det är roligt att ha den här effekten på dig! Tusen tack, du gör min kväll! <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Maria :* säger:

Sjukt läskigt! Jag skulle DÖ av skräck om jag var hon! Det är säkert hennes pappa. I'M IN LOVE i den här novellen! Sjuuukt bra kapitel!

Svar: Tusen tack, verkligen! Jag med ärligt! Ååååh vad glad jag blir<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Jess säger:

Detta ar genialiskt. Du ar en oerhort begavad forfattare. Detta ar din framtid. De senaste tre kapitlen tog andan ur mig. Simply love it, love you

Svar: Oho! Genialiskt? Oh my! Du försöker kväva mig i komplimanger ser jag! Du det funkar! Love you <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Marie säger:

OMG NEJ VAD ÄKLIGT!!! men ändå skit bra hahah fortsätt så baby <3 <3 :*

Svar: Jag vet, lite kusligt så där. Aw tack babe :*<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Anonym säger:

Omg du får mig att Freaka ut lite här, LoL!! Riktigt Spännade och kursligt i slutet där med mannen, Ugh,kanske det var hennes pappa.. Mannen från kyrkogården för några kapitel sen kanske.. i Have no idea. längtar till nästa kapitel, ska bli intressant att läsa om hur mötet med pattie komm

Svar: Så söt du är! Ler som ett as! Maybe, maybe ;) ja, jag hoppas du kommer gilla nästa kapitel gumman, tack! <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Thilda säger:

Ojsan, råkade skicka iväg kommentaren innan den var klar men iallafall Det ska bli intressant att läsa om hur mötet med Pattie kommer gå!! :)<3

Svar: Jag märkte det, det var helt okej för mig :) åh, vad kul att du vill fortsätta läsa sötnos!<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Jasmina säger:

Alltså det känns som jag är i filmen du förklar på så annelunda sätt det känns som att jag kollar på film och varje gång kapitelt är slut känns det som den tråkiga Lååånga reklamen som förstör allt Hhahaha Okej vad skrev jag nyss?Hhehehe

Svar: Jag förstår hur du menar! Men jag känner ju inte så när jag läser min egen novell då men andras! Haha, väldigt söt kommentar, tusen tack Jasmina! Dina kommentarer är alltid så underbara <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Tessan säger:

Så bra, vill ha mera och du skriver SÅ BRA att jag håller på att tappa andan.

Svar: Det här fick mig att tappa andan, gulle!
Shit, tusen tack! <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Vicky säger:

OMG LÅG I SÄNGEN MED SLÄCKT LAMPA OMG TÄNDE LAMPAN PÅ DIREKTEN,ASSÅ JAG BARA FATTAR INTE HUR MAN KAN VARA SÅ DUKTIG SOM DIG ÄR DET NÄSTAN INTE OLAGLIGT FÖR JAG ÄLSKAR DIN NOVELL TILL MÅNEN OCH TILLBAKS FLERA GÅNGER❤❤

Svar: Jag ler som en idiot! Men gud sluta vara så underbar! Jag älskar dig till månen och tillbaka <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Julia säger:

Omg, Djävulen är tillbaks!!! :O Jag älskar din skrivning, din novell dina perfekta kapitlar!
Du är så sjukt duktig, du ska aldrig sluta med att skriva! Du har en stor möjlighet att bli en stor författare i mina ögon, TALANG är det minsta du har!

Svar: DADADA! He's back! Åh tack så jätte mycket du är också jätte duktig! Åh, nej det ska jag inte, aldrig ska jag sluta skriva, åh tusen tack! Blir super glad!<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://biebsstories.blogg.se


Anonym säger:

Du får inte sluta såhär, blir galen ;) Du är så sjukt duktig och man lever sig verkligen in i novellen. Började tillochmed gråta ett litet stycke där ;);) <3

Svar: Gråta? Shit! Åh vad glad jag blir, tack till månen och tillbaka <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Hanna säger:

Omfg, jag ryser så himla bra. 100ggr bättre än alla dubbelhakor;)

Svar: Ryser du lilla gumman? Oh my! Du är 10000 gånger bättre än alla dubbelhakor <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Rebecca ツ säger:

Omaajgaad! Så perfekt! VILL HA MERR!!

Svar: Tusen tack gumman, blir sjukt glad!<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Hanna säger:

OOOOMMMGGGG SÅÅÅ BRAA!!!!!! De kan inte va pappan fan va läskigt😰🙈 Gud sä bra de va jag vill läsa meeeee!!😍😍

Svar: Oh my, så glad!
Maybe, maybe not! Blir super glad för att du tänker fortsätta läsa :*<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Anonym säger:

Magaaad :o Bästa novellen någonsiiin, man vill bara ha meeeer

Svar: Du är den bästa någonsin, blir ju tårögd här <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Tilde säger:

Omg!! Det är sååå spännande!!:D såå braaa!!!:)) Meer meeer meeeer!!!<3<3<3<33

Svar: Tusen tack gumman! Blir super glad <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Emelie säger:

omg !! ssåååååå braaaa :D

Postat: -


Celebnovell säger:

ASDFGHJKL DOM SAKER DU GÖR MOT MIG!!! HÖLL PÅ ATT FÅ EN REN HJÄRTATTACK! DJÄVULEN, DET MÅSTE MÅSTE MÅSTE VARA HAN! "PAPPA SER ALLTID PÅ" - OMFG KLOCKREN!

Svar: ÅH DIN NOVELL DÅ?! DÖR VARJE GÅNG HERRE! Hahha, men du är söt du! Tack så himla mycket, bästa du!
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se


jasmina säger:

OKEJ JAG VET ATT JAG KOMMENTERADE REDAN. med detta måste du veta.vet du hur rrädd jag blev i går kväll .jag satt i köket och gjorde frukt sallad i en skåll.min min kusin *vi vr ensamai huset.villket gjorde det ännu läskigare# satt i vardagsrumet*trodde jag*så efter några minuter kännder jag nn kall hand runt min midija så jag skrek till i just denna sek kom en bild upp på dez när hon läste texte.hela skålen var på väg att ramla om inte han fånga den.VET DU HUR RÄDD JAG BLEV.det slutade med att minkusin läste detta kapitel och sedann börjadee han skratta igen inte kul.Men han sa iallafall att du skrver riktigt bra.sedan tvinga han mig att kolla på en skräk film.Huh jag Hatar DEZs PAPPA ÄNNU MER NUser du jag har novellen i tankarna hela tiden det är ju freaking konstigt eller hur?

Svar: Kunde inte låta bli att skratta åt händelsen! Men ändå fett läskigt! Förlåt för att jag skrämde dig så, men tack din kusin. Blir super glad! Du är så söt gumman, love u<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Anonym säger:

HERRE MIN SKAPARE!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖR! Jag liksom lever mig in i novellen så om det står t.ex. "svarade jag och tittade chokat upp på......" kollar jag automatiskt chokat framför mig. liiiite läskigt. Men helt grymt! Novellen är grym, det är en väldigt unik ide, varje mening är perfekt, varje ord passar perfekt in i meningen. VARJE gång jag läst klart ett kapitel får man den "WOW"-känslan, alltså Wow Wow Wow This girl can write a text liksom <3 kramis från Beella :* <3

Svar: Hahahah, så söt! Jag blir så himla glad, tusen tack! Men gud, blir ju tårögd <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


camilla säger:

Om det står pappa ser alltid på så kanske hennes pappa, eller ska det där bara vara en kuggis? :D what ever! Jag har längtata efter det här kapitlet, din novellen bli ärligt bara bättre o bättre, jag var tveksam i början men jag stannade ändå, o det är jag glad för att jag gjorde!! Det är verkligen en av dom bästa novellerna jag läser, du är jätte duktig, o handlingen i novellen är så genuin, eller säger man så? Jaja, jag vet inte, eller det ända jag vet är att du är GRYM!!!

Svar: Du fick det, klart det är en kuggfråga ;)
Tack, tack, tack för att du gav den en chans och fortsätter läsa! Du anar inte hur mycket det betyder <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Nathalie säger:

Omg super bra kapitel du är så grymt duktigt älskar din novell , vill bara läsa mer hela tiden när det slutar haha du har verkligen en talang , du skriver så duktigt du borde bli författare skulle läsa dina böcker i sånna fall hela tiden hehe , önskar att man hade en sån begåvad talang som dig , längtar till nästa kapitel , hoppas att hon berättar gör Justin vad som har hänt henne i ngt kapitel snart hihi , jag skulle vilja veta hur han reagerar när han får reda på det , men puss på dig för att du gör min dag när jag ser att det kommer nya kapitel så jag kan läsa , din novell är en av mina favoriter ♡

Svar: Men lilla vännen, tack verkligen. Jag blir så himla glad. Det känns verkligen i hjärtat. Jag vill skriva böcker när jag blir äldre, och jag hoppas att du hänger kvar tills dess. Om du har tillräckligt med tålamod så kommer du orka vänta tills den stunden kommer, för du kommer gilla den stunden <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Bevis säger:

Alltid lika bra!
Jag tror att det var djävulen som var vid fönstret.
Hoppas det går bra att träffa Pattie, och hon blir säkert glad av att träffa sin son!

Svar: Åh vad glad jag blir! Maybe, maybe ;)
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Vazira säger:

Omg Gud vad läskigt jag skulle börjat gråta 😭😭😭satt och bet på min filt den var så spännande längtar tills nästa älskar din novell glömm inteDU ÄR BÄST!!!❤❤❤❤😘😘😘😘😍😍😍

Svar: Men förlåt om jag skrämde dig! Tack gumman, du är bäst! Love u❤️❤️❤️❤️
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Victoria säger:

Omg! Om jag varit henne skulle jag typ dött direkt ;) du skriver jättebra :)

Svar: Tusen tack! Jag med ärligt, är värsta kycklingen 😂
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Malin säger:

OMG så jävla bra sett var. Mitt hjärta gick i hundranitto.
Du är bäst,

Svar: Ååååh gumman, är glad att jag har den effekten på dig! Du är bäst
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


OMG-barnet säger:

GHAAAAAAAAAAA mina ögon var typ stora som tefat, och jag typ hyperventilerade!!!! Du skriver så ___****______******* braaaaa! Du får mig att bli en fjortis när jag läser dina kapitel, seriöst jag känner ingen som skriver lika bra som du. Du är en på miljonen, en riktig talang. Hoppas att dujobbar som författare sen, säg till mig i så fall! KOMMER LÄSA VARENDA MENING 70 GÅNGER! Har sträckläst din novell, vet inte vad jag ska säga. Du är bättre än bäst!

Svar: GAH! Du din sötnos, var en fjortis för stunden och fangirla med mig.
Oj, tusen tack. Det betyder verkligen. Jag vill skriva böcker i framtiden och jag hoppas du hänger kvar! Tusen tack, dog när jag läste den här kommentaren! Love u<3
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Anonym säger:

Så himla underbart kapitel, men jävligt spännande!!!

Postat: -Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback