Inlägget är skrivet: ♥ I Kategorin: The Kid Of Ashes ✎

6 - Dance with me

 
Han klättrade sedan ned för det lutande taket. Han tog hjälp utav den stadiga pelaren. Jag anade hur hans muskler arbetade trots hans klädsel. Han hoppade sedan ned till gruset. Det krasade då hans skor. Jag drog efter andan. Trots att jag var medveten om att han hoppat därifrån förut slog mitt hjärta i hundra nittio.
Justin fiskade upp min mobil ur hans jeansficka och drog med pekfingret över skärmen. 
"Kom och ta den?" 
Det var då jag impulsivt tog beslutet att följa honom. Så jag klättrade osmidigt över fönsterbrädan i bara mina pyjamasshorts. 
 
Mitt hår rörde sig förföriskt i vinden. De tunna hårstrånen reste sig över armarna. Jag hukade mig en aning och såg ned på marken och Justin. Benen skakade då jag med ögonmått försökte beräkna avståndet. Det var inte förrän då jag tvekade. För bara några sekunder sedan hade jag varit övertygad om att jag gjorde helt rätt.
Justin's blick växlade mellan mig och mobilen. Han lade slutligen ner den i sin ficka och såg sedan på mig. Han såg inte ett dugg övertygad ut. De hala ankelstrumporna fick mig att halka över tegelstenarna. 
 
"Ta emot!" skrek jag och pressade ögonlocken samman, sedan hoppade jag. 
Efter ett kort färd genom luften kände jag Justin's varma händer vid mina revben. Jag hade fortfarande inte fotfäste. Mina händer vilade vid hans muskulösa axlar. Varsamt vågade jag öppna ena ögat och se på honom. Han satte då ned mig. Jag såg honom i ögonen, djupet av skönheten fick mig som i trans. Jag tuggade på underläppen medan jag speglade mig i hans ögon. Då jag kom på mig själv med att se på min bror på det sätt jag ser min drömprins, släppte jag hans axlar som om jag bränt mig vid hettan utav hans skönhet. Jag backade en aning och placerade självsäkert min på hand på höften. 
"Min mobil?" jag sträckte fram min lediga hand och gav honom en uppmanande vinkning.
Hans händer fölls längs hans kropp. Han höjde en aning på sina ögonbryn innan han fnös. Leendet på hans läppar nådde aldrig ögonen.
 
Hans ficka började plötsligt vibrera. Den mest standard ringsignalen var knappt hörbar, eftersom det tjocka jeanstyget täckte högtalaren. Justin svarade utan att ens se på skärmen.
"Snacka fort", sade Justin med mobiltelefonen vid örat. Han nickade och lyssnade aktivt, sedan började han gå. 
"Justin?" fräste jag medan jag försökte komma i kapp honom. Jag tassade på tå över gruset. Han vred på huvudet och flinade åt sitt maktövertag. 
"Jag ser dig", sade Justin i luren och lät sedan handen falla längs sidan. Då jag uppfattat vad han sagt såg jag mig om. Jag lade snarast märke till en svart Range Rover. Lacken glänste i gatlyktorna. Min spegelbild reflekterades i lacken utan så mycket som en repa.
Plötsligt hörde jag hur bromsarna på en bil skrek emot asfalten. Gruset stänkte under bilen. Med hjärtat i halsgropen såg jag på bilen.
 
Justin öppnade med ens bildörren på passagerarsidan. 
"Damerna först", tillät han och gjorde en gest in mot bilen. 
Jag skakade genast på huvudet. Jag skulle absolut inte åka med en helt främmande människa, som dessutom kunde vara kriminell. 
"Jag kan inte." 
"Babe, så du vill inte ha din mobil?", frågade han lågmält.
Med låg självbehärskning antog jag att det var den enda knuff jag behövde för att sätta mig i den främmande människans bil. Ett leende i seger tog plats på Justin's läppar då han satte sig i lädersätet bredvid.
 
En kille som tycktes vara något år äldre än Justin såg på mig i backspegeln. Hans olivnyanserade hy såg helt felfri ut i det bärnstensfärgade skenet ifrån kontrollpanelen och de smala ögon påminde lite om en iakttagande hök. 
"Men ser man på, Bieber", han såg till en början förvånad ut, men dolde det sedan med sitt hånflin, som tycktes vara hans alldagligaste min. 
Killen iakttog mig i backspegeln återigen och jag drog lite i mina korta shorts för att försöka blotta det minsta. Bilen började då rulla.
"Tänker du inte presentera oss?" 
"Ari...", började Justin. 
"Arizona", avslutade jag åt honom. 
"Nate", svarade han och såg sedan på vägen. Nate's markerade käkben anades under rörelsen av hans ansiktsdrag. 
"Vad tror du killarna kommer tycka?" 
"De får tycka vad fan de vill", snäste Justin och drog frenetiskt en hand genom håret. Jag såg på honom i profil. Hans raka käklinje och de fylliga läpparna såg så lockande ut, trots att det var så fel.
Vilka var det de talade om? Jag kunde inte låta bli att känna mig maktlös. Fanns det fler i den här stan som kände till min styvbror? Jag hade en känsla av att det fanns fler än en. 
 
Efter några minuters resa då jag avlyssnat Justin's konversation med Nate såg jag hur hastighetsmätaren sjönk och slutligen drog Nate ur nyckeln ur tändningslåset. Justin öppnade bildörren och steg ut. Jag flyttade efter och slog sedan igen dörren. Tvekande såg jag på byggnaden framför oss. Nate tog genast ledningen med Justin hack i häl. De både gick oberörda mot vad som tycktes vara ytterdörren. 
 
Ett enplanshus omringad av ett lågt stålstängsel. En vag vibration från basen gav effekt på den tunna asfalten. Justin vred en aning på huvudet och såg på mig. Han hade lagt märke till att jag stod som förstenad. 
 
 
"Kommer du?" 
Jag såg ned på min mycket enkla klädsel. Då jag såg på honom spelade ett flin på hans läppar. Jag drog då ut hårsnodden ur mitt hår och lät håret falla till axlarna. Jag målade sedan på min självsäkra mask och snabbade på mina steg för att komma i kapp Justin. Han drog en hand genom håret innan han öppnade dörren. Det var svårt att identifiera sig i all rök. Det doftade droger och alkohol. Vi rundade ett hörn utan att klä av oss ytterkläderna.
"Let the party begin!" mumlade Nate då han satte sig mellan två främmande män, varav den ena hade klarblåa ögon, de var vackra ögon trots att de var mycket frånvarande. Då han märkte att vi stegat in i rummet reste han sig. 
"Bättre sent än aldrig, Bieber." 
Hans ljusa hår var avsiktligt slarvigt iordninggjord och skäggstubben vilt växande. Han passerade oss. De andra två var lika frånvarande som den första. De både såg ut ha sitt ursprung ifrån något utland. En back med alkohol stod på bordet. 
"Ta för er", sade den ena. Hans ögon var stora och svartnyanserade med en blick som lockade till skratt. 
I hörnet stod två soffor i nittio graders vinkel. Sofforna var av medelklassens obligatoriskt svarta skinnmodell. Justin satte sig i den lediga soffan med mitt sällskap.
 
"Passa jointen, Ramson", beordrade Justin killen med de stora ögonen vid namn Ramson. Mina ögon vidgades en aning. Ramson sträckte sig över Nate så Justin kunde ta jointen mellan sina fingrar. Han nickade som tack.
Då Justin pressade jointen mot sina läppar lät jag mitt knä irriterande slå mot hans. Diskret så hans vänner inte skulle märka att jag hatade den här sidan utav Justin. Han placerade sin lediga hand på mitt knä.  
"Du borde inte göra det där", viskade jag då min rörelse inte hindrat honom.
Han lutade sig fram och viskade hest i mitt öra. 
"Och du borde som den snälla flicka du är hålla din söta lilla käft stängd."
Himlandes med ögonen tog jag då impulsivt för mig utav alkoholen på bordet.
 
                                               I rolled my eyes while I took a bottle
 
Justin såg på mig med stora ögon utan att stoppa mig. Jag tog ännu en klunk av flaskan, det smakade en aning beskt. Då den var slut blev suget efter en till oemotståndlig. Fler personer dök upp. Snart var hela vardagsrummet proppfullt och jag stod och dansade med en tjej jag aldrig sett förut. Allt snurrade.
Blodet i mina ådror dansade i rytmen av musiken. Aluminiumburken i min hand gav mig rysningar trots att det var mycket hett i hela huset. Jag vickade på höfterna av oerfarenhet till musiken. Ett par varma händer greppade tag om mina höfter. Linnet hade åkt upp en bit över magen. Han pressade sig närmre. 
"Dansa med mig", viskade Justin genom den höga musiken. Hans andedräkt träffade min hals. Jag kunde ana doften av marijuana. Justin's tunga andetag var mycket attraherande. Han smekte mig försiktigt över min känsliga hud, vilket orsakade gåshud hos mig. 
Jag vred på mig och placerade mina händer runt hans nacke. Med hjälp av tungan fuktade hans sin underläpp. Hans händer föll längs min midja till min bakdel.
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Ni var så duktiga på att kommentera förra kapitlet! 
Fråga : har ni någon av Justin's parfymer och i så fall vilka? 
Svar: Jag har Someday, Girlfriend och The Key och jag måste bara ha Girlfriend 2.0!
Kommentera beliebers/fans 

Comments
justindrewnovell säger:

Åh så bra!! Det här får mig att sova nu med ett leende på läpparna!! :D Underbart

svar: Jag har someday, someday special edition, girlfriend och the key :D men sen måste jag få tag i girlfriend 2.0 också :D

Postat: - URL/Blogg: http://justindrewnovell.blogg.se


Anonym säger:

OMG 😍😍 är helt kär i denna novell! Älskar badboy justin ugh😏 svar på din fråga. Jag har someday, girlfrined och 2 the key 😍

Postat: -


Anonym säger:

Omg om dem kysser varandra så dör ju o kapitlet kan inte beskriva den är döör bra seriöst ja dör ska ja kalla dig Queen B snart

Postat: -


Jessica säger:

Omg sjukt bra kapitel!

Postat: -


Anonym säger:

Jättebra kapitel. Längtar till nästa, men stressa inte. Du är verkligen jätteduktig på att skriva.
Jag har alla Justins parfymer :)

Postat: -


Lmssy säger:

Sååååå underbart!!!

Postat: -


Victoria säger:

Har inte någon av dem men min kompis har The Key :)

Postat: -


jbiebznovell säger:

Asbra kapitel!! Och jag har också alla parfymer :)

Postat: - URL/Blogg: http://jbiebznovell.blogg.se


Klara säger:

Kunde inte motstå att läsa detta kapitel innan skolan och jäklar i helsike vad gudomligt bra kapitlerna är och du skriver ju hur bra som helst. TACK TACK TACK för att du gjorde min dag!!! :)))))

Postat: -


amanda säger:

omg älskar det här kapitlet! så jävla bra och bästa var ju sista delen när han ba dansa med mig :D grym du är!

Postat: - URL/Blogg: http://liindstrand.blogg.se


ebba säger:

OMG dööööör så jävl bra!!!!
Svar: someday och girlfriend har jag

Postat: -


Anonym säger:

Ohmygoood vad bra *.*

Postat: -


Celebnovell säger:

Lika bra som alltid! ♥

Sv: Someday & The Key. :)

Postat: - URL/Blogg: http://celebnovell.blogg.se/


therese säger:

Du är så bra på att skriva!! Längtar varje gång till nästa kapitel:)

Postat: -


Ida säger:

Ohh my god. Du vet inte hur mycket jag dog där i slutet. Såå sjukt bra !
Svar: someday, girlfriend och the key.

Postat: - URL/Blogg: http://Idabergstedt.horseworld.se


Camilla säger:

The key, girlfriend och someday. Sjukt bra kapitel, dock lite grummligt efter att hon börja dricka, liksom plötsligt dansa hon, eller så var det bara jag som läste grummligt...what ever riktigt bra kapitel!

Postat: -


Sandra säger:

Omg så braa!!

Postat: -


Emelie säger:

sjukt bra !! :)

svar: jag har bara someday :)

Postat: - URL/Blogg: http://storiesaboutjustinb.blogg.se


What'sHatnin säger:

Hej! Min kompis har precis startat en ny novell. Det skulle verkligen betyda guld om du kunde kika in!
Novellen kommer vara baserad på verkliga händelser, och såklart om Justin Bieber!
Kika in och få reda på mer! :)
kram

Postat: - URL/Blogg: http://whatshatnin.blogg.se/


Ylva säger:

Bäst! 💥😍

Postat: -


Sandra säger:

Uppdaterar du varje tisdag eller din novell är bäst tycker jag .?

Postat: -


Cawii säger:

Jag har alla och så har jag två krämer em the key och en girlfriend kräm! Ommggg långtar till nästaaaa❤️❤️

Postat: -


Steffie säger:

ÅHHHHH OMG GE MIG NÄSTTAAAA PLEASE!! SÅ BRA <3

Postat: -


Becca säger:

Om världen skulle vara tvugna att leva utan en novell skulle det absolut inte vara den här, skulle aldrig klara mig utan den. Kapitlet är perfektion, perfektion och ännu mer perfektion. Du skriver på ett speciellt sätt som får en att bli beroende redan efter dem första meningarna♡

Postat: - URL/Blogg: http://bieberheaven.blogg.se


Anonym säger:

Jättebra

Postat: - URL/Blogg: http://justindrewbieberstoorys.blogg.se


Anonym säger:

Ombbbb nästtaaaaa❤️❤️❤️❤️

Postat: -


Emma! säger:

Men ååååååh!!!! Inga ord.

The key tog slut, men jag hade den och har girlfriend, ska köpa girlfriend 2.0 o Someday :)

Postat: - URL/Blogg: http://emazs.blogg.se


nevereverland.blo.gg säger:

Lika bra som vanligt!

Postat: - URL/Blogg: http://nevereverland.blo.gg/


Julia säger:

Är rädd för att säga det här för ofta för det känns som att ju mer jag tjatar om det desto mindre kommer det att betyda för dig, men jag vet inte vad annat jag ska säga och jag måste få säga det här för jag tycker det för mycket för att kunna låta bli - Dina kapitel är perfektion. Ditt språk och din handling och hela den här novellen är perfektion. Och alltihop kommer från dig. Hela du är så himla perfektion.

Deras ögonkontakt du beskrev när han fångat henne var verkligen jättevackert och klockrent beskriven. Arizona är verkligen en sjukt bra och fin person som lade märke till liksom skönheten bakom ögonen, vem vill inte ha en sådan tjej eller kille?! Tycker det var så fint att du fick med det, eftersom den lilla gesten beskriver Arizona som person och förmedlar ett viktigt budskap som sträcker sig så himla mycket längre än bara den här novellen och bloggen. Jag tycker det är så så så fint att du fick med det!

Justin är så himla skön. Och så sexig. Han typ ignorerar henne hela början av kapitlet, fast det är så obvious att han vill ha med henne (eller kanske bara vill driva med henne), men han säger ingenting till henne när hon vill ha sin mobil, sedan svarar han i sin egen telefon och börjar gå utan att säga något till henne, det gör mig precis lika irriterad och nyfiken som Arizona.

Igen och igen och igen är din Justin så himla sexig. Han blir ju mer och mer nice för varje mening. När ska du få slut på idéer? När ska du sluta överträffa? Aldrig tror och hoppas jag. När Justin säger att "dem andra får tro vad fan de vill", alltså låt mig gråta. Jag kommer aldrig nöja med mig en normal kille och det kommer vara ditt fel. Du sätter mina standards alldeles för högt :D

Jag tycker att Arizona beter sig så så så rätt hela tiden, hon är inte feg och inte mesig och hon ger inte efter så himla rätt. Älskar det hos henne och jag tror att det är vad Justin är lite intresserad av också.

Jag förstår inte hur jag inte kan ha tänkt på det här förrän nu, men jag måste verkligen säga det innan jag säger något om själva kapitlet - hur stört perfekt Victoria är för rollen? Älskar Arizona och älskar Victoria, det är världens bästa kombination och jag ser det så så så tydligt framför mig. Älskar till månen och tillbaka.

Svar: Jag bokstavligen kippar efter luft varje gång du kommenterar, du är så stört underbar och jag kan aldrig få nog av dig och dina kommentarer. Ååååååh, jag dör. Vet inte ens vad jag säga för att nå upp till din perfekta kommentar <3
smilingbieber.blogg.se

Postat: - URL/Blogg: http://bieb.blogg.se/



Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:




Trackback