Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

5 - Come and get it

 
"Jag har hört saker om dig idag", sade jag neutralt. Kanske skulle han bli ivrig och fråga vad, kanske arg. Jag hade ingen aning. Jag antog att jag bara ville se en reaktion från hans sida.
"Tror du på dem?", han tog ännu ett bloss utav cigaretten. Hans käkmuskel dansade i skenet utav sängbords lampan. 
Jag skakade på huvudet. 
"Nej." 
Jag kände hur han sneglade på mig, men då jag ville möta hans blick såg han bort. Ett leende anades på hans läppar. Inte ett lekfullt eller maliciöst. Ett genuint men undangömt leende.
 
Solen stod högt på himlen, som var molnfri. De uråldriga träden, som stod utanför den stora byggnaden, vajade lätt i den vaga vinden. Den intensiva strålningen från solen fick mig att höja handen och skugga mitt ansikte. Jag gick ut över skolans rastplats. Denna var belägen på en platå till vilken man tog sig via en stor stentrappa.
Bord i en brun nyans stod sporadiskt utplacerade i ett mönster som var mer praktiskt än modernt. Eleverna skuggades av ett antal vita parasoller. 
 
 
Han stod lutad mot ett utav träden. Han såg mycket rofylld ut trots att hans lektion förmodligen redan börjat. Justin tog ett bloss av cigaretten i sin hand och jag började genast gå mot honom med långa och mycket snabba steg. 
"Vad gör du här?", log jag lite försiktigt. Kanske skulle han vara ärlig? Jag visste aldrig med honom. 
Jag lade märkte till hur ljust hans hår var i solens strålar, nästan något som liknade mandel. 
Justin låtsades inte om mig. Han såg sig mycket ignorant kring i sin omgivning medan han återigen tog ett bloss utav sin cigarett. Hans före detta ansiktsuttryck var nu som bortblåst. 
Mina läppar formade nu något, som liknade ett sträck. Jag knöt mina knytnävar medan jag fuktade min underläpp.
"Varför är du inte på lektion?" 
"Vad jag gör är inte dina business." 
Jag fnös. Hans ögon nästan glödde då jag mötte hans blick, inte utav några emotionella skäl utan naturligt.
"Du förstår väl att jag måste berätta vad du håller på med?" 
Han ryckte nonchalant på axlarna och släppte sedan cigaretten i gräset. Trots den starka solen kände jag hur mina pupiller vidgades. 
"Gör vad du vill, babe", uppmanade han "jag bryr mig inte." 
Han skulle få ångra vad han nyss sagt. 
 
 
"Hur har skolan varit?"
"Just det.." 
Jag funderade på hur jag skulle formulera mig. I vilken ände jag skulle börja och vad jag skulle lämna ute. Jag lekte lite med broccolin på min tallrik.
En intensiv rysning spreds genom min kropp under en nanosekund då Justin lade sin hand på mitt lår, vilket avbröt mig mitt i meningen. Justin var nog medveten om att jag tvekade.
Min mors blick naglade fast sig vid mig. Hennes vanligtvis spikraka hår hade nu lockat upp sig. 
"Ehmm", sade jag helt ur balans. Mycket obekväm med hur Justin's hand rörde vid mitt bara lår. Med tummen smekte han mitt innerlår. Justin's hand särade på mina ben men utan att vidröra mina privat delar. Obekvämt vred jag på mig i stolen för att skaka av mig hans hand. 
"Det var..." 
Min mor såg fortfarande på mig. En vag rynka anades mellan hennes ögonbryn. Jag försökte lägga benen i kors men hans hand blockerade min rörelse. Jag försökte även sparka honom under bordet men misslyckades. 
"Bra", slutligen avslutade jag min påbörjade min mening. 
"Hur var din dag då, Justin?" Hon log stort mot honom och stoppade sedan gaffeln i munnen. 
Justin kramade om mitt innerlår en sista gång, vilket fick mig att dra efter andan. Jag tog ett hårdare tag om mina bestick då jag kände hur hans hand lämnade mitt lår.
Han ryckte på axlarna oberört. Hur kunde han se så lugn ut? Kanske var det här en naturlig situation i hans närhet. Han kanske brukade smeka tjejer under deras köksbord för att få dem ur balans och undanhålla sanningen?
 "Bra!" 
Jag reste mig upp så att stolen reste sig en aning bakom mig. 
"Tack för maten." 
"Men Arizona, du har ju inte ens ätit hälften", min mor stirrade sig blind på min tallrik. Hennes blick växlade mellan mig och tallriken. Justin vände sig i stolen bredvid och drog en hand genom sitt hår.
Jag såg på Justin. Hans käkmuskel spändes då vi växlade blickar. Han fokuserade bara vid mig. Jag såg hur han förberedde sig inför vad jag skulle säga. Jag njöt utav maktkänslan. Det var extremt roligt att ta över makten han tidigare erövrat mig på, även fast han såg oberörd ut.
"Tack för maten, mamma", upprepade jag mig och log brett innan jag vände mig om och skyndade upp på mitt rum.
 
Jag slängde mig på sängen i mitt rum. Madrassens fjädring jämrade sig då den belastades utav min tyngd. Liggandes sökte jag i sängbordets övre låda efter ett passande nagellack. Då jag funnit två alternativ lade jag mig på mage och smsade Taylor. 
 
Till Taylor 
Rött eller vitt? 
 
Jag drog en hand genom håret och skådade sedan de två lacken medan jag väntade på svar. Det dröjde knappt en sekund innan hon svarade. 
 
Från Taylor 
Nagellack? Rött. 
 
Instämmande nickade jag för mig själv och skruvade upp locket till det blodröda lacket. Jag upptäckte hur lacket harmonierade med Justin's ögon. De minimala stänk av guld som formades på hans iris. Jag skakade på huvudet och försökte tränga de vackra ögonen hur mitt huvud. 
Min sovrumsdörr öppnades, vilket knappt var märkbart just då jag inspekterade mina naglar. Min blick växlade mellan dörren och naglarna. 
"Gå härifrån", velade jag monotont medan jag bet mig i läppen och jag strök den lilla penseln över ringfingernageln. 
"Det är mitt rum också, babe", han fnös lätt. Jag ignorerade honom och strök istället penseln över lillfingernageln. 
 
I periferin såg jag hur han passerade och satte sig på sin säng. Det var komplicerat att inte låta ögonen vila vid hans mycket attraktiva rumpa då han gick förbi. 
Hans blick brände i sidan. 
"Du vill ha mig här, ellerhur?" 
Det ryckte i mungiporna, men mycket fort växlade jag ansiktsuttryck. Jag förstod att han syftade på vad som hänt nyligen, då jag faktiskt knep igen.
Han fnös ännu en gång, vid det här laget mycket medveten om att jag inte skulle svara. Jag skruvade på locket på nagellacket och ställde det på sängbordet, lade mig sedan på rygg och viftade hejvilt med händerna.
"Arizona?" hans röst var mycket monoton. 
Jag kunde inte låta bli att rysa vid tanken på hur perfekt hans attraktiva läppar format mitt namn. Jag drog i rosetten på mina pyjamasshorts, svor sedan lågt då lite rött nagellack kletat ut sig över sammeten. 
 
Minuter passerade och slutligen hörde jag hur Justin reste sig, men jag hade inte mod att se på honom. Utan ens någon aning om varför jag betedde mig på det här viset. 
Det var inte förrän jag hörde hur kvällsvinden smög sig in i rummet jag automatiskt vände mig om. 
Justin hade öppnat fönstret. Hans askfärgade kofta fladdrade i vinden då han stod med ryggen vänd mot mig. Han tänkte förmodligen klättra ut och inte vara tillbaka förrän mycket sent. 
"Jag kommer säga till den här gången", varnade jag och stirrade på honom. Han vände sig om och ett flin spelade på hans läppar.
"Jasså?"
Han greppade sedan tag i min mobil som låg vid mina fötter. Han rörde sitt pekfinger över skärmen och jag rusade genast upp. 
"Ge tillbaka den!" väste jag och slängde mig efter den. Han höjde handen, vilket fick mig att följa hans cirkulära mönster. 
"Sluta!" röt jag och drog en hand genom mitt bruna hår. Slutligen stod jag bara där och stirrade på honom och räckte ut handen. Han fuktade sin underläpp och höjde långsamt på sina vackert välvda ögonbryn.
 
Justin lade min mobil i sin byxficka och innan jag hunnit reagera tog han ett smidigt steg över fönsterbrädan. Baklänges gick han över taket och iakttog mina ombytliga ansiktsuttryck. Flinet fanns fortfarande där. Han ryckte på axlarna. Justin's kläder fladdrade intensivt i vinden, vilket orsakade att magmusklerna anades under den vita t-shirten. Storleken på mina ögon var vid det här laget den dubbla.
Han klättrade sedan ned för det lutande taket. Han tog hjälp utav den stadiga pelaren. Jag anade hur hans muskler arbetade trots hans klädsel. Han hoppade sedan ned till gruset. Det krasade då hans skor mötte marken. Jag drog efter andan. Trots att jag var medveten om att han hoppat därifrån förut slog mitt hjärta i hundra nittio.
Justin fiskade upp min mobil ur hans jeansficka och drog med pekfingret över skärmen. 
"Kom och ta den?" 
Det var då jag impulsivt tog beslutet att följa honom. Så jag klättrade osmidigt över fönsterbrädan i bara mina pyjamasshorts. 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
 I'm sorry that I suck. Kapitlet tummen ner, verkligen. 
 
Har fått lite frågor om hur det är med mig så jag tänkte ta det lite kortfattat. Just nu äter jag tabletter och sen någon überläskig kapsyl innan varje måltid som förhindrar att jag spyr. Annars går jag hos kuratorn och pratar om vad som gör mig stressad och vad jag ska göra för att förhindra att bli för stressad eller för nervös. Så jag är på bättrings vägar hoppas jag, tack för allt stöd och för att ni förstår ni är världens bästa. 
 
 
 Svar: Nej, Justin är inte känd :)
 

Comments
justindrewnovell säger:

Det var underbart bra!!
Men hoppas du blir bra, ger all min styrka till dig. :)
kram

Postat: - URL/Blogg: http://justindrewnovell.blogg.se


Justinsdrew säger:

Älskar älskar älskar det. All kärlek till dig boo❤

Postat: - URL/Blogg: http://justinsdrew.blogg.se


Emma! säger:

Suck. <333 det var skitbra juee!


Krya krya krya, jag tycker sååå synd om dig!

Postat: - URL/Blogg: http://emazs.blogg.se


Sandra säger:

Sååå bra! Älskar din novell!

Postat: -


Anonym säger:

Såååå braaa!!! Usch krya på diigggg!!

Postat: -


Anonym säger:

Åh så bra älskar det

Postat: -


Emelie säger:

jätte bra !! :)

Postat: - URL/Blogg: http://storiesaboutjustinb.blogg.se


Anonym säger:

Jag tycker att det var sjuuuukkktt braa *.*

Vad har hänt..? :o Hoppas du mår bättre snart iaf

Postat: -


lmssy säger:

SÅ UNDERBART!!!
Stackare! All kärlek till dig babe! :*

Postat: - URL/Blogg: http://lmssy.blogg.se


Anonym säger:

TUMMEN UPP! Jag älskar den delen justin retade henne😏 super bra! Längtar till nästa kapitel. Och krya på

Postat: -


Lol säger:

H hahah ombbbb nu blir det lite spännande

Postat: -


amanda säger:

älskar scenen vid matbordet :D konstigt att han tog hennes telefon men as bra i alla fall!

Svar: Åh tack!
Han tog mobiltelefonen eftersom det var ett elakt men effektivt sätt att få henne att följa efter honom, dessutom en släng av utpressning för att hon inte skulle skvallra. Kanske är lite otydligt ❤️
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://liindstrand.blogg.se


Emma säger:

Det var visste bra! :D krya på dig ❤️

Postat: -


Anonym säger:

Din novell är grym

Postat: -


steffie säger:

När händer det ngt mellan dem?? Jag håller på o dör här! !! Btw as bra kapitel som vanligt!!

Postat: -


Becca säger:

Du suger verkligen inte, tumme upp snarare. Kapitlet var ren perfektion, ingen tvekan på den fronten. Du skriver så otroligt bra, och du är så kreativ med det svenska språket att man bara efter första meningen älskar kapitlet. Om jag kunde skulle jag beskriva med ord hur otroligt duktig du är och hur otroligt amazing kapitlet är men det finns inga ord att beskriva. Skulle kunna rabbla massa ord, men inget skulle egentligen beskriva det eftersom att det inte skulle nå upp till perfektionen. Har redan sagt det, men krya på dig, och stressa inte över kapitlet. Jag kan vänta hur länge som helst, och det kommer alla dina trogna läsare också göra❤

Svar: Du är alltid så himla underbar och jag vet aldrig vad jag ska svara annat än att du är bäst. Jag brukar seriöst screenshota dina kommentarer så jag kan läsa dem om och om igen, weird? maybe. Men du anar inte hur mycket att just du kommenterar betyder för jag får alltid typ en rush, love u😍👏❤️
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://bieberheaven.blogg.se


anonym säger:

AS BRAAAAA, MEERR!

Postat: -


Fanny säger:

Oh shit, jätte bra! Älskar verkligen Justin som bad as!

Postat: -


Ida säger:

Gooosh vad bra !
Bra att du är på bättrings väg. Ta den tid du behöver :)

Postat: - URL/Blogg: http://Idabergstedt.horseworld.se


Anonym säger:

Jättebra, du är verkligen duktig på att skriva. Krya hoppas du blir bra snabbt, kram<3

Postat: -


Anonym säger:

Jätte bra!!

Postat: -


Anonym säger:

Det var ju jättebra kapitel! Men novellen har ju precis börjat och vigör se vad som händer ;)

Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du ska bli bra och inte vara så stressad längre och jag tror nog att alla skulle förstå om du vill ta en paus från novellen för att bli bättre och fortsätta senare! Men jag hoppas ju naturligtvis att det inte ska behövas men känn ingen press iaf för det viktigaste är ju du <3

Postat: -


Ellabella säger:

Jätte bra❤️

Postat: -


Camilla säger:

Vilken typ han är....osmaklig. Haha, det lät gammeldags...

Postat: -


Julia säger:

Loove iitt❤

Postat: -


Becca säger:

Naawie, det är du som är för underbar, blir alltid lika glad när du svarar på min kommentar. Love u too❤

Postat: - URL/Blogg: http://bieberheaven.blogg.se


Sanna säger:

Bästa novellen!! Älskar den!!

Postat: -


Victoria säger:

Hoppas du mår bättre snart! :) men varför spyr du när du äter?

Svar: Tack!
För att om jag tex har prov så blir jag super nervös och stressad och sen äter jag. Och medan jag stressar så stänger matsmältningen av om jag då äter så kommer det upp igen 💗
smilingbieber.blogg.se

Postat: -


Celebnovell säger:

Så himla bra boo! ♥
Krya på dig.

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/


jbiebznovell säger:

Du är så himla bra! Tycker att du är en utav de bästa på att skriva fanfictions någonsin och jag är väldigt kräsen. Har basically bara läst biebertime och bieb, de största bloggarna, och jag tycker att du är minst lika bra som dem. Din handling i den här novellen är unik och ditt skrivande är grymt. Önskar verkligen att jag kunde skriva som du. Keep up the good work! <3

Svar: Jag är så himla bra? Då är du bäst. För hur du än vrider och vänder på det är du bättre! Jag är också väldigt kräsen men du har ärligt slitit mitt hjärta ur kroppen. Så du förstår nog inte hur underbart roligt det är att höra det från just dig! Tusen tack ❤️
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://jbiebznovell.blogg.se


Anonym säger:

Jättebra!

Postat: - URL/Blogg: http://justindrewbieberstoorys.blogg.se


Anonym säger:

Jättebra!

Postat: - URL/Blogg: http://justindrewbieberstoorys.blogg.se


Julia säger:

Återigen helt hänförd av ett stört bra kapitel. Ligger i sängen och vet typ inte vad jag ska ta mig till. Varför är du så perfekt på alla plan, världens söstaste utseende och personlighet, hur underbar som helst att prata med på kik och så skriver du som en himla Gud.

Du bygger upp dina meningar och ditt språk så sjukt fint. Verkligen proffsigt och jättevackert. Älskade dem första meningarna med solen, sån himla enkel sak du beskrev på så himla fint sätt, jättebra inledning av kapitlet tycker jag.

Och ugh jag är så kär i din Justin. Önskar att jag kunde skriva min Justin som du och Becca kan skriva era. När han stod vid trädet och rökte, alltså jag ville bara gå fram och kasta mig på honom typ. Jag låter ju helt störd nu. Det är ditt fel, för du skriver så stört bra.

Älskar Camillas kommentar om att Justin är osmaklig haha, för det är han ju. Tyckte det var orättvist att han började ta på Arizona vid matbordet, han visste ju att hon inte skulle ha en chans att berätta för sina föräldrar om att han rökte då. Älskade det. Älskar alla känslor du får en att känna på en och samma gång när man läser. Åhhh blir så frustrerad att jag inte kan skriva som du, men väldigt, väldigt glad och tacksam att jag får läsa det, vilket faktikst är ännu bättre.

Justin är en riktig babe som lurar ut Arizona sådär. Älskar tanken på att de kommer få umgås mer nu och funderar på att läsa nästa kapitel med en gång, så bra detta är. Drömmen det vore att träffa en sådan här Justin i verkligheten, han hade lätt fått flytta hem till mig. Så extremt duktig du är, jag orkar inte. Eller jo det gör jag, vill bara ha hur mycket som helst.

Jag blir alltid så oklar i slutet av mina kommentarer. Hoppas du förstår att mitt flummande är menat positivt. Det finns liksom egentligen inte ord för hur perfekta dina kapitel är.

Postat: - URL/Blogg: http://bieb.blogg.se/



Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback